Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Ventspils" sezonu iesāk ar uzvaru pār "Mettu"

11. martā Ventspilī norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas spēle starp FK "Ventspils" un FK "Metta/LU" komandām. Šajā mačā vairāk bumbu kontrolēja mājinieki, arī radīja vairāk bīstamu momentu pie pretinieku vārtiem, savukārt "Metta" pielietoja efektīvu presingu un neļāva ventspilniekiem izvērsties pārāk plaši, kamēr paši centās atbildēt ar asiem pretuzbrukumiem. Neskatoties uz to, tieši "Ventspils" šodien spēja labāk realizēt momentus, un pa vieniem gūtiem vārtiem abu puslaiku pirmajā pusē ļāva izcīnīt pelnītu uzvaru ar 2:0 (1:0; 1:0). Vārtus mājinieku labā guva Ģirts Karlsons un Eduards Tīdenbergs.
Vērtējums: +1

  +3 [+] [-]

, 2017-03-11 19:37, pirms 7 gadiem
Ar interesi noskatījos video atkārtojumu šai spēlei.Viens moments mani saniknoja ne pajokam.Jautājums Ruginam,kad beidzot no drošām situācijām sāksi sist pa vārtiem?Tava piespēle atpakaļ Karļikam bija zerro!No 10 metriem pret vārtiem meklēt un dot piespēli spēlētājam ,kurš ir nosegts.Ko tas nozīmē?Vai netici pats sev?

     [+] [-]

, 2017-03-11 20:57, pirms 7 gadiem
Jā, grūti saprast, kāpēc Rugins nesita pa vārtiem tajā epizodē. Varbūt neērtā kāja, bet nu profesionālam futbolistam tai nevajadzētu būt problēmai. Nešaubos, ka gūtos vārtus šosezon no Ritvara redzēsim, bet nu šajā gadījumā piespēle tik tiešām bija lieka.

     [+] [-]

, 2017-03-11 20:57, pirms 7 gadiem
Tīdenbergam un Karļikam skaisti vārti. Eduards noteikti ir viens no tiem, kurus Paharam vajadzētu marta pārbaudes spēlē papētīt.