Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartakam" pirmajā spēlē 2:2 ar "Jelgavu"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Spartakam" pirmajā spēlē 2:2 ar "Jelgavu"
18 gadus vecais "Spartaka" ganietis Patriks Tvumasi

Šodien pirmo pārbaudes spēli aizvadījis pērnā gada 5. spēcīgākais Virslīgas klubs "Spartaks" - Rīgā tika izspēlēts 2:2 neizšķirts ar "Jelgavu".

Jūrmalas "Spartaks", kas nepiedalās Ziemas kausa izcīņā, Viktora Terentjeva vadībā (jaunais galvenais treneris tikšot nosaukts nedēļas laikā) šodien pirmajā spēlē iztika ar vietējiem futbolistiem un ganieti Patriku Tvumasi. Tiesa, kolumbieši Duvans Kastanjeda un Djego Agudelo jau ir ielidojuši Latvijā, lai arī drīzumā pievienotos komandai. Savukārt "Jelgava", kurai Ziemas kausā trīs sausi zaudējumi, cerēja šodien beidzot gūt kādus vārtus.

Jau spēles sākumā redzamākā persona bija Tvumasi, kurš ar savu otro bīstamo sitienu trāpīja pa vārtu stabu. Kopumā gan krietni labāk spēlēja "Jelgava" un 20. minūtē rezultātu atklāja Dmitrijs Paplavskis. Pēcāk jelgavnieki vēl arī norībināja pārliktni, kā arī citā epizodē pārbaudīja Andreja Pavlova meistarību. "Spartakam" 34. minūtē izdevās izlīdzināt - tas pats Tvumasi bija precīzs no soda laukuma iekšienes (1:1).

73. minūtē Dmitrijs Medeckis nopelnīja 11 metru soda sitienu (noteikumus pārkāpa Dmitrijs Daņilovs), un Valērijs Redjko realizēja pendeli (2:1). Turpinājumā tika parādītas vairākas dzeltenās kartītes par asumiem, savukārt "Jelgava" vēlreiz trāpīja pa pārliktni. Jelgavnieki bija tuvu uzvarai, taču mača vērtīgākais spēlētājs Tvumasi izpildīja tālsitienu, bumbu atvairīja Vlasovu nomainījušais Kaspars Ribaks, taču atlēkušo bumbu vārtos ieraidīja 20 gadus vecais jūrmalnieks Nikolajs Kulmanakovs - 2:2.

"Spartaks" - "Jelgava" 2:2 (1:1)
"Spartaks": Pavlovs (Sazonovs 46'), Panasjuks (Tarasovs 59'), D.Daņilovs, Kulmanakovs, Budilovs, Morozs (Pilats 78'), Lonščakovs (pārbaudāmais 46'), Kļimovs (Popovs 52'), Mickevičs (Korzans 74'), Tvumasi, Krasnočubs (Ivanovs 46').
"Jelgava" (pamatsastāvs): Vlasovs, Gubins, Petrenko, Redjko, Šiļuks, Medeckis, Paplavskis, Trukšāns, Vasiļjevs, Fridolins, M.Daņilovs. Uz maiņu: Ribaks, Bārbalis, Fjodorovs, Abramovs un citi.

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava
Spartaks.lv - Galvenā

  +2 [+] [-]

, 2013-02-03 23:14, pirms 11 gadiem
1. Tātad, Pavlovs atgriezies?
2. Par asumiem - kurš tiesāja?

     [+] [-]

, 2013-02-03 23:30, pirms 11 gadiem
Sīkāk Futbola Klubs Jelgava
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-04 01:05, pirms 11 gadiem
z-kovs1989 rakstīja: Kas par Fridolinu jelgava vai tas nav kurs speleja pie mana bralena rezeknes dizvanagu sastava, un pectam bij ari blazma?
Un kas par citi?
Vai reali gruti pierakstit kas speleja, piemeram mani interese un daudzus iespejams ari interese kadi legionari vel speleja jelgavas sastava.
Ir ir tas pats Fridolins, kas kādreiz Blāzmā spēlēja. Dažas epizodes bija labas. Redzēsim kā viņam ies tālāk.
Tāpat arī Keita Soumaila ir jau Jelgavā (bija arī uz spēli skatīties). Vēl tiek gaidīti arī abi lietuvieši - Grigaravičus un Lukošiušs. Ātrais un efektīgais malējais aizsargs francūzis Arena izskatās, ka uz palikšanu.

     [+] [-]

, 2013-02-04 09:25, pirms 11 gadiem
Kur Fridolins pa šiem 5 gadiem bij pazudis, varbūt kāds zin?

     [+] [-]

, 2013-02-04 11:13, pirms 11 gadiem
Laikam jau tas pats no Rēzeknes, bija iepriekš arī Skonto pāris dienas atrādīties, bet nu ļoti ļoti švaks...

     [+] [-]

, 2013-02-04 16:04, pirms 11 gadiem
ogo , Fridolins atpakaļ