Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ulimbaševs: "Tik zemu kā "Liepāja" pret mums Virslīgā šosezon neviens vēl nebija spēlējis"

Agris Suveizda

Ulimbaševs: "Tik zemu kā "Liepāja" pret mums Virslīgā šosezon neviens vēl nebija spēlējis"
Daniils Ulimbaševs un Laša Šergelašvili
Foto: Mārtiņš Sīlis/FK "Liepāja"/"Mogo"

Tamaza Pertijas vadītā "Liepāja"/"Mogo" savā laukumā, pateicoties Artūra Karašauska un Raivja Andra Jurkovska vārtu guvumiem, pārspēja RFS (2:0). Rīdzinieku pussargs Daniils Ulimbaševs intervijā kluba mājaslapā gan neuzskatīja iznākumu par taisnīgu.

Sāpīgs zaudējums ar 0:2 pret klubu, kuru šogad jau divreiz esam uzvarējuši. Ko vari pateikt par spēli?
Ulimbaševs: Ja godīgi, tad tas bija ļoti sāpīgs zaudējums. Labākas sajūtas noteikti ir tad, kad spēlē sliktāk, bet uzvari, nevis dominē un zaudē. Joprojām nespēju saprast, kā pēc mūsu sitiena pa vārtiem varējām dabūt pretī pretuzbrukumu un zaudēt vārtus. Vajadzēs apskatīties video atkārtojumu un izdarīt secinājumus. Bez šaubām ir grūti veidot momentus, kad visa komanda aizsargājas pie 16 metriem. Šogad Virslīgā neatceros, kad vēl kāda komanda pret mums tik zemu būtu spēlējusi.

Ātri ielaidāt vārtus un nācās pārkārtoties. Cik un kādās pozīcijās Tev šajā spēlē sanāca uzspēlēt un kā vērtē komandas spēli no pirmā numura pozīcijām?
Ulimbaševs: Spēli uzsāku kā malējais uzbrucējs, bet pēc ielaistajiem vārtiem pārcēlos zem uzbrucēja. Tad arī man sāka veidoties tādi pusmomentiņi. Arī laukums atstāja savu, ne to labāko, iespaidu, jo grūti rādīt labāko ātrumu, kad Tu kusties pa šādā stāvoklī esošu laukumu.

Kas notika pirmā puslaika beigās?
Ulimbaševs: Nezinu, ko te daudz varu pateikt. Manuprāt, ja laukuma spēlētājs no vārtu līnijas izsit bumbu ar roku, tad vajag dot 11 metru soda sitienu. Visi spēlētāji to ļoti labi redzēja, bet diemžēl neviens no tiesnešiem to nefiksēja.

Divās spēlēs divas sarkanās kartītes. Treneris pateica kādu skarbu vārdu arī par to?
Ulimbaševs: Nevēlos to atklāt. Tā lai paliek komandas iekšējā lieta.

Nākamā spēle un iespēja reabilitēties jau trešdien, atkal Liepājā, šoreiz kausa izcīņas ietvaros. Ko gaidīt līdzjutējiem?
Ulimbaševs: Bez šaubām mēs darīsim visu, lai trešdien spēles rezultāts būtu citāds.

Spēles statistika (InStat)

RādītājsLiepājaRFS
Sitieni1215
Sitieni rāmī75
Stūra sitieni57
Pārkāpumi1619
Aizmugures33
Bumbas kontrole47%53%
Precīzas piespēles278 (79%)354 (82%)
Uzvarētas divcīņas74 (54%)64 (46%)

Izmantotie resursi:
Ulimbaševs: "Labākas sajūtas noteikti ir...

  -1 [+] [-]

, 2017-08-14 18:59, pirms 7 gadiem
InStat ne par ko tādu neliecina.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-14 19:05, pirms 7 gadiem
Ulimbaševam ir Lūzera loğika!

     [+] [-]

, 2017-08-14 19:11, pirms 7 gadiem
Nebija uzbrukumā Višņakova jaunākā, līdz ar ko RFS ir vājāka.

  +5 [+] [-]

, 2017-08-14 19:21, pirms 7 gadiem
Un kad būs LM : RFS pēcspēles preses konference ar treneru komentāriem? Kādu futbolu mēs vēlamies pacelt? Laikam kāda mums ir vieta FIFA rangā, tā arī strādā mūsu "vadošais" sporta portāls.

Neņemiet personīgi!

     [+] [-]

, 2017-08-14 20:23, pirms 7 gadiem
Spēli gan neredzēju, bet skatoties statistiku, nekādu "dominanci" neredzu

     [+] [-]

, 2017-08-14 20:41, pirms 7 gadiem
Ulimbasevs labak butu paklusejis parstaigajis vairakas komandas un visur ticis izraidits ja pasam pietrukst meistaribas tad mekle kludas tiesnesos vispirms Ulimbasev pamekle blusas sava kazoka pirms izsaki parmetumus citiem Neesi tu caliti LNK Group komandas lideris un tads ari nebusi labak skaties ka atkal netiec izraidits

  -2 [+] [-]

, 2017-08-14 20:59, pirms 7 gadiem
Fiasko rakstīja: Un kad būs LM : RFS pēcspēles preses konference ar treneru komentāriem? Kādu futbolu mēs vēlamies pacelt? Laikam kāda mums ir vieta FIFA rangā, tā arī strādā mūsu "vadošais" sporta portāls.

Neņemiet personīgi!
No Liepājas tikai pēc nedēļas parādās kaut kādas preses konferences atreferējums, tas pats vēl rakstiskā veidā. Tad pēc 4 dienām parādās video. Uz Liepājas preses konfernces relīzēm jau pierasts gaidīt pusotru nedēļu, citreiz vispār viņas nav. Nesaprotu, kas tur par ābramu montē visu kopā?? Prūsis vai Mandeiks? Ja Prūsis, tad tas jau pilsētā vienlaikus 5 vietās visu grib paspēt un nav brīnuma, ka presenes ieliek tad, kad paliek pāri laika.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-14 23:13, pirms 7 gadiem
Laukumus laista visas normālas komandas visā pasaulē.

     [+] [-]

, 2017-08-15 15:03, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Laukumus laista visas normālas komandas visā pasaulē.
Sliktam zaudētājam arī olas traucē. Tā tas ir.