Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Riga'' un RFS galvenie treneri slavē atmosfēru un pretēji vērtē sniegumu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Riga'' un RFS galvenie treneri slavē atmosfēru un pretēji vērtē sniegumu
Foto: Sanita Ieva Sparāne/Virslīga Flickr

Piektdienas vakarā ''Optibet'' futbola Virslīgas 20. kārtas ietvaros ''Skonto'' stadionā Latvijas karstākajā futbola duelī starp Rīgas lielklubiem ''Riga'' un RFS trešo reizi sezonā tika fiksēts neizšķirts – 2:2. Pēc mača abu komandu galvenie treneri slavēja atmosfēru stadionā un līdzjutējiem sarūpētos futbola svētkus. Par savu vadīto komandu sniegumiem gan speciālisti bija pretējās domās.

''Apsveicu visus ar svētkiem. Tiešām bija lieliska atmosfēra tik labā stadionā, kvalitatīvs zāliens un ļoti kvalitatīvs futbols. Šodien ļoti patika mana komanda. Neskaitot rezultātu un kļūdas, par kurām vēl agri runāt, jo neskatījos video, bet kopumā varu teikt, ka šodien parādījām ļoti labu futbolu. Diemžēl neizdevās uzvarēt, bet tas nekas – cīņa turpinās. Redzam, ka spēlējam labi, saprotam, kā rīkoties gan ar, gan bez bumbas, varējām izveidot iespējas. Tas mani ļoti iepriecināja,'' par sezonas trešo Rīgas derbiju izteicās RFS komandas galvenais treneris Viktors Morozs.

''Pirmkārt, liels paldies visiem cilvēkiem, kas bija iesaistīti šī lieliskā notikuma organizēšanā. Tas bija ļoti augsts līmenis. Bija patīkami būt daļai no šīs lieliskās spēles. Īpašu paldies vēlos teikt neredzamajiem cilvēkiem, kuri nav uzmanības centrā un dara netīro darbu. Viņi ir ļoti svarīgi, lai nodrošinātu teicamo atmosfēru. Tāpat liels paldies visiem līdzjutējiem, kuri šodien ietekmēja spēli. Esmu pusotru gadu Latvijā un šī bija ļoti liela spēle. Bija grūti runāt ar spēlētājiem un palīdzēt viņiem lēmumu pieņemšanā, jo atmosfēra bija fantastiska. Spēle noslēdzās ar neizšķirtu, bet domāju, ka Latvijas futbols un līdzjutēji no šāda mača uzvarēja. Protams, varu runāt par lietām, kas nebija labas, bet, manuprāt, ir svarīgi pēc atspēlēšanās no 0:2 izjust neizšķirtu kā uzvaru, taču mana komanda neparādīja labu sniegumu. Šis ir ''Skonto'' stadions. Tas, ko vienmēr saku – RFS šeit spēlēja Konferences līgas mājas spēles. Tā ir viņu vieta īpašām spēlēm. Viņi veidoja savu mantojumu mūsu mājās. Mums tas jāmaina – no atmosfēras un ticības. Jāveido pašiem savs mantojums un identitāte. Tas ir tas, ko saku saviem spēlētājiem,'' teica piektdienas vakara mača laukuma saimnieces ''Riga'' galvenais stratēģis Tomislavs Stipičs.