Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" noslēdz līgumus ar gruzīnu un lietuvieti

Andris Liepa
Andris Liepa

"Ventspils" noslēdz līgumus ar gruzīnu un lietuvieti
Roberts Freidgeims
Foto: Sauļus Čirbs (zalgiris-vilnius.lt)

Pagājušā gada bronzas medaļniece FK „Ventspils” savā mājas lapā pavēstījusi par diviem jaunieguvumiem – lietuvieti Robertu Freidgeimu un gruzīnu Torniki Tarhnišvili.

Vakar FK „Ventspils” devusies uz Turciju, kur beidzot pāries uz treniņiem laukumos ar dabīgo zālāju. Tikmēr oficiālajā mājas lapā fkventspils.lv pavēstīts par diviem futbolistiem, ar kuriem parakstīts līgums.

Viens no viņiem ir 23 gadus vecais lietuviešu aizsargs Roberts Freidgeims, kurš līdz šim pārstāvējis Lietuvas klubus „Tauras”, „Vilnius”, „Vētra”, „Sūduva”. Pagājušajā gadā „Sūduvas” rindās Freidgeima devums bija 11 spēles (tik maz spēļu, jo sezonu viņš uzsāka „Tauras”) un divi vārti, kopā ar mūsu vārtsargu Pāvelu Davidovu čempionātā iegūstot bronzu.

Otrs ir 22 gadus vecs gruzīnu pussargs Tornike Tarhnišvili, kurš līdz šim pārstāvējis Gruzijas klubus Kutaisi „Torpedo” un Tbilisi „Dinamo”, kā arī spēlējis Gruzijas U-21 izlasē. Jāmin, ka abi spēlēja arī Virslīgas Ziemas kausā kā pārbaudāmie (vienu no viņiem, Freidgeimu, Sportacentrs.com sazīmēja), Tarhnišvili pret „Ilūksti” izceļoties arī ar skaistiem vārtiem.

„Ventspils” galvenais treneris Jurģis Pučinsks: „Tarhnišvili uzreiz atstāja labu iespaidu Ziemas kausa spēlēs, un viņš var spēlēt uzreiz vairākās pozīcijās vidējā līnijā. Tas ir ļoti svarīgi, jo mūsdienu futbolā universālus spēlētājus vērtē jo īpaši augstu. Tehnisks futbolists, kurš labi pārredz laukumu – nešaubos, ka viņš „Ventspilij dos labumu. Šobrīd Tornikem ir svarīgi pēc iespējas ātrāk iejusties kolektīvā, kaut gan nekādu problēmu nav jau arī šobrīd.

Freidgeims arī ir spēcīgs un universāls spēlētājs, kurš spēj spēlēt abos aizsardzības flangos. Strādīgs un centīgs futbolists, vēlme sevi apliecināt dažbrīd līst pa visām maliņām. Nešaubos, ka Roberts noteikti dos labumu „Ventspilij”.”

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 16:06, pirms 11 gadiem
Gruzīnu ''Pārbaudāmais" Ziemas kausā izskatījās labs.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 16:24, pirms 11 gadiem
Gruzins labs papildinajums,bet ar Freidgeimu iegrabushies pamatigi Ventspils.

  +3 [+] [-]

, 2013-02-15 16:29, pirms 11 gadiem
off topic:
Pavisam nejauši, meklējot internetā papildinformāciju par Tarhnišvili, uzdūros faktam, ka viens no Gulbenes pagājušā gada japāņiem -- Rjoki Kodzava -- pārstāv nevis Japānu, bet Taizemi (pat dzimis esot Taizemē). Tas nu ir papildinājums mūsu leģionāru "izcelsmes valstu" sarakstam.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-15 19:21, pirms 11 gadiem
To, cik noderīgi būs šie leģionāri, redzēsim, kad sāksies sezona, jo Ziemas kauss telpās ir pavisam kaut kas cits. Treniņnometnē FKV iepazīs pamatīgāk šos špīlerus. Gruzīns jau uz papīra tā neko, pat U-21 izlases dalībnieks. Zinot, cik daudz gruzīniem ir labu jauno futbolistu, šis fakts nevar palikt nepamanīts. Par Freidgeimu nav vēl nekādas informācijas. Bet gan jau, ka būs okei. Sliktus leģionārus FKV neņem, ņemot vērā to, ka Butris pēc pērnās sezonas teica, ka sastāvs paliks 70-80% nemainīgs.