Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vācijas izlases un "Bayer" uzbrucējam Kīslingam vismaz divu mēnešu pauze

Vācijas izlases un "Bayer" uzbrucējam Kīslingam vismaz divu mēnešu pauze
Štefans Kīslings
Foto: AP/SCANPIX SWEDEN

Vācijas futbola izlases un Leverkūzenes "Bayer 04" kluba uzbrucējam Štefanam Kīslingam nāksies izlaist vismaz astoņas nedēļas pēc tam, kad aizvadītajā nedēļā Bundeslīgas mačā pret "Nürnberg" viņš sarāva kreisās kājas saites.

Svētdienas mačā ar Kīslinga bijušo klubu 12.minūtē pret 26 gadus veco uzbrucēju rupji nospēlēja "Nürnberg" spēlētājs Andreass Volfs. Vakar vakarā mediķi jau ieģipsēja Kīslinga kāju, bet šodien pārbaudēs atklāts, ka savainojums ir nopietnāks nekā sākumā šķitis.

Pagaidām nav skaidri zināms, cik ilgi vācietis nevarēs doties laukumā, taču aptuvenās prognozes norāda uz astoņu līdz desmit nedēļu rehabilitācijas periodu. Tas nozīmē, ka viņš nevarēs palīdzēt komandai pret "top" klubiem - "Werder", "Wolfsburg, "Schalke" un "Bayern". Visticamāk, secen ies arī kausa spēle pret Menhengladbahas "Borussia" 30.oktobrī. Līdz ar to Vācijas izlasei viņš nebūs palīgs Euro 2012 kvalifikācijas turnīra spēlēs pret Turciju 8.oktobrī un Kazahstānu 12.oktobrī.

Leverkūzenes klubu šosezon spēlētāju traumas nav saudzējušas - šobrīd savainoti ir Mihaels Ballaks, Patriks Helmess un Renato Augusto. Tiesa, Helmess visdrīzāk izlaidīs tikai vienu maču, Bundeslīgas trešdienas spēli pret Frankfurtes "Eintracht".

Tikmēr pirms pāris dienām klubs noslēdzis piecu gadu līgumu ar vienu no spožākajām šā brīža Bundeslīgas zvaigznēm, pašreizējo "Mainz" uzbrucēju Andrē Širli. Jau sezonas sākumā 19 gadus vecais futbolists bija pievērsis daudzu Eiropas klubu uzmanību, tāpēc uz 3.kārtas spēli pret "Kaiserslautern" stadionā ieradās daudzi skauti. Un Širle nelika viņiem vilties, gūdams skaistus vārtus, turklāt "Mainz" uzvarēja ar 2:1. Tomēr "Bayer" bosi izrādījās veiklāki, pārvilinot talantīgo spēlētāju pie sevis. Jaunais līgums stāsies spēkā nākamvasar.

Izmantotie resursi:
Sport1.de | Sport | News | Ergebnisse | Live...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2010-09-20 19:00, pirms 14 gadiem
Bayer komandas uzbrukumam liels zaudējums.