Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Igauņus sit arī "Jelgava" un "Metta/LU"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Igauņus sit arī "Jelgava" un "Metta/LU"
Maksims Daņilovs (vēl "Jūrmalas" sastāvā) pret Valēriju Redjko
Foto: www.jelgavasvestnesis.lv

Svētdien pārbaudes spēles aizvadījušas divas Virslīgas komandas, "Jelgava" un "METTA/LU", pārspējot igauņu komandas.

Pagājušajā nedēļā Daugavpils "Daugava" ar 2:0 pārspēja "Levadia", bet Rīgas "Daugava" ar 3:1 sakāva citu Tallinas labi pazīstamu klubu "Flora". Svētdien vēl divas mūsu komandas pievienoja uzvaras pār Igaunijas vienībām.

"Jelgava" ar 4:0 sagrāva Igaunijas spēcīgākās līgas jaunpienācēju "Infonet". 1. puslaika beigu daļā rezultātu atklāja Maksims Daņilovs, bet pie 0:1 sasparojās igauņu komanda, vienreiz neizmantojot arī izgājienu (glāba Aleksandrs Vlasovs). Arī 2. puslaika sākumā "Infonet" spēlēja labāk, taču tad vārti sāka birt tieši igauņu komandas vārtos. 60. minūtē skaistus, individuālus vārtus guva tas pats M.Daņilovs, pēcāk pēc Daņilova piespēles vārtus iesita uz maiņu uznākušais leģionārs Fridolins, bet punktu "Infonet" sagrāvei pielika Valērijs Redjko, kurš no 11 metru soda sitiena atzīmes realizēja Kristapa Neilanda nopelnīto pendeli.

"Jelgavas" sākumsastāvs: Vlasovs, Gubins, Ošs, Petrenko, Šiļuks, Medeckis, Keitā, R.Bespalovs, Grigaravics, Vasiļjevs, M.Daņilovs, uz maiņu nāca Ribaks, Redjko, Fridolins, Andrejevs, Fjodorovs, Abramovs, Neilands, Arenass.

Pagājušā gada Virslīgas 8. komanda "Metta/LU" citā spēlē ar 3:1 uzvarēja pērnās sezonas 9. Igaunijas vienību "Kalev" no Tallinas. Sākumā studentus no vārtu zaudējuma glāba Artūrs Biezais un drīz rezultātu atklāja mettieši - Edgara Vardanjana soda sitiens tika atvairīts, bet pirmais pie bumbas bija Gatis Kalniņš (1:0). Turpinājumā iespējas bija Artūram Pallo un Ventam Vanagam, savukārt "Kalev" futbolisti atbildēja ar trāpījumu pa stabu. Pēc vairākām maiņām 2. puslaikā "Metta/LU" palielināja pārsvaru līdz 3:0 - vispirms iesita Vladislavs Pavļučenko, bet vēlāk izcēlās arī Artūrs Švalbe. Rezultāts varēja kļūt vēl lielāks, bet Kalvis Grāveris trāpīja pa pārliktni, Juris Višņakovs atlēkušo bumbu arīdzan nespēja raidīt vārtos. Beigās "Kalev" ar tālsitienu vienus vārtus atspēlēja, un mačs noslēdzās ar 3:1 "Metta/LU" uzvaru. Vārtu guvumi apskatāmi šeit.

"Metta/LU" sākumsastāvs: Biezais, M.Riherts, Māris Savinovs, Mārcis Savinovs, Skābardis, Vardanjans, Priedēns, Zuntners, Pallo, Vanags, Kalniņš, uz maiņu nāca Puķītis, J.Višņakovs, Putniņš, Pavļučenko, Grāveris, Ostrovskis, Daniljans, Kauss, Alijevs, Švalbe.

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava
METTA

  +2 [+] [-]

, 2013-02-11 23:02, pirms 11 gadiem
futbolavirsliga.lv mājaslapā pieejams video no Mettas un Kalev spēles. Igauņu vārtsargas n-tos feilerus sataisījis, tāpēc nav brīnums, ka Metta tikusi diezgan pārliecinoši pie trim punktiem. Skatos, ka Zuntners tomēr nav devies uz Vāciju, kur esot bijis variants. Plusiņš Mettai, ja noturēs Mareku komandā.

Jelgavai arī beidzot pārliecinoša uzvara. Šķiet (un ceru), ka būsim par agru bļāvuši, ka no Jelgavas šosezon nekas nesanāks. Iespēlēsies un būs ok. Personīgi vēl neesmu redzējis darbībā, bet gribētos ievērtēt, kā tad šobrīd spēlē Fridolēns un tas jaunais Jelgavas francūzis.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-11 23:09, pirms 11 gadiem
reikons rakstīja: Personīgi vēl neesmu redzējis darbībā, bet gribētos ievērtēt, kā tad šobrīd spēlē Fridolēns un tas jaunais Jelgavas francūzis.
Cik lasīts, Fridolins izskatās švaki.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-11 23:31, pirms 11 gadiem
Par Jelgavu - malējais aizsargs Arenas izskatās ļoti labi. Diezgan aktīvs un labi pieslēdzas uzbrukumiem, kā arī labi pilda tiešos pienākumus aizsardzībā. Labi iekļāvies komandas zīmējumā.

Par Fridolinu pagaidām vēl komentārus nesniegšu, jo spēlē pret Jūrmalas Spartaku tiešām bija pašvaks. Pret Infonetu neredzēju. Redzēsim kā būs pret leišu Dainavas komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-12 00:59, pirms 11 gadiem
desmaiziite rakstīja: 3:1 jau nu ir baigā sišana. cmon
Uzvara paliek uzvara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-12 13:22, pirms 11 gadiem
"Jelgavas" sākumsastāvs: Vlasovs, Gubins, Ošs, Petrenko, Šiļuks, Medeckis, Keitā, R.Bespalovs, Grigaravics, Vasiļjevs, M.Daņilovs, uz maiņu nāca Ribaks, Redjko, Fridolins, Andrejevs, Fjodorovs, Abramovs, Neilands, Arenass.

normāli ar 18 spēlētājiem sākumsastāvā