Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mēnesi pēc sezonas beigām par Virslīgas ceturtā apļa labāko jauno spēlētāju atzīst Koļesovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mēnesi pēc sezonas beigām par Virslīgas ceturtā apļa labāko jauno spēlētāju atzīst Koļesovu
Ņikita Koļesovs
Foto: Raitis Supe

Par SynotTip Latvijas Virslīgas futbolā 2017. gada sezonas ceturtā apļa labāko jauno spēlētāju atzīts Ņikita Koļesovs no "Ventspils". Viņš balvu saņēmis nepilnu mēnesi pēc sezonas beigām.

Kopš 2015.gada sezonas Virslīgas čempionātā tiek noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas Treneru padome, savukārt balsojumā piedalās mediji un visu klubu galvenie treneri. Būtiskākais kritērijs šīs balvas saņemšanai ir vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam ir jāatbilst U21 vecuma kategorijai.

Šajā reizē LFF Treneru padome ceturtā apļa labākā jaunā spēlētāja titulam izvirzīja sešus kandidātus: Ņikitu Koļesovu, Ingaru Sarmi Stugli no Jūrmalas "Spartaka", Robertu Uldriķi no RFS, Dāvi Sandi Strodu no "Mettas/LU" un Vladislavu Kurakinu no "Riga". Ventspilnieku par labāko atzina trīs galvenie treneri un seši žurnālisti. Koļesova tuvākais sekotājs balsojumā bija Stuglis, kurš savāca par sešiem punktiem mazāk.

Jāizceļ fakts, ka "Ventspils" pēdējo spēli šajā sezonā aizvadīja 4. novembrī, kad savā laukumā ar 2:3 piekāpās čempionam Jūrmalas "Spartakam". Koļesovam balva tika piešķirta mēnesi pēc sezonas beigām.

Labākie jaunie

AplisSpēlētājsKlubs
1.Roberts UldriķisRFS
2.Vladislavs KurakinsRiga
3.Ņikita KoļesovsVentspils
4.Ņikita KoļesovsVentspils

Izmantotie resursi:
SynotTip virslīga

  +1 [+] [-]

, 2017-12-06 15:53, pirms 6 gadiem
2016. un 2017.gadā ''Ventspils'' Virslīgā aizvadīja 6 spēles bez Ņ.Koļesova. Tikai vienreiz šajās sešās spēlēs izdevās neielaist (šogad maijā 0:0 pret ''Riga'')

  +2 [+] [-]

, 2017-12-06 16:11, pirms 6 gadiem
Talantīgs spēlētājs,kuram laicīgi tika dota iespēja spēlēt virslīgā.Te paldies Polam.

     [+] [-]

, 2017-12-07 02:54, pirms 6 gadiem
Pelnīta balva. Piekrītu Algunam, ka, Ašvortam atnākot uz Ventspili, teju uzreiz izdevās atrast dimantiņu starp jauniešiem.

Šobrīd gan gribētos vairāk uzzināt par Koļesova perspektīvām pievienoties Bristol City, kurš viņš bija uz pārbaudi, kā arī par tiem citiem klubiem, kas izrādot interesi.