Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Metta"/LU rezultatīvā mačā apspēlē "Gulbeni"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Metta"/LU rezultatīvā mačā apspēlē "Gulbeni"
Ingars Sarmis Stuglis
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Vakar Rīgā, Hanzas vidusskolas laukumā, tika aizvadīta pārbaudes spēle, kurā "Metta"/LU ar 4:3 pārspēja "Gulbenes" futbolistus.

2015.gada SMScredit.lv Virslīga startēja jau 13.martā, bet pēc 2.kārtas aizvadīšanas 20. un 21.martā sekoja ilga pauze - vispirms izlašu pārtraukums, bet pagājušajā nedēļā Latvijas kausa izcīņas 1/4 finālu spēles. Virslīga atsāksies rīt, tādējādi pārtraucot 20 dienas ilgušo pauzi pašmāju čempionātā.

Pārtraukumu lietderīgi izmantoja "Metta"/LU un "Gulbene", vakar Rīgā izspēlējot pārbaudes spēli. Tieši šīm abām komandām paredz savstarpēju konkurenci par neizkrišanu no Virslīgas - čempionātā tās abas 1.reizi tiksies 17.maijā Gulbenē, bet vakardienas testa mačā ar 4:3 pārāka izrādījās "Metta"/LU.

1.puslaikā Andra Riherta komandu vadībā ar 11 metru soda sitienu izvirzīja Ingars Sarmis Stuglis, bet pārtraukumā vienības devās pie 1:1, jo laukuma pretējā pusē precīzs bija Ernests Pilats, kuram Virslīgā pagaidām tikai divas spēles (vienreiz nāca uz maiņu 2012.gada sezonā un vēl vienreiz uz maiņu šī gada 1.kārtas spēlē pret "Spartaku").

Pēc pārtraukuma Aleksandrs Kļimovs jau izvirzīja vadībā "Gulbeni", bet 2:2 panāca Roberts Uldriķis. Interesanti, ka šīs nedēļas nogalē R.Uldriķis varētu tikt laukumā arī Virslīgas mačā pret "Skonto", kura direktors ir viņa tēvs Askolds Uldriķis.

Konstantīns Fjodorovs panāca 3:2 mettiešu labā, taču arī tas vēl nebija viss. Jānis Lapss spēja atjaunot līdzsvaru (3:3), tomēr pēdējais vārds tik un tā piederēja "Mettai"/LU - 4:3 uzvaru nodrošināja Ņikitas Juhņeviča gūtie vārti.

Kā jau minēts, šīs nedēļas nogalē, svētdien, "Mettai" turpat Hanzas vidusskolas laukumā plkst.17:00 jātiekas ar "Skonto", savukārt plkst.13:00 tai pašā dienā "Gulbene" uzsāks izbraukuma cīņu ar "Daugavpili". Vladimira Pačko "Gulbene" un Riherta "Metta"/LU pēc divām kārtām ir vienīgās komandas Virslīgā bez punktiem.

Izmantotie resursi:
"Gulbenes" "Twitter" konts
"Mettas"/LU "Twitter" konts

  +3 [+] [-]

, 2015-04-09 13:00, pirms 9 gadiem
tfu, velns, es jau padomāju, ka ielikuši spēli 11:00 ceturtdienā

     [+] [-]

, 2015-04-09 14:28, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: tfu, velns, es jau padomāju, ka ielikuši spēli 11:00 ceturtdienā
Nebutu nemaz tik parsteigts...