Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Roberts Uldriķis: "Domāju, ka šosezon RFS tēmēs uz visaugstāko vietu"

Agris Suveizda

Roberts Uldriķis: "Domāju, ka šosezon RFS tēmēs uz visaugstāko vietu"
Roberts Uldriķis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas U21 izlases futbolists un arī jau pieaugušo izlasē debitējušais Roberts Uldriķis nesen bija devies atrādīties Anglijas "Championship" jeb otrās spēcīgākās līgas klubā Vulverhemptonas "Wanderers", kas atrodas pārliecinošā pirmajā vietā. Aizvadījis vienu pārbaudes spēli U23 komandas rindās un guvis vārtus, 19 gadus vecais uzbrucējs nu ir atgriezies Latvijā un paliks RFS rindās.

"Anglijā pavadīju nedēļu. Viņiem ir diezgan laba bāze, ļoti bagāts klubs – tagad, visticamāk, arī tiks uz Premjerlīgu. Biju kopā ar U23 komandu, ar pirmo komandu nesanāca trenēties, jo viņi tobrīd bija Spānijā un gatavojās nākamajai spēlei," sarunā ar Sportacentrs.com teica Roberts Uldriķis. "

"Viņu galvenais skauts bija sazinājies ar kādu aģentu, kurš uzrakstīja manam tēvam, un tad tā arī kopīgi sarunājām, ka braukšu uz turieni. Arī ar RFS vadību viss bija kārtībā – vienojāmies, ka dos iespēju aizbraukt uz nedēļu," Uldriķis turpināja. "Viņi bija redzējuši manu spēli pret Skotiju, kas notika tepat netālu pie Anglijas un kurā guvu vārtus un labi nospēlēju. Bija skatījušies arī citas spēles U21 izlasē, bija redzējuši arī manus vārtus Virslīgā."

Ja līgums arī tiktu parakstīts, Uldriķis, visticamāk, tālāk tiktu izīrēts: "U23 komanda spēlē U23 čempionātā, tāpēc nezinu, vai man spēlēšana pie jauniešiem būtu pats labākais variants. Viņi tā arī teica, ka labāks variants būtu līguma parakstīšana un došanās īrē. Tomēr beigās tā arī neko nesarunājām. Un tad arī izlēmu, ka palikšu RFS. Bija arī citi varianti ārzemēs un tādi ir joprojām, taču tie nav konkrēti un nopietni. Tagad koncentrējos uz to, ka galvenais ir šeit cītīgi strādāt starpsezonā, lai sezonā varētu labi spēlēt."

Pēc sezonas beigām pie RFS stūres ir stājies lietuvietis Valds Dambrausks, kurš iepriekš sekmīgi vadīja Viļņas "Žalgiri", tomēr iepriekšējās sezonas gaitā no amata atkāpās. Dambrauska demisija gan neglāba klubu no titula zaudēšanas. "Viņš ir ļoti inteliģents, ļoti gudrs treneris. Viņš arī labi runā un prot labi motivēt spēlētājus. Ļoti labi saprot futbolu un daudz uzmanības pievērš taktikai un visādiem sīkumiem. Arī ārpus futbola, nevis tikai tajās divās stundās, kuras pavadām treniņos. Viņš saka, ka pats svarīgākais ir tas, ko darām ārpus futbola un kā pavadām savu brīvo laiku – vai mēs trenējamies, gatavojamies, atjaunojamies vai darām ko citu. Kādi būs kluba mērķi? Domāju, ka šosezon mērķēsim uz pašu augstāko vietu."

  -2 [+] [-]

, 2018-02-04 19:04, pirms 6 gadiem
Domāju, ka pareiza izvēle palikt. Nav par katrām varītēm jācenšas kaut kur aizbraukt, ja redzi, ka varianti nav īsti konkrēti vai nopietni. Šeit Robertam būs garantēts spēles laiks, sportiskā forma un izlases štāba uzmanība. Gan jau pāreja uz ārzemju klubu nekur neizpaliks. Kļūšana par snaiperi Virslīgā varētu to sekmēt. Tagad, kad E. Višņakovs guvis savainojumu un, cik nojaušams, sezonas sākumu izlaidīs, Uldriķa nozīme RFS uzbrukuma darbībās tikai pieaugs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-02-04 21:25, pirms 6 gadiem
Kur tad Olga?! Tā tak visu zina par un ap Uldriķiem