Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels piekto reizi šosezon iekļauts kārtas simboliskajā izlasē Polijā

Rolands Eliņš

Rakels piekto reizi šosezon iekļauts kārtas simboliskajā izlasē Polijā
Deniss Rakels
Foto: Cracovia.pl

Latvijas izlases futbolists Deniss Rakels turpina aizvadīt atzīstamu sezonu Polijas vadošajā līgā un piekto reizi aizvadītajās 17 kārtās iekļuvis simboliskajā izlasē, turklāt šoreiz arī izpelnījies augstāko novērtējumu Polijas līdzjutēju balsojumā.

Deniss Rakels nedēļas nogalē palīdzēja „Cracovia” uzvarēt derbijā pret „Wisla” ar 2:1 un pats atzīmējās ar sezonas devītajiem vārtiem. „Cracovia” visai pārsteidzoši turpina atrasties Polijas Ekstraklases trijniekā un izpelnījusies arī vairākas atzinības aizvadītās kārtas vērtējumā.

Rakels šosezon jau piekto reizi iekļuvis līgas oficiālajā kārtas simboliskajā izlasē, kurā viņš šoreiz ir viens no diviem uzbrucējiem. Simboliskajā izlasē ir arī divi Rakela partneri, bet Damians Danbrovskis atzīts kārtas vērtīgāko spēlētāju žurnālistu un futbola ekspertu vērtējumā. Papildu atzinība gan arī Rakelam, kurš saņēmis lielāko balsu skaitu līdzjutēju aptaujā par kārtas labāko futbolistu.

„Derbijā gūti vārti garšo ļoti labi, jo iepriekš to vēl nebiju paveicis,” kluba mājaslapā citēts Rakels. „Vispatīkamāk gan tas, ka tik svarīgā mačā uzvarējām pretinieku laukumā. Katrā mačā cenšamies sākt aktīvi un presingot, šoreiz tas izdevās. Pēc tam mums spēle nedaudz pajuka, taču uzvarēt izdevās. Tagad priekšā saspringts kalendārs, taču centīsimies turpināt uzvarēt un nezaudēt pozīcijas tabulā.”

„Cracovia” nākamā spēle paredzēta jau parīt pret „Podbeskidzie”, bet līdz 19. decembrim kopā tiks aizvadītas četras spēles, ieskaitot tikšanos ar Vladislava Gabova un Aleksandrs Fertova pārstāvēto „Korona” (14. decembrī) un Igora Tarasova „Jagiellonia” (19. decembrī).

Izmantotie resursi:
Jedenastka 17. kolejki
Deniss Rakels: Bramka w derbach smakuje bardzo...
Dąbrowski zawodnikiem kolejki, Rakels...

     [+] [-]

, 2015-11-30 18:42, pirms 8 gadiem
Pašai Polija Rakels ir diezgan liels atklājums!
Pēc sezonas beigām paliks Polija?
Vai iespējams kāds izpirkt līgumu? Un uz kurieni pats Rakels vēlētos doties?

  -2 [+] [-]

, 2015-11-30 18:57, pirms 8 gadiem
Man liekas izvele bus Vacija, ja bus piedavajumi, pofig vai speles tur vai ne, galvenais labs cipars, labak zile roka neka mednis koka, un domaju, ja ari parvaktos tur tad savu vietu jau izcinitu, diezgan neatlaidigs gars vinjam. Pilnigs pretstats mikstajam Rudnev.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-30 19:01, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Man liekas izvele bus Vacija, ja bus piedavajumi, pofig vai speles tur vai ne, galvenais labs cipars, labak zile roka neka mednis koka, un domaju, ja ari parvaktos tur tad savu vietu jau izcinitu, diezgan neatlaidigs gars vinjam. Pilnigs pretstats mikstajam Rudnev.
https://www.youtube.com/watch?v=1gC...

mīkstais?
pārsteidzoši - cik ātri visi ir aizmirsuši viņa bombardēšanu Bundeslīgā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-30 19:16, pirms 8 gadiem
Saldais Imperions rakstīja: "Mīkstais Rudņevs" . Mums ir daudz tie nemīkstie uzbrucēji, kas ir spējuši aizkapāties līdz Bundeslīgai vai līdzīga līmeņa līgai???
Jāpiekrīt pimperjodam!
Kā nekā! - RudņevS ir pirmais un līdz šim vienīgais Latvietis kurš ir spēlējis Bundeslīgā! Un lai kāds vēl pamēģina pārspēt viņa 12 vārtus vienas sezonas laikā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-30 20:06, pirms 8 gadiem
Imperiona preses sekretārs rakstīja: Rudņev nav latvietis, viņš ir Latvijas iedzīvotājs.
tehniski viņš ir Latvijas Pilsonis!
Latvijas iedzīvotājs viņš tīri fiziski nevar būt, jo dzīvo Vācijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-30 21:59, pirms 8 gadiem
Prieks par Rakelu! Patiesam. Pirms kada laika bija risks noiet no cela, bet nu jau vins ir vertiba Polijas cempionata .

  +1 [+] [-]

, 2015-11-30 23:25, pirms 8 gadiem
Rai4a
Vins jau nogaja no ceļa, bet vins paspeja atgriezties uz tā pirms bija par vēlu.

     [+] [-]

, 2015-12-01 08:59, pirms 8 gadiem
uz Bundeslīgu