Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ronaldinju pametīs ''Milan''

Ronaldinju pametīs ''Milan''
Ronaldinju
Foto: digitale/Scanpix

Itālijas kluba AC ''Milan'' pussargs Ronaldinju vakar pameta Dubaijā notiekošo komandas treniņnometni. Vienības treneris Masimiljano Allegri paziņojis, ka brazīliešu pussargs drīzumā pārtrauks līgumsaistības ar Milānas klubu. Piedāvājam arī citus jaunumus, kas saistīti ar spēlētāju pārejām.

Ronaldinju šajā sezonā nav spējis izcīnīt sev vietu sastāvā un visdrīzāk atgriezīsies savā pirmajā klubā ''Gremio'', kas, protams, lokalizējas Brazīlijā. "Gaidām, kad viņa aiziešana tiks apstiprināta oficiāli. Iespējams, šajā sezonā viņam (Ronaldinju – aut.) pietrūka gribasspēka. Sākumā biju pārliecināts, ka viņš aizvadīs lielisku sezonu. Ronaldinju kopā ar komandu to iesāka labi, tomēr ar laiku viņa sniegums kļuva sliktāks. Vaina jāuzņemas viņam pašam,'' skaidroja ''Milan'' treneris Masimiljano Allegri.

30 gadus vecais Ronaldinju 2008. gada jūlijā no ''Barcelona'' pievienojās AC ''Milan''. Brazīliešu pussargs sarkanmelno labā 65 spēlēs guva 20 vārtus. Vasarā Milānas vienībai pievienojās Zlatans Ibrahimovičs un Robinju, bet pavisam nesen arī Antonio Kasano, kā rezultātā Ronaldinju neizturēja konkurenci par iekļūšanu komandas pamatsastāvā.

Tikmēr Spānijas augstākās līgas klubs Madrides ''Atletico'' ir papildinājies ar brazīliešu pussargu Eliašu. 25 gadus vecais pussargs, kurš no 2008. gada spēlēja slavenajā Brazīlijas vienībā ''Corinthians'', jau tagad aizvadījis vairākus treniņus kopā ar ''Atletico'' komandu un laukumā, iespējams, debitēs pirmdienas spēlē pret Santanderas ''Racing''. Jāpiemin, ka Eliašu pārcelties uz Eiropu mudināja viņa komandas biedri – Ronaldu un Robertu Karloss. Eliašs ''Corinthians'' rindās 155 spēlēs guva 24 vārtus.

Savukārt Anglijas Premjerlīgas klubs ''Wigan Athletic'' iegādājies Lakurunjas ''Deportivo'' futbolistu Adrianu Lopesu. Līgums ticis slēgts vasarā, bet tajā bijušas nepilnības, kā rezultātā procesā iesaistījās FIFA. Pēc formalitāšu nokārtošanas Lopess kā brīvais aģents pievienojies ''Wigan Athletic'' vienībai šajā . 23 gadus vecais aizsargs pārstāvējis Spānijas U-19 un U-21 izlases.

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...
Sky Sports | Sport News

Slēpts komentārs: Ivars no Liepaajas

  +5 [+] [-]

, 2011-01-02 06:44, pirms 13 gadiem
Zvaigzne sak dzist

  -2 [+] [-]

, 2011-01-02 07:22, pirms 13 gadiem
es domāju, ka ar to, oficiāli ir beigusies vesela ēra eiropas futbolā
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  +4 [+] [-]

, 2011-01-02 09:03, pirms 13 gadiem
Meistarība bija, bet gribasspēka gandrīz nekāda - vairākkārtējie pārkāpumi tikai to kārtējo reizi apliecināja. Laikam jau AC Milan nebija Ronija komanda spēles stila ziņā, lai arī uzturējās te ne vienu vien sezonu un pat atkārtoja, ka vēlas palikt - te bija jāstrādā vairāk nekā Barcelonā (La Ligā), bet ja vēl nav motivācijas, tad ir pavisam švaki. Domāju, ka ar EPL pavisam nekas nesanāktu - ja kāds ir vērojis AC Milan spēles ilgstošā laika posmā, tad zinās, ka Ronijam nepatīk atgriezties aizsardzībā un pie katras bumbas pazaudēšanas sākas lūgšanas par soda sitieniem. Negribu teikt, ka Ronaldinho bija slikts - šī un 1. sezonas 2. puse viņam bija tāda, citādi viņš pat ļoti palīdzēja cīņā par tituliem, taču acīmredzama ir, droši vien, nespēja spēlēt tādā līmenī - fiziskā ziņā.
Ņemot vērā spēlētāju pašreizējo stāvokli, domāju, ka no Cassano Milāna saņems daudz vairāk nekā varēja sagaidīt no Ronaldinho. Varbūt dažreiz nebūs to piespēļu, kas iziet cauri visai aizsardzības līnijai savas komandas uzbrucējam, taču esmu pārliecināts, ka Cassano spēs vairāk palīdzēt komandai gan centrā, gan uzbrukumā - tas, manuprāt, ir svarīgi un, iespējams, izrādīsies pat pietiekami, lai nosegtu citus trūkumus...
8. milj, ko R80 saņēma sezonā bija par daudz - pat Kassano tik daudz nav pelnījis, lai arī domāju, ka viņa spēle var tikai uzlaboties.

     [+] [-]

, 2011-01-02 09:20, pirms 13 gadiem
boldes rakstīja: es domāju, ka ar to, oficiāli ir beigusies vesela ēra eiropas futbolā
kādā ziņā? kāda ēra?

PS
ci ktad Ronaldinju maksā - varētu atvilināt uz Latviju

  +3 [+] [-]

, 2011-01-02 09:22, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tu pat tur nekad neesi bijis, gudriniek Gan jau visu mūžu pārvietojies maršrutā Liepāja-Rīga-Liepāja.
Bet kas attiecas uz Roniju, tad viņa laiks ir pagājis. Konkurenci "Milan" izturēt nevar tāpēc jāpārvācas uz kādu pieticīgāku līgu. Hmm...varbūt Ebreju Pagalma līgu?
Es gan nedomaju ka vinsh nevar izturet konkurenci tieshi meistaribas vai fiziska zina,iespejams dzekam mazliet viss pieriebies! Varetu but tas ka vinu vasara Dunga neizsauca uz PC 2010,jo tieshi taja sezona vini kopa ar Pato ari vilka Milanu!

  -4 [+] [-]

, 2011-01-02 09:59, pirms 13 gadiem
Modritis rakstīja: Es gan nedomaju ka vinsh nevar izturet konkurenci tieshi meistaribas vai fiziska zina,iespejams dzekam mazliet viss pieriebies! Varetu but tas ka vinu vasara Dunga neizsauca uz PC 2010,jo tieshi taja sezona vini kopa ar Pato ari vilka Milanu!
Bez motivācijas A sērijā vispār nevar tikt laukumā. Itālijā futbols ir ļoti sīksts un fani nedod atlaides. Šajā sezonā Ronijam vieta pamatsastāvā vienkārši vairs neatrodas, jo viņš vairs nav tas pats, kas agrāk, un ir puiši, kuri vēlas sevi pierādīt vairāk. Patiesībā "La Liga" šobrīd spēlēt kādā no grandiem būtu pat vieglāk, bet kam gan Ronijs tagad būs vajadzīgs? Gan jau būs "precinieki", bet diez vai tās klases, par kādu brazīlietis varētu cerēt.
Kas attiecas uz Dungas soli neņemt Roniju izlasē, tad joprojām atbalstu šo izvēli. Brazīlijai jādomā par nākotni un PK2014.

  +5 [+] [-]

, 2011-01-02 10:05, pirms 13 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: Zvaigzne sak dzist
Zvaigzne savu jau ir paveikusi!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-01-02 10:20, pirms 13 gadiem
Gan jau viņš zina, kā būs labāk viņa karjerai

  +3 [+] [-]

, 2011-01-02 11:09, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Zbis Gremio ir laba komanda un liga pati par sevi labaka neka Italijas bedre.
Jau tagad nominējam Tevi "SC.com Komentāru gada eksperta balvai"

p.s.- Varu derēt, ka Tev pat nav mazākās nojausmas par Brazīlijas līgu sistēmu. Protams, ja vēl svini un pālī raksti caur WAP, tad atvainojos, jo kam gan negadās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-01-02 12:55, pirms 13 gadiem
Ļoti žēl, taču varbūt būs labāk. Es jau domāju, ka viņš mierīgi varētu vēl spēlēt Eiropā pāris gadus... Ja ne A Sērijā, tad domāju, ka netrūktu klubu, kas vēlētos viņu iegūt savā sastāvā. Klīst baumas, ka tādu esot daudz, tāpēc es vēl neteiktu, ka Gremio variants ir simtprocentīgs. Lielāki klubi ar savu naudu var brazīļus izkonkurēt.

Par to Atletico Eliašu gan nemāku spriest, jo iepriekš par šo spēlētāju neko nezināju. Taču tagad pēc Simao pārejas uz Besiktas viņiem noteikti vajadzēja aizvietotāju. Tad jau redzēsim, vai šis Eliašs būs spējīgs portugāli aizvietot.

Wigan komandai gan izskatās labs papildinājums. Spānijas līga tomēr ir spēcīga. Spēlētājs ar labu pieredzi. Pēdējā laikā Wigan kaut kā uz spāņiem krituši, bet, lai jau viņam tur veicas!

  -1 [+] [-]

, 2011-01-02 13:47, pirms 13 gadiem
eh, ko nu padarīsi, ka tik stulbs cilvēks? tik daudzi ticēja, gribēja redzēt viņu labi spēlējam, tik daudzi atbalstīja. pats sevi noraka. negribi spēlēt futbolu - ej prom ar godu. ja nevari pieturēties pie sporta ētikas režīma, tad nav ko darīt profesionālā līmenī. žēl, ka tādas zvaigznes rāda tik sliktu piemēru. bet nu, brazīļu futbolistu stulbumam robežu nav.

     [+] [-]

, 2011-01-02 13:54, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: eh, ko nu padarīsi, ka tik stulbs cilvēks? tik daudzi ticēja, gribēja redzēt viņu labi spēlējam, tik daudzi atbalstīja. pats sevi noraka. negribi spēlēt futbolu - ej prom ar godu. ja nevari pieturēties pie sporta ētikas režīma, tad nav ko darīt profesionālā līmenī. žēl, ka tādas zvaigznes rāda tik sliktu piemēru. bet nu, brazīļu futbolistu stulbumam robežu nav.
Nevajag vispārināt (par brazīļiem), bet kopumā tev ir taisnība.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-02 15:57, pirms 13 gadiem
.............. rakstīja: kādā ziņā? kāda ēra?

PS
ci ktad Ronaldinju maksā - varētu atvilināt uz Latviju
Uz latviju ko vins tur daris ta brazilijas liga ir 20x stipraka neka musu
nu man vienalga kur ronaldinjo bus mans miljakais speleetajs

     [+] [-]

, 2011-01-02 17:08, pirms 13 gadiem
Gušļiks rakstīja: Gan jau viņš zina, kā būs labāk viņa karjerai
Nu ja, Gremio noteikti ir progress!

Vai arī vnk neviens cits viņu negrib...

     [+] [-]

, 2011-01-02 17:27, pirms 13 gadiem
Autor!

Gremio ir klubs nevis persona tāpēc jāsaka kas, nevis kurš

     [+] [-]

, 2011-01-04 02:32, pirms 13 gadiem
Vēl ir versija,ka Ronaldinho dosies uz Blackburn Rovers un viņam tiek piedāvāts 6,2 miljoni!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja