Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Pirmajā pārspēlē par vietu Bundeslīgā "Borussia" izrauj svarīgu uzvaru

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Pirmajā pārspēlē par vietu Bundeslīgā "Borussia" izrauj svarīgu uzvaru
Maiks Hanke
Foto: AP/Scanpix

Šovakar tika aizvadīts pirmais "play-off" mačs par vietu Vācijas futbola Bundeslīgā 2011./12. gada sezonā. Menhengladbahas "Borusia", pateicoties Igora de Kamargo vārtiem 93. minūtē, ar 1:0 pārspēja "Bochum". Atbildes spēlē viesos "Borussia" pietiek ar neizšķirtu.

Lai arī vēl četras kārtas pirms Bundeslīgas sezonas beigām Menhengladbahas "Borussia" atradās tabulas pēdējā vietā, ļoti veiksmīgs turnīra noslēgums ļāva pakāpties uz 16. vietu un ļaut cīnīties par vietu čempionātā ar 2. Bundeslīgas trešo labāko komandu "Bochum", kurai tikai sliktāka vārtu attiecība neļāva nodrošināt ceļazīmi automātiski. Uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā, un šovakar pirmais mačs notika Menhengladbahā.

Mājinieki sāka ar pāris labiem uzbrukumiem, tomēr visai drīz varēja arī ielaist – aizsargs Filips Deimss izsita bumbu no pašas vārtu līnijas. Vēlāk vairākas reizes sita arī "Borussia", taču ne Hanke, ne Roiss nespēja trāpīt vārtu taisnstūrī. To puslaika vidū toties izdarīja "Bochum" futbolists Maltrics, kurš pretuzbrukumā bīstami uzsita, taču mājinieku vārtsargs Stīgens bija vietā. Viņa kolēģim otrā laukuma galā Andreasam Lutem turpinājumā nācās glābt pat vairākas reizes vienā uzbrukumā. Pirmajā puslaikā rezultāts atklāts netika.

Pēc pārtraukuma "Bochum" līdz iespējai sist no vārtu priekšas pietrūka vienas precīzas piespēles, bet mājiniekiem labs sitiens padevās Hankem. Tiesa, Lute bija vietā. "Borussia" uzbrucējs vēlāk neizmantoja vēl labāku iespēju – Hanke pārsita pāri no dažu metru attāluma. Otrajā puslaikā Menhengladbaha bija redzami labāka, tomēr vēl vienu iespēju neizmantoja Hanke, neiesita arī Dante un likās, ka mačs beigsies ar 0:0. Kā izrādījās, nē. "Bochum" izmisīgi aizsargājās, tomēr kompensācijas laikā Igors de Kamargo ar atkārtotu sitienu spēja raidīt bumbu vārtos. 1:0, kas dod priekšrocību "Borussia".

Otrais mačs notiks Bohumā, 25. maijā, plkst. 21:30.

Pārspēles par vietu Vācijas Bundeslīgā

DatumsLaiksSpēleRezultātsVārtu guvēji
19.05.2011.21:30Borussia Mönchengladbach – VfL Bochum1:0 (0:0)de Camargo 90'+3
25.05.2011.21:30VfL Bochum – Borussia Mönchengladbach

  +3 [+] [-]

, 2011-05-19 23:31, pirms 13 gadiem
vispar jau atbildes spele vajadzetu pietikt ar jebkadu neizskirtu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-05-19 23:43, pirms 13 gadiem
Bochum fani jau aardaas pateicoties tiesneshiem.. Es arii nesapratu, kompensaacijas laiks bija 2 min, bet gols tika iesists komp laika 2min30sekundee!

     [+] [-]

, 2011-05-20 01:05, pirms 13 gadiem
nu tik precīzi jau reti kad skatās... beztam 0:1 viesos nav nekāda mega traģēdija jo bez uzvaras mājās tāpat tālāk netiktu..

     [+] [-]

, 2011-05-20 20:41, pirms 13 gadiem
Number 0 rakstīja: Bochum fani jau aardaas pateicoties tiesneshiem.. Es arii nesapratu, kompensaacijas laiks bija 2 min, bet gols tika iesists komp laika 2min30sekundee!
Īstenībā jau kaut kādā 18, būtu aizsargi izsituši bumbu no soda laukuma tad jau beigtos 0-0, tiesnesis ļāva pabeigt