Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kozlovs: "Treniņprocesa ziņā neviens netur līdzi "Ventspilij""

Andris Liepa
Andris Liepa

Kozlovs: "Treniņprocesa ziņā neviens netur līdzi "Ventspilij""
Vladislavs Kozlovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

FK „Ventspils” uzbrucējs Vladislavs Kozlovs sava pārstāvētā kluba oficiālajai mājas lapai fkventspils.lv atzinis, ka neviena cita komanda nestāv klāt „Ventspilij” treniņprocesa ziņā.

Vladislavs Kozlovs: „Pēc pagājušās sezonas, kas man bija sarežģīta un neviennozīmīga, ļoti gaidīju pirmssezonas treniņnometni. Godīgi teikšu: esmu par treniņiem sajūsmā. Pagājušas tikai 3-4 nodarbību dienas, taču man viss patīk un viss šķiet interesants. Acīmredzami, ka viss notiek augstā līmenī. Man ir, ar ko salīdzināt, tāpēc nešaubos, ka Latvijā šajā ziņā neviens „Ventspilij” pat tuvu netur līdzi.

Kāda ir starpība? Treniņprocess „Ventspilī” viss notiek pavisam citā līmenī. Katrā treniņā spēlētāji sitas un nežēlo sevi, cīnās ar maksimālu pašatdevi, jo saprot, ka tikai tā var tikt sastāvā. Tieši šāda konkurence arī ļauj nepārtraukti progresēt. Citas komandas? Jā, arī tur puiši centās, taču, ja tev jātrenējas, piemēram, pēc darba, pārorientēties uz maksimālu pašatdevi vienkārši nav iespējams. Pats esmu bijis tādā ādā, kad apvienoju mācības un treniņus. Protams, tas norūda raksturu, taču tam ir visai attāls sakars ar lielo futbolu. Tā, visticamāk, ir lielākā starpība starp „Ventspili” un citām komandām. Par daudziem sīkumiem, no kuriem sastāv futbols, nemaz nerunāju.

Sniegs? Arī šajā ziņā, lai cik dīvaini tas nebūtu, „Ventspils” no citiem atšķiras. Ceturtdien no rīta domāju, ka vakara treniņā būs vajadzīgas slidas, taču pa dienu redzēju, cik cītīgi laukumā strādā stadiona darbinieki. Vienkārši malači! Nezinu, kādas burvestības viņi izmantoja, taču laukums bija lielisks. Šeit arī redzams „Ventspils” līmenis: klubā bez apstājas dara visu, lai futbolisti varētu domāt tikai par futbolu un kļūt spēcīgāki.”

Jau pirmdien, 14. janvārī, sāksies Virslīgas „Ziemas” kauss un pirmajā mačā savā starpā tiksies pēdējo divu gadu Latvijas čempiones – Daugavpils „Daugava” un „Ventspils”. Kozlovs: „Gūt vārtus? Neesmu pret, vēl jo vairāk tāpēc, ka pret „Daugavu” man tas ir regulāri izdevies. Pacentīšos to paveikt arī 14. janvārī. Kā saka viens mans paziņa: „Gūt vārtus? Ar šādu domu eju gulēt un ar tādu pašu domu arī mostos.” [smaida] Gūtie vārti un vērtīgas darbības – to no sevis gaidu katrā „Ventspils” spēlē. Iesist vārtus un uzvarēt – kas var būt labāk?”

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

  +2 [+] [-]

, 2013-01-11 12:42, pirms 11 gadiem
nekur nav tik slidigas ziepes

  -2 [+] [-]

, 2013-01-11 13:14, pirms 11 gadiem
kenaz rakstīja: nekur nav tik slidigas ziepes
to pasu tiesi nodomaju

  +1 [+] [-]

, 2013-01-11 14:42, pirms 11 gadiem
Nu droši vien ir jau izskaistināts, bet nu, ja salīdzina FKV ar iepriekšējām komandām, kurās Kozlovs spēlējis, tad tas ir tīri loģiski, ka šeit treniņprocesam vajadzētu būt daudz augstākā līmenī. Cerams, ka šī sezona Vladislavam padosies un viņš atgriezīsies izlases kandidātos.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-11 15:30, pirms 11 gadiem
Esmu izgajis šo sagatavošanu! Lai kads no pļutejiem to iztur!