Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Schalke" fans kausa svinību laikā iepļaukā Noieru (+video)

Agris Suveizda

"Schalke" fans kausa svinību laikā iepļaukā Noieru (+video)
Manuels Noiers
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien Gelzenkirhenes "Schalke" pārliecinoši ar 5:0 sagrāva "Duisburg" futbolistus, triumfējot Vācijas kausa izcīņā. Svētdien notiekošajās svinībās "Schalke" futbolisti tikās ar līdzjutējiem, un kāds fans tā vietā, lai apsveiktu komandas pamatvārtsargu Manuelu Noieru, nolēma viņu nedaudz iepļaukāt. Iemesls tam varētu būt iespējamā Noiera kluba maiņa.

Gelzenkirhenes "Schalke" šī Bundeslīgas sezona bija visai liela vilšanās - 14.vieta 18 komandu konkurencē un tikai nedaudz apsteigta bīstamā zona. Tomēr "Schalke" izdevās reabilitēties, negaidīti aizkļūstot līdz UEFA Čempionu līgas pusfinālam, kā arī iegūstot Vācijas kausu. Līdz ar uzvaru kausā "Schalke" arī kvalificējās UEFA Eiropas līgas turnīram. Kausa finālā "Schalke" tikās ar otrās Bundeslīgas astotās vietas ieguvēju "Duisburg". Sensācija izpalika, un "Schalke" jau pirmajā puslaikā guva trīs vārtus, otrajās 45 minūtēs pievienojot vēl divus - 5:0. Divreiz precīzi sita Klāss Jans Huntelārs, bet pa vieniem vārtiem Juliana Drakslera, Benedikta Hevedesa un Hosē Hurado kontā.

Vakar "Schalke" atzīmēja izcīnīto kausu un tikās ar līdzjutējiem. Kāds līdzjutējs izlikās, ka vēlas apskaut kluba pamatvārtsargu un kapteini Manuelu Noieru, taču tad pārsteidza viņu nesagatavotu un iecirta pļauku. Iemesls tam, visticamāk, bija Noiera iespējamā pārcelšanās uz Minhenes "Bayern". Pēc gada Noieram beigsies līgums ar "Schalke", taču vārtsargs atteicās to pagarināt. Tādējādi "Schalke" Noiers ir jāpārdod nākamajā vasaras vai ziemas transfēru periodā, citādi Noiers uz citu klubu pāries bez transfēra maksas. Vēl gan oficiāli nav apstiprināts, ka Manuels pametīs Gelzenkirheni.

Noiera un fana tikšanos varat skatīt ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2011-05-23 10:42, pirms 13 gadiem
Nu izskatas, ka Noiers pirmais viņam virsū sāka uzbāzties..

  +3 [+] [-]

, 2011-05-23 10:50, pirms 13 gadiem
vismaz labi ka tikai pļauku iesita,D-Amerikā par tādām lietām var ar lodi norauties

  -1 [+] [-]

, 2011-05-23 11:02, pirms 13 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-05-23 14:18, pirms 13 gadiem
Nu man gan izskatījas, ka Noiers viņam neko negribeja darīt, vnk tas čalis par daudz bija ieņēmis!

  +1 [+] [-]

, 2011-05-23 17:54, pirms 13 gadiem
Droši vien tas cilvēks tagad jūtas kruts. Interesanti, kur Noiers turpinās karjeru... Man nebūtu nekas pretī, ja tā būtu Mančestra, jo, kā zināms, van der Sārs vakar beidza savu karjeru un tagad vajadzēs kādu tikpat labu aizvietotāju. Vismaz es to varu saskatīt Manuela personā. Varbūt SAFam ir citas domas.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-24 16:40, pirms 13 gadiem
Man izskatījās, ka Noiers koķetēja ar līdzjutēja draudzeni, un,šķiet, puisim tas nepatika un iedeva pļauku. Un, vispār, Noieram, kā īstam futbolistam vajadzēja nokrist uz zemes, saķert seju un vārtīties. Ja futbolla laukumā ko tādu izdarītu, šamo ar nestuvēm nonestu no laukuma.