Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tarasova savainojums nav nopietns, Pučinsks gandarīts par sniegumu

Andrejs Siliņš

Tarasova savainojums nav nopietns, Pučinsks gandarīts par sniegumu
Jurģis Pučinsks
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Pēc pārliecinošās uzvaras pār Daugavpils "Daugavu" (3:0) Virslīgas Ziemas kausā gandarījumu par iznākumu pauda "Ventspils" futbola kluba galvenais treneris Jurģis Pučinsks. Tāpat kļuvis zināms, ka Igora Tarasova gūtais savainojums nav pārāk nopietns.

Jau vēstījām, ka pirmajā Virslīgas Ziemas kausa spēlē "Ventspils" ar 3:0 pārliecinoši pieveica čempioni Daugavpils "Daugavu". Kādā mača epizodē pie standartsituācijas pēc centrējuma soda laukumā pussargs Igors Tarasovs saskrējās ar vārtsargu Jevgēņiju Ņerugalu. Lai gan sākotnēji varēja šķist, ka savainojums varētu būt nopietns, tā tas neesot, vēsta klubs.

"Vienmēr patīkami un svarīgi sākt jauno sezonu ar uzvaru. Liels rezultāts - tas pašreiz, pēc lielas mērauklas, sīkums, bet no otras puses, sīkumu futbolā nav. Spēlei bija zināmi norādījumi, un puiši tos izpildīja. Malači. Kopumā man "Ventspils" spēle patika, pat varbūt, mazliet pārsteidza - gaidīju, piemēram, ka brāķa būs vairāk. Bet atkārtošos - puiši malači, ļoti svarīgi, ka vēlēšanās un entuziasms bija solīdā līmenī, un tas, domāju, visiem iekrita acīs," priecīgs par komandas sniegumu bija ventspilnieku galvenais treneris Jurģis Pučinsks.

Tāpat treneris skaidroja, kāpēc ierindā nebija vairāku vadošo spēlētāju: "Kas attiecas uz Ahmedu, tad viņš vēlāk par citiem atgriezās no atvaļinājuma, un tas bija tā plānots. Suhanovs apslimis, un palika Ventspilī. Bet Jančukam šajās dienās piedzima meita, tādēļ nedaudz aizkavējās mājās. Izmantojot iespēju, apsveicu Vadimu un viņa ģimeni ar šo brīnišķīgo notikumu. Pašreiz Jančuks jau ir Ventspilī un uzsāks treniņus kopējā grupā."

Nākamo spēli Ziemas kausā "Ventspils" aizvadīs otrdien, kad tiksies ar debitanti "Ilūkstes NSS".

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

  +1 [+] [-]

, 2013-01-16 16:21, pirms 11 gadiem
Ventspilij bus kads jauns speletajs ?