Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

3. līgas komanda Vācijas kausā turpina sist Bundeslīgas milžus, Štutgarte apspēlē Dortmundi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

3. līgas komanda Vācijas kausā turpina sist Bundeslīgas milžus, Štutgarte apspēlē Dortmundi
Mirklis pēc "Saarbrücken" vārtu guvuma pret Frankfurtes "Eintracht". Foto: Ronald Wittek/EPA/Scanpix

Vācijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālu otro reizi pēdējo piecu sezonu laikā sasniegusi "Saarbrücken" vienība, kas šovakar savā laukumā ar 2:0 pārspēja vienu no Bundeslīgas ambiciozākajiem klubiem Frankfurtes "Eintracht".

3. līgas komandai šosezon šī bija otrā uzvara pār Eirokausu dalībnieci – kausa izcīņas 1/16 finālā "Saarbrücken" atspēlējās un papildlaika izskaņā izrāva panākumu (2:1) pār valsts titulētāko klubu Minhenes "Bayern".

Toreiz (1. novembrī) Zārbrikenes kluba futbolistiem nācās izturēt pamatīgu pretinieku spiedienu, savukārt šovakar 3. līgas kopvērtējuma 11. vietā esošā komanda pret "Eintracht" spēkojās salīdzinoši līdzvērtīgi, izveidojot vairāk vārtu gūšanas momentu.

Bumba frankfurtiešu cietoksni nokļuva pat trīs reizes, bet Kaja Brinkera 20. minūtē veiktais sitiens netika ieskaitīts video atkārtojumā fiksēta iepriekšēja pārkāpuma dēļ.

29 gadus vecais uzbrucējs gan spīdēja arī otrajā puslaikā, kad 64. minūtē izvirzīja mājiniekus priekšgalā, bet pēc 15 minūtēm piespēlēja 21 gadu vecajam Lukam Kerberam, kurš nostiprināja "Saarbrücken" pārsvaru.

Neveiksmīgu debiju "Eintracht" meistarkomandas rindās aizvadīja 21 gadu vecais uzbrucējs Noels Futkeu, kurš piecas minūtes pēc nākšanas laukumā izpelnījās sarkano kartīti, "Eintracht" cīņas galotni pavadot mazākumā.

Zīmīgi, ka Zārbrikenē cietušās "Eintracht" un "Bayern" nedēļas nogalē spēkosies Bundeslīgā.

Citā spēlē Bundeslīgas līdere Leverkūzenes "Bayer" ar 3:1 apspēlēja 2. Bundeslīgas klubu "Paderborn". Nigērietis Viktors Bonifass guva savus trešos vārtus septiņu dienu intervālā un trijos dažādos turnīros.

Štutgartes vienība, pateicoties afrikāņu Serū Girasī un Silasa precizitātei, ar 2:0 pārspēja Dortmundes "Borussia".

Gvinejietis Girasī guva savus 18. vārtus šosezon "Stuttgart" rindās aizvadītajās 13 spēlēs.

Agrāk regulāri Bundeslīgā spēlējušo, bet pašlaik 2. Bundeslīgā iestrēgušo klubu kaujā Berlīnes "Hertha" gan pamatlaika, gan papildlaika pēdējās minūtēs paglābās no zaudējuma un ar 3:3, 5:3 11 metru sitienu sērijā sarūgtināja hamburgiešus.

Par spēles galvenajiem varoņiem kļuva "Hertha" futbolisti Fabiāns Rīse un anglis Džondžo Kenijs – 26 gadus vecais Rīse iesita abus komandas vārtus pamatlaikā, bet viņa vienaudzis Kenijs pēc Rīses piespēles Hamburgas vārtsargu Mateo Rābu pārspēja 120. minūtē. Abi arī pēcāk trāpīja pendeles.

Vācijas kausa izcīņa, astotdaļfināls

DatumsSpēleRezultāts
05.12.Kaiserslautern [2.] – Nürnberg [2.]2:0 (0:0)
Magdeburg [2.] – Fortuna Düsseldorf [2.]1:2 (1:0)
08 Homburg [4.] – St. Pauli [2.]1:4 (1:1)
Borussia Mönchengladbach – Wolfsburg1:0 pag.
06.12.Saarbrücken [3.] – Eintracht Frankfurt2:0 (0:0)
Bayer Leverkusen – Paderborn [2.]3:1 (2:0)
Stuttgart – Borussia Dortmund2:0 (0:0)
Hertha Berlin [2.] – Hamburg [2.]3:3; 5:3 11 m s. s. (1:2)

Izmantotie avoti:
https://www.dfb.de/en/dfb-pokal/men...

  +1 [+] [-]

, 2023-12-06 22:12, pirms 5 mēnešiem
Klubam transfermarktā špīleru vērtības mazākas, nekā Riga FC un RFS

  -1 [+] [-]

, 2023-12-07 09:36, pirms 5 mēnešiem
Kopš nepastāv Eiropā kausa ieguvēju kauss ,daudzu valstu klubiem ļoti maza interese par savas valsts kausu.Bieži virslīgu klubi uz kausa spēlēm izliek sastāvu ar daudziem rezervistiem.

     [+] [-]

, 2023-12-07 10:27, pirms 5 mēnešiem
Gan jau pa Virslīgas apakšgalu vai pat vidusdaļu mierīgi varētu spēlēt tāds Vācijas 3.līgas klubs. Nekas nav pret Virslīgu, man patīk, bet nu konkurence top futbola valstīs ir milzīga.

     [+] [-]

, 2023-12-07 13:09, pirms 5 mēnešiem
skotijs rakstīja: Gan jau pa Virslīgas apakšgalu vai pat vidusdaļu mierīgi varētu spēlēt tāds Vācijas 3.līgas klubs. Nekas nav pret Virslīgu, man patīk, bet nu konkurence top futbola valstīs ir milzīga.
Šis klubs tieši būtu tabulas augšgalā, cīnītos par virslīgas titulu, jo budžets ir tikai mazliet mazāks par Rīgas un Rfs!