Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Bartomeu: "Zinu, ka Neimārs grib prom no Parīzes, bet PSG viņu negrib pārdot"

Rolands Eliņš

Bartomeu: "Zinu, ka Neimārs grib prom no Parīzes, bet PSG viņu negrib pārdot"
Neimārs. Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba “Barcelona” prezidents Žuzeps Bartomeu preses konferencē apliecināja, ka ir informēts par brazīliešu futbolista Neimāra vēlmi atstāt Parīzes “Saint Germain” vienību, taču PSG neesot ieinteresēta viņu pārdot, attiecīgi arī “Barcelona” uzskata, ka viņa transfērs nenotiks. Toties Bartomeu apstiprināja, ka ticies ar Madrides “Atletico” vadību Antuāna Grīzmana sakarā.

Par to, ka Neimāram pirmie divi gadi Parīzē nav gluži izdevušies tik zvaigžņoti kā tika cerēts pēc viņa 222 miljonus eiro vērtā transfēra, šovasar runāts jau daudz, baumojot par viņa iespējamo aiziešanu no PSG un atgriešanos “Barcelona”. Katalonijas kluba prezidents Žuzeps Bartomeu neapstiprināja mediju ziņoto, ka viņa klubs būtu uzsācis sarunas vai centies pierunāt Neimāru atgriezties.

“Mēs zinām, ka Neimārs vēlas atstāt PSG, bet PSG nevēlas viņu pārdot,” teica Bartomeu. “Līdz ar to arī nekādas Neimāra lietas šobrīd nav.” Bartomeu tika vaicāts, vai viņš nevēlētos Neimāra atgriešanos klubā, taču viņš norādīja, ka neapspriež citu komandu spēlētāju iespējamo nonākšanu viņa komandā.

Preses konferencē arī tika piesaukts Katalonijas mediju vēstītais, ka Lionels Mesi pats personīgi ir lūdzis Bartomeu parūpēties, lai Neimārs šovasar atgriežas Barselonā, uz ko Bartomeu atbildēja noliedzoši: “Pieliksim punktu šim mītam! Mesi neprasa, lai “Barcelona” parakstītu līgumu ar konkrētiem spēlētājiem. Viņš vienkārši vēlas, lai mums būtu konkurētspējīga komanda.”

Bartomeu toties atklāja, ka sāktas formālas sarunas ar “Atletico” kluba vadību par Antuāna Grīzmana pāreju. Grīzmans jau atvadījies no Madrides līdzjutējiem, taču transfērs vēl nokārtots nav, bet tiek plānots, ka tas tiks izdarīts nākamās nedēļas laikā.

ESPN ziņo, ka “Barcelona” piedāvājusi Madrides klubam līguma izpirkuma summu – 120 miljonus eiro – samaksāt pa daļām, kamēr “Atletico” vēlas, lai darījumā tiktu iekļauts futbolists Nelsons Semedo. “Barcelona” pārstāvji gan norāda, ka tas nenotiks.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/ba...

     [+] [-]

, 2019-07-06 00:13, pirms 5 gadiem
Taapat tak visu noliegs,ja pat kaut kaadas sarunas buutu notikushas vai tiktu plaanotas.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-06 00:31, pirms 5 gadiem
Nav pārāk pieklājīgi teikt publiski, ka citas komandas spēlētājs grib projām.

     [+] [-]

, 2019-07-06 01:01, pirms 5 gadiem
Atletico Madrid nav iipashaa sajuusmaa par iespeeju paardot Grizmanu,pat iestaajushies pozaa,tik jociigi kaapeec tad jau pasteidzaas atdot Grizi nr jaunajam Feliksam.

https://www.sport-english.com/en/ne...

  +1 [+] [-]

, 2019-07-06 08:44, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Atletico Madrid nav iipashaa sajuusmaa par iespeeju paardot Grizmanu,pat iestaajushies pozaa,tik jociigi kaapeec tad jau pasteidzaas atdot Grizi nr jaunajam Feliksam.

https://www.sport-english.com/en/news/barca/atletico-madrid-respond-strongly-to-bartomeus-griezmann-comments-7538721
vinji nav sajuusmaa par to, ka Barca negrib maksaat vienaa maksaajumaa un vai nu negrib dariijumaa iekljaut Samedu, vai par vinju prasa paaraak daudz. Grizmana aizvietotaajs jau ir nopirkts un pat dabuujis vinja numuru.
ATM histeerija, protams, nav pamatota, bet Bartomeu ir kaut kaads iipash talants saiet ragos ar visiem klubiem, ar kuriem vinjam ir kaada dariishana (neskaitot Valencia - diemzheel ). un paaraak daudz vinsh sarunaaja savaa preses konferencee. lietas jaadara klusaam.
P.S. neizsleedzu arii iespeeju, ka Bartomeu sho izdariija tiishaam, lai ieguutu laiku veel ar sheihiem par Neimaaru patirgoties, un beigaas tas Grizmans var nebuut vajadziigs un vinji vareetu uzmest gan Grizmanu, gan ATM. tas tik buutu pigors.

     [+] [-]

, 2019-07-06 10:13, pirms 5 gadiem
Neimārs zelta krātiņā... 😭
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-07-06 11:32, pirms 5 gadiem
Barcai, karot par Neimāru, manuprāt būtu neloģisks lēmums - skandalozs traumatisks spēlētājs, kurš neapliecina to potenciālu, kuru no viņa gaidīja, bojā komandu iekšejo mikroklimatu un no Barsas jau aizgāja - ar skandālu.

     [+] [-]

, 2019-07-06 12:33, pirms 5 gadiem
Tā balerīna Barsai nav vajadzīga. Vairāk ārstējas, nekā spēlē.