Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' lenc Suarezu

''Barcelona'' lenc Suarezu
Luiss Suarezs
Foto: AP

Spānijas mediji vēsta, ka pašreizējā UEFA Čempionu līgas uzvarētāja ''Barcelona'' izrāda nopietnu interesi un, iespējams, jau janvārī savas komandas rindas varētu papildināt ar Urugvajas izlases un Nīderlandes kluba ''Ajax'' uzbrucēju Luisu Suarezu.

Tiek lēsts, ka spāņu klubs 22 gadus veco urugvajiešu zvaigzni savā īpašumā vēlas iegūt jau janvāra trasnfēru perioa laikā, taču, ja tas neizdosies, tad katalonieši ir gatavi izteikt piedāvājumu un iegādāties futbolistu arī sezonas beigās.
Runā, ka ''Barcelona'' komandas galvenais treneris Pepe Gvardiola ir liels Suareza spēles stila piekritējs un jauno talantīgo spēlētaju darbībā vēro jau pāris gadus.

Suarezs pēdējā laikā rāda ļoti atzīstamu, skatāmu un baudāmu sniegumu. Amsterdamas kluba rindās viņš šovasar uzsācis trešo sezonu un pašreiz viennozīmīgi ir komandas līderis, no kura snieguma lielā mērā atkarīgi arī komandas rezultāti. Ar desmit gūtajiem vārtiem aizvadītajās septiņās spēlēs Suarezs pašreiz pārliecinoši ir Nīderlandes čempionātā ''Eredivisie'' rezultatīvākais spēlētajs. Pēdējā čempionātā spēlē, izbraukumā pret līgas jaunpienācejiem ''VVV Venlo'', Urugvajas izlases spēlētajs izcēlās ar pokeru (četriem gūtajiem vārtiem), bet komanda svinēja uzvaru ar 4:0.

Zināms, ka attiecības starp ''Barcelona'' un ''Ajax'' vienmēr bijušas ļoti labas, jo gadiem ejot, vairāki Amsterdamas kluba jaunie talanti savu karjeru bieži vien turpinājuši tieši ''Barcelona'' rindās. Tiek minēts, ja katalonieši tik tiešām izteiks vilinošu piedāvajumu Suareza iegādē, kurā visas puses būs apmierinātas, tad Suarezs noteikti savu karjeru turpinās Barselonā.

Ja 2007. gadā ''Ajax'' iegādājās Suarezu par 7,5 miljoniem eiro (no ''FC Groningen'), tad šobrīd šis cipars noteikti vairs nav tik mazs.
Urugvajas izlasi Suarezs pārstāv kopš 2007. gada, valstsvienības rindās piedaloties 23 spēlēs, kuru laikā pārspējis pretinieku komandu vārtsargus 11 reizes.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +8 [+] [-]

, 2009-09-24 18:25, pirms 15 gadiem
nāksies šķirties no kādiem 30 ļimoniem domāju

  -3 [+] [-]

, 2009-09-24 18:30, pirms 15 gadiem
Patīk šis spēlētājs, bet vēl vienu sezonu viņam janospēlē Amsterdamā, lai pierādītu cik labs viņs ir. Katrā gadījumā veiksmi!

     [+] [-]

, 2009-09-24 18:56, pirms 15 gadiem
shis speletajs peec paaris gadiem buus barcas uzbrukuma lideris!

  +2 [+] [-]

, 2009-09-24 18:57, pirms 15 gadiem
Hmm, neiedomājos par Suarezu Barsā, bet katrā ziņā tas varētu būt labs transfērs priekš katalāņiem. Esmu par

  +2 [+] [-]

, 2009-09-24 19:42, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Hmm, neiedomājos par Suarezu Barsā, bet katrā ziņā tas varētu būt labs transfērs priekš katalāņiem. Esmu par
Jā par Henry pēcnācēju vajadzētu domāt, taču vai nav par daudz? Jau tagad Pedro un Bojans deldē soliņu + Keirisons Benificai izīrēts, tas ir 3 maiņas uzbrucēji un vai būs jēga no ceturtā? Nedomāju ka Ibra tik ātri beigs savu karjeru

     [+] [-]

, 2009-09-24 20:22, pirms 15 gadiem
negribeetos likt visus tavus ieprieksh nosauktos rezervistus uz viena plauktinja ar suarezu!

  +2 [+] [-]

, 2009-09-24 20:34, pirms 15 gadiem
ma4o rakstīja: Jā par Henry pēcnācēju vajadzētu domāt, taču vai nav par daudz? Jau tagad Pedro un Bojans deldē soliņu + Keirisons Benificai izīrēts, tas ir 3 maiņas uzbrucēji un vai būs jēga no ceturtā? Nedomāju ka Ibra tik ātri beigs savu karjeru
tieši tā, lai nu ko, bet vēlvienu talantīgu uzbrucēju Barcai nevajag.

  +4 [+] [-]

, 2009-09-24 22:10, pirms 15 gadiem
nevajag njemt tik nopietni. speeleetaajiem tachu ir agjenti, kuriem sava nauda jaaatstraadaa, jaalaizh baumas, jaarada iespaids, ka klients ir veelamaakais futbolists uz planeetas. ja tic visam, shonedeelj vien atklaajaas, ka Peps ir bezmaz vai iemiileejies ne tikai Suarezaa, bet arii Balotelli.
un Anrii aizstaajeejs speelee kanteraa - Gajs Assulins

  +2 [+] [-]

, 2009-09-24 22:54, pirms 15 gadiem
Janvāra transfēru logs vispār nav nekādiem nopietniem transfēriem piemērots, ja vien nav baigie caurumi jālāpa.