Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Saviola plāno pamest ''Real''

Saviola plāno pamest ''Real''
Havjērs Saviola
Foto: AFP

Argentīniešu futbolists Havjērs Saviola, kurš pārstāv Spānijas klubu ''Real Madrid'', plāno pamest karalisko klubu šīs sezonas beigās, paziņojis spēlētāja aģents Alfredo Kabrera Brizuela.

Saviola, kurš Madridē ieradās 2007. gadā, pārnākot no ''Barcelona'', joprojām nav iemantojis komandas trenera uzticību un laukumā parādījies ļoti reti. Daudzi domāja, ka 27 gadus vecais uzbrucējs pametīs ''Real'' jau janvāri, kad nopietnu interesi par viņu izrādīja Anglijas Premjerlīgas klubs ''Portsmouth'', taču darījums toreiz tā arī netika noslēgts.

Pašlaik klīst runas, ka savas komandas rindās viņu labprāt redzētu Premjerlīgas kluba ''Newcastle'' vadība ar komandas galveno treneri Alanu Šīreru priekšgalā. Protams, pagaidām viss atkarīgs no tā, vai ''Newcastle'' spēs saglabāt vietu Premjerlīgā arī nākošajā sezonā, jo Šīrera padotie pagaidām divas kārtas līdz čempionāta beigām atrodas 17.vietā 20 komandu konkurencē un no izkrišanas zonas viņus šķir tikai labāka vārtu attiecība, salīdzinot ar 18.vietā esošo ''Hull City''.

''Havjēram līgums ar ''Real'' ir spēkā līdz nākošās sezonas beigām, tātad vēl uz vienu gadu, taču sezonas beigās viņš ir nolēmis pamest komandu, jo šajā sezonā spēlējis ļoti, ļoti maz. Jā, es nenoliedzu, ka vairāki klubi jau izrāda interesi par viņu, taču par šo lietu mēs runāsim jūnija sākumā. Saviola joprojām jūtas jauns un spēcīgs, tāpēc vēlas jaunu izaicinājumu. Varu atklāt, ka interesi par viņu izrāda klubi no Anglijas un Itālijas,'' tā Saviolas aģents.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +9 [+] [-]

, 2009-05-12 20:56, pirms 15 gadiem
Žēl puikas. Grasījās būt liels talants, bet palika tāds.. nekāds.

     [+] [-]

, 2009-05-12 20:59, pirms 15 gadiem
Sen jau laiks, žēl, ka neizdevās karjera "Realā", būtu priecīgs redzēt viņu Newcastlā.

  +2 [+] [-]

, 2009-05-12 21:03, pirms 15 gadiem
Lai dodas uz Angliju, Itāliju vai varbūt kādu Francijas klubu?

  +6 [+] [-]

, 2009-05-12 21:11, pirms 15 gadiem
kkas ir jāmaina viņam, savos laikos bija riktiga vārtu mašīnu, kuru dēvēja pa jauno Maradonu.

  +4 [+] [-]

, 2009-05-12 22:08, pirms 15 gadiem
Nu tad beidzot saprata, ka Reals ar viņu nerēķinās, laiks doties prom, kur var vismaz tikt spēlēt.

  +7 [+] [-]

, 2009-05-12 22:28, pirms 15 gadiem
Kādreiz viņa plakāts bija pie sienas

  +3 [+] [-]

, 2009-05-12 22:33, pirms 15 gadiem
šitas vismaz saprot,ja esi futbolists,tad jaaspeelee futbols,nevis kaa Verpakovskis vnk sēž uz naudas maisa.. Un poh par spēlēšanu..

  +6 [+] [-]

, 2009-05-12 22:34, pirms 15 gadiem
mūžīgi jaunais Saviola... es vēl sīks biju, bet viņš jau zvaigzne, un tagad tikai 27, bet cik viņš ir sasniedzis... ceru, ka beidzot atradīs savu īsto vietu.

     [+] [-]

, 2009-05-12 22:38, pirms 15 gadiem
Pareizi vien ir. Jāiet prom no "Real". Nav tur vairs, ko darīt. Viņš var būt izcils spēlētājs kādā Anglijas komandā, kas nav TOP 4, bet ir tuvu tam. "Newcastle" un "Portsmouth" varētu būt labi varianti priekš viņa, bet tad jau redzēs, kas notiks. Nav jēgas iet uz N'Castle, ja klubs izkrīt no EPL. Jāiet uz Portsmouth, Tottenham vai Middlesborough, piemēram.

Turu īkšķus par Saviolas atgriešanos un ceru drīz redzēt atkal izlasē kopā ar Tevezu un Messi. Argentīnas uzbrucējiem konkurence liela, tā kā viegli nebūs, bet vēl viss ir iespējams!
Slēpts komentārs: Owen Lee Hargreaves

  +6 [+] [-]

, 2009-05-12 23:10, pirms 15 gadiem
Owen Lee Hargreaves rakstīja: pasaki paldies Real ...nav jau vienigasi kam vini sacakare karjeru
Nu īstenībā viņa kritums sākās jau Barcā, kur Raikārds pateica, ka neredz vietu šim spēlētājam. 2 sezonas čali izīrēja prom, lai vismaz kaut kur spēlē. Tas pats tagad Realā, nerēķinās ar viņu.
Nebija jau arī tā, ka Reals viņu nelaistu prom, čalis vienkārši pats gribēja izcīnīt vietu sastāvā, bet arī tur neizdevās - Rauls ir ikona, van Nistelrojs labā formā ir vārtu mašīna, kam vieta sastāvā noteikti atradīsies, bet viņa prombūtnes laikā sekmīgi sevi pierādīja Iguains.
Praktiski tas, ka ar Saviolu nerēķinās, bija skaidrs jau ar Huntelāra iegādi, jo holandietis uzreiz tika sastāvā, bet Saviola atkal tika atstāts malā.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-12 23:31, pirms 15 gadiem
Owen Lee Hargreaves rakstīja: pasaki paldies Real ...nav jau vienigasi kam vini sacakare karjeru
kārtējais pamuļķis... tagad jau pat Saviolam Real esot karjeru sačakarējis ja jau viņš tāds superzvaigzne pirms tam bija,kāpēc barcai pašai viņš jau sen nebija vajadzīgs? ka tik pad*** kko bezjēgā...

  +3 [+] [-]

, 2009-05-13 00:08, pirms 15 gadiem
Sen bija jau laiks pamest REAL , bet labāk vēlāk nekā nekad.

Es arī piekrītu visiem tiem, saka ka viņam vajadzētu EPL ( New.U , Pompey vai Aston) Lai gan butu intresanti uzzināt cik tad REAL's paprasīs par Saviolu

     [+] [-]

, 2009-05-13 00:24, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Pareizi vien ir. Jāiet prom no "Real". Nav tur vairs, ko darīt. Viņš var būt izcils spēlētājs kādā Anglijas komandā, kas nav TOP 4, bet ir tuvu tam. "Newcastle" un "Portsmouth" varētu būt labi varianti priekš viņa, bet tad jau redzēs, kas notiks. Nav jēgas iet uz N'Castle, ja klubs izkrīt no EPL. Jāiet uz Portsmouth, Tottenham vai Middlesborough, piemēram.

Turu īkšķus par Saviolas atgriešanos un ceru drīz redzēt atkal izlasē kopā ar Tevezu un Messi. Argentīnas uzbrucējiem konkurence liela, tā kā viegli nebūs, bet vēl viss ir iespējams!
Nu gan.. uz Boro, kas nu jau ir droši kandidāti izkrišanai no PL? Šaubos, vai Championship būtu īpaši vilinoša vieta kur spēlēt. Uz Pompey, kas nākamsezon arī visticamāk cīnīsies par neizkrišanu? Pagājušo sezonu Pompey noslēdza ar 6 M zaudējumiem un Gaidamaks (komandas īpašnieks) jau šosezon pateica, ka naudas lieliem transfēriem nebūs. Klubs var jau tagad rēķināties ar līderu aiziešanu vasaras transfēru periodā, un labākais, kas viņiem spīd, ir "caurumu aizlāpīšana". Saviolas līmenis arī manuprāt nav cīņa par neizkrišanu no augstākās sabiedrības. Nu no Spuriem transfēru ziņā, kamēr komandā transfērus fīrēja Komoli, visu ko varēja sagaidīt, bet viņa vairs nav un nedomāju, ka viņiem prioritārs būtu vēl viens uzbrucējs.
Gan jau uz kādu pietiekami ambiciozu Spānijas vai Itālijas top half klubu aizies.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 00:38, pirms 15 gadiem
Owen Lee Hargreaves rakstīja: pasaki paldies Real ...nav jau vienigasi kam vini sacakare karjeru
šis spēlētājs savā karjerā ir pielaikojis gan Barcas, gan Real kreklus, bet konkurenci nav izturējis..., šajā gadījumā nevajag šito dziesmu par sačakarētām karjerām dziedāt, ok, paaudzies cilvēk!!

     [+] [-]

, 2009-05-13 08:29, pirms 15 gadiem
Saviolam REA tik tiešām nav aršana. Tomēr potenciāls vēl viņam ir un sēdēt uz rezervistu soliņu nebūtu tas labākais!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 10:09, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Turu īkšķus par Saviolas atgriešanos un ceru drīz redzēt atkal izlasē kopā ar Tevezu un Messi.
Nūū, domāju, ka Tevezu, Messi un Aguero jau nu viņam būs pagrūti izkonkurēt.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-13 11:54, pirms 15 gadiem
arvis86 rakstīja: šis spēlētājs savā karjerā ir pielaikojis gan Barcas, gan Real kreklus, bet konkurenci nav izturējis..., šajā gadījumā nevajag šito dziesmu par sačakarētām karjerām dziedāt, ok, paaudzies cilvēk!!
bet itka man nav taisniba par to ka Real sacakar daudzu karjeras piemeram ta pasa Batistas

     [+] [-]

, 2009-05-13 16:28, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Nūū, domāju, ka Tevezu, Messi un Aguero jau nu viņam būs pagrūti izkonkurēt.
neko nevar zināt. Saviola ir lieliskākais paraugs spēlētājam, kas klubā paspēlēt netiek, bet izlasē ir zvērs.

     [+] [-]

, 2009-05-14 03:44, pirms 15 gadiem
Owen Lee Hargreaves rakstīja: bet itka man nav taisniba par to ka Real sacakar daudzu karjeras piemeram ta pasa Batistas
sīkais,labāk paklusē,citādi brauc arvien lielākos murgos iekšā... kurš tev ko tādu sastāstījis vai arī pats tāds ģēnijs???