Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Šodien laukumā dosies Verpakovskis

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Šodien laukumā dosies Verpakovskis
Māris Verpakovskis
Foto:F64/Romāns Kokšarovs

Kā ziņo SMScredit.lv Virslīgas klubs „Liepāja”, šodien pārbaudes spēlē tās sastāvā izies Māris Verpakovskis.

„Liepāja” šodien plkst.19:00 „Daugavas” stadionā Liepājā pārbaudes mačā uzņems Lietuvas „Granitas”, kas Lietuvas čempionātā pēc 18 kārtām ieņem pirmspēdējo vietu 10 komandu konkurencē. „Liepājas” „Twitter” konts pavēstījis, ka šodien laukumā dosies arī kluba prezidents Māris Verpakovskis.

Verpakovskis jau Kurzemes derbija starplaikā pirms pusotras nedēļas sarunā ar Sportacentrs.com atzina, ka šosezon varētu iziet laukumā. Tiesa, Māris smejoties sacīja, ka šobrīd grūti iekļūt sastāvā, un drīzāk viņa spēlēšana ir iespējama kausa izcīņā. Šī turnīra 1/8 finālā „Liepājai” sestdien Ogrē jātiekas ar „Salaspili”, bet jau šodien Verpakovskis izies laukumā minētajā pārbaudes mačā. Ieeja par brīvu.

Verpakovskis „Liepājas” sastāvā Virslīgā pērn piedalījās deviņās spēlēs (pamatsastāvā tikai reizi), gūstot vienus vārtus, kā arī divos mačos kausa izcīņā, pret „1625 Liepāja” (6:0) izceļoties ar diviem precīziem raidījumiem. Pēdējo reizi „Liepājas” kreklu oficiālā spēlē Verpakovskis uzvilka pagājušā gada 28.septembrī Kurzemes derbijā ar „Ventspili” (1:1), kad vienīgo reizi izgāja starta vienpadsmitniekā.

Mareks Zuntners par gaidāmo spēli ar „Granitas”: „Tā nebūs vienkārši pārbaudes spēle, kur pārbaudīsim jaunos spēlētājus. Dosimies laukumā ar vienu domu, uzvarēt, un šī spēle mums dos vēl lielāku iespēju iespēlēties un gatavoties gaidāmajām spēlēm Virslīgā pret Eirokausu komandām „Skonto” un „Spartaku.” Jāpiemin, ka zem jautājuma zīmes ir Denisa Ivanova spēlēšana, viņš guvis savainojumu pret „Daugavpili” (1:1). Nākamā spēle Virslīgā „Liepājai” 26.jūlijā pret „Skonto” savās mājās.

Izmantotie resursi:
FK Liepāja

  +1 [+] [-]

, 2015-07-15 11:02, pirms 9 gadiem
super!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-15 12:23, pirms 9 gadiem
gaidam arī LČ

  +1 [+] [-]

, 2015-07-15 13:40, pirms 9 gadiem
kas pa jaunajiem spēlētājiem Liepājai ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja