Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Davida Silvas pārejā uz "Valencia" sarežģījumi koronavīrusa dēļ

Rolands Eliņš

Davida Silvas pārejā uz "Valencia" sarežģījumi koronavīrusa dēļ
Davids Silva. Foto: Calabrese/UK Sports Pics/SIPA/Scanpix

Spānijas futbolists Davids Silva risina sarunas ar „Valencia” par iespējamo pievienošanos komandai šovasar, taču pārrunas sarežģī neskaidrība par to, kas notiks futbola sabiedrībā šovasar.

Davida Silvas līgums ar Mančestras „City” beigsies šovasar, 30. jūnijā, un viss liecina par viņa aiziešanu no Mančestras kluba. 34 gadus vecais futbolists pozitīvi skatās uz iespēju atgriezties Valensijā, kur spēlēja pirms vairākiem gadiem, taču abas puses spiestas saskarties ar neskaidrībām par vasaru.

Gandrīz pilnībā ir skaidrs, ka Anglijas Premjerlīgas sezona līdz 30. jūnijam netiks izspēlēta, un FIFA oficiālās rekomendācijas norāda par to, ka spēlētājiem būtu jāpagarina līgumi uz neilgu laiku, lai paliktu komandā līdz sezonas beigām. Līdzīgi tas attiektos arī uz Silvu, taču FIFA šajā gadījumā var tikai veikt rekomendācijas, nevis uzstādīt noteikumus. ESPNFC ziņo, ka Premjerlīgas klubi ļoti šaubās par to, vai spēs panākt šo rekomendāciju piepildīšanos praksē.

„Valencia” ir piedāvājusi Silvam līgumu uz trim gadiem, taču interesi par viņa pievienošanos sastāvam izrāda arī Turīnas „Juventus” un ASV klubs Maiami „Inter”.

Līguma parakstīšana šobrīd apgrūtināta, jo „Valencia” nav skaidrības, kad tieši Silva varētu pievienoties komandai un, ja līgums sāksies pirmajā jūlijā, kad Premjerlīgas sezona vēl turpināsies, vai Silva netiks piespiests palikt Mančestrā.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/so...