Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Van Nistelrojs un Diarra atgriežas treniņos

Van Nistelrojs un Diarra atgriežas treniņos
Rūds van Nistelrojs
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba ''Real Madrid'' spēlētāji Rūds van Nistelrojs un Mamadū Diarra pēc vairāku mēnešu prombūtnes savainojumu dēļ atkal atgriezušies komandas ierindās un uzsākuši treniņus.

Abi spēlētāji savainojumu dēļ jau nav spēlējuši vairāk nekā pusgadu, bet tagad jau atriezušies komandā un palēnām uzsāk treniņus. Van Nistelrojs nespēlē kopš pērnā gada 5. novembra, kad UEFA Čempionu līgas spēlē pret ''Juventus'' piecas minūtes pirms spēles beigām viņš guva savainojumu. Pēc nedēļas Nīderlandes izlases spēlētājam tika veikta labās kājas ceļgala operācija.

Savukārt Diarra labās kājas ceļgala savainojumu guva pagājušā gada 11. oktobrī, kad futbolists bija devies palīdzēt savai izlasei (Mali – R.Z.), bet decembrī viņam tika veikta operācija.

Lai nu kā, Madrides kluba līdzjutēji var viegli uzelpot, jo abi spēlētāji ir atpakaļ un centīsies atgūt sportisko formu nākošajai sezonai. Arī komandas jaunais galvenais treneris Manuels Pelegrini cer, ka abi futbolisti būs gatavi jaunajai sezonai.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +6 [+] [-]

, 2009-06-05 13:15, pirms 15 gadiem
nu malacji!
naakosajaa sez. gan jau vinji ari paradiis..kas ir real M

  +3 [+] [-]

, 2009-06-05 15:04, pirms 15 gadiem
Prieks par van Nistelroju .Šim spēlētājam ir retā īpašība sist golus visur, kur spēlē Eindhovena,MU,Real,izlase,jo bieži vien futbolisti nomainot klubus nespēj demonstrēt tādu meistarību,kā iepriekš.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-05 18:06, pirms 15 gadiem
Tas priecē. Rūds ir viens no maniem visu laiku mīļākajiem uzbrucējiem un ir patīkami, ka viņš drīz sāks spēlēt.

     [+] [-]

, 2009-06-09 17:32, pirms 15 gadiem
Jū Ruuds ir čalis... žēl gan ka vecums jau nāk virsū.... naw vairs tas ātrums...