Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Reading" treneris: Rakels nākamsezon būs ļoti svarīga mūsu komandas daļa

Rolands Eliņš

"Reading" treneris: Rakels nākamsezon būs ļoti svarīga mūsu komandas daļa
Deniss Rakels
Foto: Reading FC

Anglijas „Championship” komandas „Reading” galvenais treneris Braiens Makdermots atzinīgi izteicies par Latvijas uzbrucēju Denisu Rakelu un ne tikai viņa vakardien gūto vārtu dēļ.

„Es vēlos mēģināt un šajā klubā uzbūvēt ko patiešām nozīmīgu, līdz ar to šobrīd domāju arī par nākamo sezonu,” „Reading” mājaslapā citēts Anglijā ļoti cienītais treneris Braiens Makdermots, kurš pie kluba stūres stājās tikai pirms pāris mēnešiem, bet iepriekš „Reading” aizveda līdz vietai Premjerlīgā un tur izpelnījās arī mēneša labākā trenera godu 2013. gada janvārī.

„Ir pilnīgi loģiski šajā sezonas posmā sākumsastāvā izvēlēties spēlētāju, kas būs kopā ar mums arī nākamajā sezonā, tai būtu jābūt ierastai praksei. Džordžs Evanss pret QPR nospēlēja pilnu maču, Deniss Rakels atkal guva vārtus, bet Jans Kermorgāns izskatās, ka atradis ļoti labu sapratni laukumā ar Rakelu,” turpināja Makdermots. „Viņi visi būs svarīgas mūsu nākamās sezonas sastāvdaļas. Un esmu patiešām pozitīvi noskaņots par starpsezonu, kad varēšu aizvadīt pilnu sagatavošanās ciklu ar spēlētājiem, kuri mūs nākamajā sezonā padarīs lepnus.”

„Reading” vakar pret QPR spēlēja neizšķirti 1:1, vienīgos vārtus gūstot Denisam Rakelam. Rakelam tie bija trešie vārti „Reading” rindās kopš pārejas no Polijas „Cracovia”, bet viņa jaunais klubs šobrīd atrodas 15. vietā Anglijas pēc otrajā līgā 24 komandu konkurencē. Vakar izdevās pārtraukt četru zaudējumu sēriju, taču sezonas noslēgums tik un tā nav tas veiksmīgākais, un pēdējās desmit spēlēs gūtas tikai divas uzvaras.

„Šīs pēdējās nedēļas bija sāpīgas,” atzina Makdermots. „Nebija normāli, ka pēdējās četrās spēlēs nebijām guvuši ne punkta, bet pret QPR izgājām laukumā, zinot, ka šodien vismaz punkts ir nepieciešams. Un man arī likās, ka beigās tomēr izrausim uzvaru. Tāpat likās arī Denisam, kurš jūt, ka viņam vajadzēja beigās iesist pēc Gereta Maklīrija centrējuma.”

„Deniss ir lielisks puisis, viņš ģērbtuvēs visiem patīk un arī fani viņu paspējuši iecienīt. Rakels ir izteikts uzbrukumu noslēdzējās, viņš prot gūt vārtus,” Makdermots uzslavēja Latvijas uzbrucēju. „Jūs iemetiet bumbu soda laukumā, un bumba nonāks pie viņa. Pret QPR tas bija lielisks sitiens viņa izpildījumā, un esmu pārliecināts, ka viņš arī nākotnē mūsu rindās gūs svarīgus vārtus.”

„Reading” šosezon vēl atlikušas divas spēles, nākamā no tām paredzēta nākamajā sestdienā pret „Preston”, kas šobrīd ieņem 11. vietu līgā. Savukārt čempionāts tiks noslēgts pret 18. vietā esošo „Blackburn”. „Reading” vairs nevar ne iekļūt Premjerlīgā, ne izkrist uz „League One”, taču teorētiski sezonas beigās vēl var pakāpties uz 11. vietu.

Izmantotie resursi:
Brian McDermott gave his post-match reaction to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-24 14:53, pirms 8 gadiem
Pareizi , nezin kura . Laikam pakaļdaļa .

  +3 [+] [-]

, 2016-04-24 15:02, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Rakels ir labaaks par Messi un ja Rakels speeletu Barcelona, vinam ar buutu 30/40 goli sezonaa.
kartejais pamulkis,ar uzmanibas trukumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-04-24 15:05, pirms 8 gadiem
Jēkabpiliets šobrīd ir Latvijas vadošais futbolists, par to maz šaubu. Vienīgi Vaņins vēl var konkurēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-24 15:29, pirms 8 gadiem
Rakels, Rudņevs un kas tur vēl. Nenonicinot savējos vajag tomēr vērtēt objektīvi!

     [+] [-]

, 2016-04-24 17:15, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Taapec jau Rakels ar Nitisu mani elki.
Tu iemācies rakstīt sākumā. Un šitādi te Di.rš rakstu autoriem par gramatikas kļūdām.

  +3 [+] [-]

, 2016-04-24 20:09, pirms 8 gadiem