Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Panathinaikos'' lūko pēc Drentes

''Panathinaikos'' lūko pēc Drentes
Rojstons Drente
Foto: Digitale

Grieķijas futbola kluba ''Panathinaikos'' vadība izrāda nopietnu interesi par spāņu kluba ''Real Madrid'' pussargu Rojstonu Drenti, vēsta vietējie laikraksti Nīderlandē.

Karalisko klubu 22 gadus vecais pussargs pārstāv kopš 2007. gada, pirms tam savu profesionālo karjeru uzsākot un divas sezonas pavadot Nīderlandes klubā ''Feyenoord''. Šajā sezonā komandas rindās Drente nav spēlējis ļoti bieži. Kopumā visu turnīru ietvaros viņš piedalījies 26 spēlēs, bet nav guvis ne vienus vārtus.

Cik zināms, ''Real'' komandas sastāvā šajā vasarā ir gaidāmas ļoti lielas pārmaiņas, jo klubs vēlas iegādāties vairākus pasaules labākos futbolistus. Visdrīzāk, Drentem vieta nākošās sezonas komandas rindās nebūs, tāpēc vairāki klubi, arī Londonas ''Arsenal'', jau uzsākuši izteikt piedāvājumus jaunajam holandietim. Nopietnu interesi par viņu izrāda Grieķijas klubs ''Panathinaikos'' ar komandas galveno treneri Henku ten Keitu, kurš, starp citu, arī ir holandietis un agrāk strādājis par ''Barcelona'' un ''Chelsea'' trenera asistentu, kā arī bijis ''Ajax'' galvenais treneris.

Lai arī pašreiz klīst dažādas runas par un ap spēlētāju iegādi, Drenti tas pagaidām neuztrauc. ''Pašlaik es negribu domāt par to, kas ar mani notiks vai nenotiks Madridē. Vēlos doties atpūsties un tad jau redzēs, kas notiks, kad atgriezīšos,'' sacīja bijušais ''Feyenoord'' spēlētājs.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-04 23:35, pirms 15 gadiem
Tikai 22 gadi. Tas, protams, ir maz. Patīk šis spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-05 00:03, pirms 15 gadiem
buus tas pats kas ar eto`o
pardod jaunu un pectam shis izaug par vienu no pasaules labakajiem uzbrucejiem.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-05 00:32, pirms 15 gadiem
Oķiks rakstīja: buus tas pats kas ar eto`o
pardod jaunu un pectam shis izaug par vienu no pasaules labakajiem uzbrucejiem.
šis gan ir pussargs bet domājams,ka viņām pašām būtu labāk tikt prom no Madrides, tiesa nez vai ''Panathinaikos'' utu tas labakais variants

  +1 [+] [-]

, 2009-06-05 00:48, pirms 15 gadiem
Par ātru čalis aizskrēja prom no dzimtenes uz dziļākiem ūdeņiem pēc labi aizvadīta 2007. g. U-21 Eiropas Čempionāta.
Diezgan daudzi no tās izlases pēc uzvaras turnīrā tika izķerti uzreiz pēc turnīra, bet nekāda īpašā attīstība gan nav redzēta. Bābels deldē soliņu Liverpūlē, turnīra rezultatīvākais spēlētājs Rigters no Blackburn ir izīrēts uz zemākas Anglijas līgas klubu, de Riders tika nomarinēts Birmingemā, Ziuverlons - Premjerlīgas vājākajā klubā West Brom ar caurāko aizsardzību, kaut cik sakarīga karjera no tiem, kas pārcēlās uz ārzemju klubu ir sanākusi tikai Maduro Valensijā.
Lai nu Drente atrod komandu, galvenais, lai būtu pietiekams līmenis un tiktu spēlēt, tad arī izaugsmei būtu jābūt.

     [+] [-]

, 2009-06-05 10:01, pirms 15 gadiem
"Arsenal" jau būtu labas izaugsmes iespējas. Tāda jau ir tā Vengera politika. "Panathinaikos" arī jau nav slikts variants, galvenais nepalikt "Real", ja jāsēž uz soliņa.

     [+] [-]

, 2009-06-05 23:30, pirms 15 gadiem
hm...nebuus solis uz leju drentes karjeraa?