Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Ballaka atveseļošanās ieilgs līdz janvārim

Ballaka atveseļošanās ieilgs līdz janvārim
Mihaels Ballaks no tribīnēm vēro "Bayer" spēli
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola izlases kapteinis un Leverkūzenes "Bayer 04" pussargs Mihaels Ballaks šogad vairs nevarēs doties laukumā - pagājušajā mēnesī gūtais kājas savainojums izrādījies nopietnāks nekā sākumā domāts, tāpēc pieredzējušā spēlētāja atveseļošanās, visticamāk, ieilgs līdz nākamā gada janvārim.

Savā pēdējā spēlē Anglijā, FA Cup finālmačā viņš atvadījās no "Chelsea" pēc četriem nospēlētiem gadiem ar sadursmē ar Kevinu Prinsu Boatengu gūtu potītes savainojumu, kas vēlāk vācietim maksāja dalību Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā.

Vasarā atgriezies dzimtenē "Bayer 04" rindās, 34 gadus vecais Ballaks jau trešajā mačā atkal guva savainojumu, šoreiz cieta viņa lielais liela kauls. Pēc neveiksmīgās spēles pret "Hannover" tika ziņots par sešu nedēļu pauzi, taču jaunākās pārbaudes atklājušas, ka savainojums ir krietni nopietnāks un atveseļošanās periods ievilksies līdz janvārim.

Vācijas izlasē Balllaks ir aizvadījis 98 mačus, taču "Euro 2012" kvalifikācijas turnīrā jau izlaidis pirmos divus mačus, kā arī nespēlēs rītdien pret Turciju un nākamotrdien pret Kazahstānu. Tāpat viņam ies secen pārbaudes spēle pret Zviedriju 17.novembrī. Tomēr izlases menedžeris Olivers Bīrhofs saglabā optimismu, apgalvojot, ka papildus atpūta Ballakam nāks par labu un viņš atgriezīsies vēl spēcīgāks. "Protams, Mihaelam un īpaši "Bayer" komandai tā ir kārtējā neveiksme, taču tas nozīmē, ka viņš varēs nedaudz ilgāk atpūsties un pēc tam atgriezties laukumā ar jauniem spēkiem."

Izmantotie resursi:
Sport1.de | Sport | News | Ergebnisse | Live...

  -1 [+] [-]

, 2010-10-07 21:25, pirms 14 gadiem
Tagad atkal varēs turpināt stāstīt, ka viņam ir jābūt Vācijas izlases kapteinim.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-07 23:01, pirms 14 gadiem
Cerams, ka Lēvs viņu pēcāk arī iekļaus izlases sastāvā. Veseļojies, bet Lāms var godam pildīt kapteiņa funkcijas, kamēt tevis nav.

     [+] [-]

, 2010-10-08 02:15, pirms 14 gadiem
Gatis rakstīja: Tagad atkal varēs turpināt stāstīt, ka viņam ir jābūt Vācijas izlases kapteinim.
īsti nesapratu ko tu ar to domā