Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Par skandāla sarīkošanu tiesa Vidalam piespriež 800 tūkstošu soda naudu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par skandāla sarīkošanu tiesa Vidalam piespriež 800 tūkstošu soda naudu
Arturo Vidals. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas superkluba "Barcelona" un Čīles izlases pussargam Arturo Vidalam par pagājušajā gadā sarīkoto jandāliņu Minhenes naktsklubā piespriests bargs naudas sods – 800 tūkstoši eiro.

Pagājušajā gadā Arturo Vidals vēl pārstāvēja Vācijas spēcīgāko klubu Minhenes "Bayern", un viņš tika ierauts skandālā – futbolists bija daļa no cilvēku grupas, kas "Crown's Club" naktsklubā uzbruka citiem viesiem. Nesaskaņas nonāca tiktāl, ka viens no kluba apmeklētājiem saņēma sitienu pa galvu ar degvīna pudeli.

Trešdien paredzētajā tiesas sēdē nebija nedz Vidala, nedz viņa pusbrāļa Sandrino, kurš arī piedalījās jandāliņā. Futbolista advokāts norādīja, ka pussargs nav ieradies saistībā ar darbu – Vidals devās laukumā Čīles izlases sastāvā pārbaudes mačā pret Meksiku.

Tiesa 31 gadu vecajam Vidalam piesprieda naudas sodu, norādot, ka aresta ordera izsludināšana būtu nesamērīga reakcija, ņemot vērā, ka futbolists piedalījās nekārtību rīkošanā, taču miesas bojājumus citiem cilvēkiem nenodarīja. Tika piespriests naudas sods, kas vienāds ar darba samaksu par 80 dienām. Atrēķinot alimentus, tiesa secināja, ka Vidals dienā saņem desmit tūkstošus eiro, tāpēc viņam piespriests 800 tūkstošu eiro liela soda nauda.

Vidalam dotas divas nedēļas, lai lēmumu pārsūdzētu.

Izmantotie resursi:
Barcelona's Arturo Vidal to pay 800,000 euros...

     [+] [-]

, 2018-10-18 15:40, pirms 6 gadiem
Visur, kur es lasu, tieši viņš esot bijis tas, kurš šņabja pudeli izšķaidījis pret cita galvu.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-18 18:08, pirms 6 gadiem
70k nedeeljaa manliekas nav nemaz tik liela alga shai liimenii