Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Medijs: Leipcigas bombardieris Verners "Liverpool" vietā esot izvēlējies "Chelsea"

Agris Suveizda

Medijs: Leipcigas bombardieris Verners "Liverpool" vietā esot izvēlējies "Chelsea"
Tīmo Verners. Foto: Sebastian el Saqqa/firosportphoto/Pool/Scanpix

Vācu laikraksts Bild ziņo, ka Vācijas izlases uzbrucējs Tīmo Verners esot pieņēmis lēmumu par savas karjeras nākamo soli šovasar patiešām pārcelsies uz Angliju, taču "Liverpool" vietā dosies uz "Chelsea".

"Leipzig" līderim Verneram līgums ar klubu ir spēkā līdz 2023. gadam, taču jau ilgāku laiku tiek baumots, ka šī būs viņa pēdējā sezona komandā. Verners nesen nolēma atraidīt Vācijas bagātāko klubu Minhenes "Bayern" un sliecās pretī Anglijas Premjerlīgai, kur par izteiktu favorīti uz 24 gadus veco uzbrucēju tika uzskatīta "Liverpool". Pandēmijas dēļ gan "Liverpool" varētu nevēlēties lielu transfēru veikt šajā vasarā, līdz ar to Leipcigā pieauga optimisms, ka Verners varētu palikt vienībā arī uz nākamo sezonu.

Lēmumu par karjeras turpinājumu Verneram vajadzētu pieņemt visai drīz, jo tikai līdz 15. jūnijam būs iespēja viņa līgumu izpirkt par 55 miljoniem eiro – vēlāk nepieciešamā summa būs lielāka. Bild raksta, ka uzbrucējs jau ir izlēmis un Premjerlīgas līderes vietā negaidīti izvēlējies "Chelsea", kas tabulā atrodas ceturtajā pozīcijā. Arī Sky Sports ziņo, ka favorīte uz Verneru nu esot "Chelsea", tiesa gan, britu medijs vēsta, ka uzbrucējs galīgo izvēli izdarīs tikai nākamnedēļ.

Profesionālo karjeru Verners sāka Štutgartē, Bundeslīgā šo klubu pārstāvot trīs sezonas, sākot 58 no 95 spēlēm un gūstot 13 vārtus. 2016. gadā jeb 20 gadu vecumā Verners par 10 miljoniem eiro pārgāja uz "Leipzig" un jau pirmajā sezonā uguņoja ar 21 vārtiem 31 spēlē. Četru sezonu laikā viņš Leipcigas rindās 122 spēlēs ir guvis 75 vārtus, bet pašreizējā ir labākā sezona viņa karjerā – 25 vārti 29 spēlēs, ar ko gan vienalga ir par maz, lai Bundeslīgas snaiperu tabulā apsteigtu Robertu Levandovski (29 vārti 27 spēlēs). Vācijas izlasē Verners 29 spēlēs ir guvis 11 vārtus, bet 2014. gada oktobrī viņš Vācijas U19 izlases sastāvā spēlēja apakšgrupas turnīrā Jūrmalā un Jelgavā, vienus vārtus iesitot arī Latvijai (3:0, vienus toreiz iesita arī Līrojs Sanē) un pirms tam pret Kazahstānu izceļoties ar hat-trick (6:0).

Londonas "Chelsea" šosezon ir trīs centra uzbrucēji. 22 gadus vecais anglis Temijs Eibrahams Premjerlīgā sācis 23 no 25 spēlēm un guvis 13 vārtus, 33 gadus vecais pasaules čempions Olivjē Žirū ir sācis piecas no deviņām spēlem un guvis divus vārtus, bet 26 gadus vecais beļģis Mišī Bačuajī sācis vienu no sešpadsmit mačiem un guvis vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://sportbild.bild.de/bundeslig...
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2020-06-04 22:36, pirms 4 gadiem
labs!!!

  +1 [+] [-]

, 2020-06-05 00:24, pirms 4 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: labs!!!
kas tur labs? vienk baumas utt

P.S vina vieta vienk paliktu un butu zvaugne , bet ja paries kautkur saksies,ka daudziem, japierada sevi no jauna, bet vai izdosies,neviens nezina!

     [+] [-]

, 2020-06-05 19:26, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: kas tur labs? vienk baumas utt

P.S vina vieta vienk paliktu un butu zvaugne , bet ja paries kautkur saksies,ka daudziem, japierada sevi no jauna, bet vai izdosies,neviens nezina!
tas ka liverpool deldetu benki, bet Chelsea paradis sevi, varbut tiks top 3

     [+] [-]

, 2020-06-07 07:12, pirms 4 gadiem
Man vispār liekas, ka fričiem Anglijā galīgi neiet, nav ko darīt...nenāk atmiņā neviens, kurš būtu spīdējis. Švainijs ar savā laikā uz MU aizgāja - pilnīgā di*sā

     [+] [-]

, 2020-06-07 07:17, pirms 4 gadiem
No Ezila pēc Real premjerlīgā vairs tikai ēna, ja sākumā vēl ko radīja, tad pēc tam atkal pilnīgā di*sā