Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubra un BATE tuvojas titulam Baltkrievijā, Gabovam noraidījums Polijā

Krišs Upenieks

Dubra un BATE tuvojas titulam Baltkrievijā, Gabovam noraidījums Polijā
Kaspars Dubra
Foto: fcbate.by

Sešos dažādos Eiropas futbola čempionātos šovakar spēles aizvadīja Latvijas futbolisti. Aizvien tuvāk Baltkrievijas Premjerlīgas titulam ir Kaspars Dubra un BATE, kas viesos ar 2:1 prata pieveikt tuvāko sekotāju Minskas ''Dinamo''.

Latvijas izlases centra aizsargs Kaspars Dubra kļuvis par visai stabilu BATE komandas pamatsastāva futbolistu, kas pierādījās arī šīvakara spēlē pret Minskas ''Dinamo'' - Kasparam pilna spēle, bet Borisovas klubam trīs punktu uzvara ar 2:1. 71. minūtē ''Dinamo'' izvirzījās vadībā ar 1:0, bet jau mirkli vēlāk Igors Stasevičs panāca izlīdzinājumu. Nikolajs Signevičs četras minūtes vēlāk nodrošināja BATE uzvaru.

24 spēlēs Dubras pārstāvētā komanda Baltkrievijas Premjerlīgā 21 spēlē iekrājusi 52 punktus, tuvāko sekotāju ''Dinamo'' jau apsteidzot par 13 punktiem. Jāpiemin, ka BATE 29. septembrī savā laukumā UEFA Čempionu līgas ietvaros spēlēs pret Itālijas ''Roma''. Atrašanās pamatsastāvā spēlē ''Dinamo'' ir labs pamats domāt, ka arī latvietis arī otrdien varētu būt starta vienpadsmitniekā.

Beļģijas augstākās līgas čempionātā ''Westerlo'' sastāvā centra uzbrucēja pozīcijā 83 minūtes nospēlēja Eduards Višņakovs. Viņa pārstāvētā komanda viesos pret ''Waregem'' aizvadīja rezultatīvu spēli, beigās gan piedzīvojot zaudējumu ar 2:4, un Višņakovs diemžēl ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Beļģijas čempionātā četrās spēlēs Višņakovam vieni vārti. Astoņās spēlēs komanda iekrājusi tikai sešus punktus un turnīra tabulā atrodas pēdējā 16. vietā. 3. oktobrī ''Westerlo'' uzņems ''Kortrijk'' futbolistus.

Polijas Ekstraklasē ''Korona'' pamatsastāvā devās divi Latvijas izlases futbolisti - Vladislavs Gabovs un Aleksandrs Fertovs. Ja Fertovs aizvadīja pilnu spēli, tad Gabovs 80. minūtē laukumu pameta. Iemesls - divas dzeltenās kartītes. Rezultātu gan tas nemainīja, un spēle pret ''Wisla'' noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.13 punkti desmit spēlēs ''Korona'' atvēl desmito vietu starp 16 vienībām. 3. oktobrī spēle pret ''Podbeskidzie''.

Francijas pēc spēka 2. līgā šovakar spēli aizvadīja ''Metz'' futbolisti, kuras pieteikumā nebija Latvijas izlases pussargs Jāņa Ikaunieka, kurš pēdējo reizi spēlēja pirms nedēļas pret ''Nacy'', laukumā dodoties komanda starta sastāvā un nospēlējot 66 minūtes. Bez Ikaunieka sastāvā ''Metz'' piedzīvoja pirmo zaudējumu sezonā - 1:2 pret ''Nimes''. Otrā vieta ar 18 punktiem ''Metz'' gan vēl paliek. Nākamais mačs 3. oktobrī viesos pret ''Brest'' futbolistiem.

Igaunijas čempionātā kārtējo spēli aizvadījis Vladislavs Kozlovs un viņa pārstāvētā Tallinas ''Infonet''. Kozlova komanda viesojās pie Tartu '"Tammeka'' un zaudēja ļoti svarīgus punktus, nospēlējot neizšķirti 1:1. Vladislavs laukumā pavadīja visu spēli, taču vārtus neguva. 53 punkti komandai atvēl ceturto vietu turnīra tabulā, bet trešā pozīcija, kas ļautu nākamgad spēlēt Eiropas līgā ir četru punktu attālumā, pie tam ''Kalju'' ir viena spēle rezervē. Čempionātā ''Infonet'' vēl atlikušas piecas spēles, bet nākamais mačs paredzēts 1. oktobrī pret ''Tulevik''.

Sarežģītus laikus joprojām pārdzīvo Latvijas izlases uzbrucējs Valērijs Šabala, kurš šovakar Polijas 1. līgas spēlē spēli pret ''Pogon'' sāka ''Legnica'' komandas rezervē. 57. minūtē Valērijs laukumā devās bijušā Rīgas ''Skonto'' uzbrucēja Tada Labuka vietā. Rezultāts tajā brīdī bija 0:1, ''Legnica'' panāca izlīdzinājumu, taču vārtus guva Vojcehs Lobodzinskis. ''Legnica'' 1. līgas turnīrā ieņem tikai 11. vietu 16 komandu konkurencē. Nākamā iespēja izcelties Valērijam būs 2. oktobrī pret ''Zagłębie''.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-25 23:59, pirms 9 gadiem
Toties Gabovs izglaba komandu no 100% vartu zaudejuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-26 00:14, pirms 9 gadiem
haincs haralds grafs rakstīja: Tatad nevaru saprast kurs sniedz nepatiesu informaciju,intervija pie čakulajeva teikts ka šabala spele miedz komandā,seit rakstīts kaut kas cits .vai es vienigais neko te nesaprotu?
Miedz Legnica
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-26 00:45, pirms 9 gadiem
Jāpiemin, ka Metz zaudēja līgas pastarīšiem. Tuvakajiem sekotājiem Dijon ir divas speles rezervē.

  -3 [+] [-]

, 2015-09-26 03:52, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Peedeejie, kas pameta virsliigu Dubra un Gabovs tik priecee. Kaa redzam var virsliiga veidot labus futbolistus. Cerams, ka buus turpnaajums. Jo lielaaks, jo labaak. Kurakins ar labi speelee Skotijaa.
Gabovs priecē? Ar ko? Viņš izlasē ir briesmīgs, klubā viņu neesmu vērojis un arī netaisos! Viņš izlasē vietu pamata 11 nav pelnījis ne ar ko no sava arsenāla!

  +3 [+] [-]

, 2015-09-26 06:43, pirms 9 gadiem
Par Višņakovu visu vakaru rēcu
Another Barn d'Or Contender! | 433

  +1 [+] [-]

, 2015-09-26 07:13, pirms 9 gadiem
Višņa varēja savu kontu papildināt ar 2 goliem, bet nekā..

  -2 [+] [-]

, 2015-09-26 12:05, pirms 9 gadiem
KDubriks rakstīja: Gabovs priecē? Ar ko? Viņš izlasē ir briesmīgs, klubā viņu neesmu vērojis un arī netaisos! Viņš izlasē vietu pamata 11 nav pelnījis ne ar ko no sava arsenāla!
Nevajag gvelzt, ja reiz neesi skatījies spēles. Paskaties un tad raksti! Gabovs Korona komandā ir viens no labākajiem + arī izlasē, kad Pahars deva iespēju, sevi labi parādīja.

     [+] [-]

, 2015-09-26 12:18, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Nevajag gvelzt, ja reiz neesi skatījies spēles. Paskaties un tad raksti! Gabovs Korona komandā ir viens no labākajiem + arī izlasē, kad Pahars deva iespēju, sevi labi parādīja.
Es jau rakstīju, ka neskatos viņa spēles klubā! Izlasē viņa malā ir kvalitatīvāks spēlmanis!