Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Sigāns vēlas pamest ''Villarreal'' un atgriezties Francijā

Sigāns vēlas pamest ''Villarreal'' un atgriezties Francijā
Paskāls Sigāns
Foto: AP

Bijušais Anglijas Premjerlīgas kluba ''Arsenal'' aizsargs Paskāls Sigāns, kurš pašreiz pārstāv Spānijas klubu ''Villarreal'', paziņojis, ka pēc sezonas beigām labprāt apsvērs visus piedāvājumus, lai atgrieztos mājās – Francijā.

Franču veterāns pēdējos septiņus gadus pavadījis ārpus Francijas. No 2002. līdz 2006. gadam 35 gadus vecais aizsargs pārstāvēja Londonas ''Arsenal'', bet 2006. gadā par diviem miljoniem sterliņu mārciņām pievienojās ''Villarreal'', kur spēlē vēl šodien. Līgums ar klubu Sigānam ir spēkā līdz nākošajai vasarai, taču futbolists cer, ka pametīs ''El Madrigal'' (''Villarreal'' komandas stadions – R.Z.) ātrāk.

Kamēr ''Villarreal'' kluba vadība nelabprāt piedāvā francūzim pagarināt līgumu, tikmēr arī pats Sigāns atzinis, ka nejūtas apmierināts ar mazo spēles laiku. Tiek lēsts, ka interesi par bijušo ''Arsenal'' spēlētāju izrāda Francijas klubs ''Valenciennes''. Sigāns atklājis, ka labprāt atgrieztos mājās - Francijā, kur savulaik ''Lille'' komandas rindās 1995. gadā uzsāka savu profesionālo karjeru, franču klubā pavadot septiņas sezonas.

''Šī sezona priekš manis bija samērā grūta tāpēc, ka es bieži nespēlēju, jo treneris priekšroku deva citiem. Pašreiz vienīgais, ko vēlos, ir atgriezties mājās. Francijā man ir daudz sakaru, tāpēc tagad jānogaida līdz sezonas beigām un tad jau redzēs, kas notiks tālāk. Protams, atgriezties ''Lille'' būtu fantastiski. Savas karjeras labākos gadus aizvadīju spēlējot tur. Es joprojām mīlu šo klubu,'' ''skysports.com'' sacīja pieredzējušais aizsargs.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +4 [+] [-]

, 2009-05-27 00:17, pirms 15 gadiem
vecais trakais Cygans.. Arsenal fani vinju nebija iebalsojusi kā vienu no sliktakajiem Arsenal speeltajiem??? lidžas Stepanovam , kkas tads bij.

     [+] [-]

, 2009-05-27 01:18, pirms 15 gadiem
Dranķīgs spēlētājs, beidzot iet prom Garš un lēns Cik gadījās redzēt, tad vairāk sliktu nekā labu deva

  -3 [+] [-]

, 2009-05-27 12:52, pirms 15 gadiem
Nu tajā laijā, kad viņi abi bija Arsenal Cygans bija toč sūdīgāks par Igoru, vienīgais, ka viņš bija francūzis, iespējams tapēc spēlēja, bet Igorns ne!