Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakelam astotie vārti sezonā, "Cracovia" nostiprinās trijniekā

Rakelam astotie vārti sezonā, "Cracovia" nostiprinās trijniekā
Deniss Rakels
Foto: Andrzej Banaś/Gazeta Krakowska

Polijas Ekstraklases 16. spēļu kārtas mačā šovakar Denisa Rakela pārstāvētais Krakovas „Cracovia” savā laukumā ar 3:0 pārspēja Gdaņskas „Lechia”.

Jau 4. minūtē Denisam Rakelam bija lieliska iespēja atklāt spēles rezultātu, bet bumba lidoja pāri vārtiem. Nozīmīgs pavērsiens mačā notika jau pēc pāris minūtēm, kad pēc rupja Mihala Maka pārkāpuma „Lechia” palika desmit vīru sastāvā. Spēles 17. minūtē Rakelam bija vēl viena iespēja izcelties, bet vārtus viņš guva tikai 60. minūtē, kad bija pirmais pie pretinieku vārtsarga atvairītās bumbas.

Mača turpinājumā „Cracovia” futbolisti guva vēl divus vārtus – 70. minūtē savus septītos vārtus sezonā iesita Mateušs Cetnarskis, bet 83. minūtē trešoreiz bumbu „Lechia” vārtos ieraidīja slovāks Ēriks Jendrišeks. Trīs minūtes vēlāk Rakels pameta laukumu, kad viņu nomainīja Kšištofs Ševčiks.

Ekstraklases kopvērtējumā „Cracovia” ar 27 punktiem 16 spēlēs nostiprinājās trešajā vietā, bet Rakels ar astoņiem precīziem sitieniem dala otro vietu turnīra labāko vārtu guvēju sarakstā. Pirmais ar 16 gūtiem vārtiem ir Varšavas "Legia" un Ungārijas izlases serbu izcelsmes uzbrucējs Nemanja Nikoličs.

Tikmēr Kipras čempionāta 11. spēļu kārtas mačā uzvaru svinēja Latvijas izlases vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētais „Nea Salamis”, kas viesos ar 2:0 pieveica Limasolas AEL. Šteinbors laukumā pavadīja visas 90 minūtes, bet „Nea Salamis” ar 19 punktiem nostiprinājās sestajā vietā 14 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
ekstraklasa.pl
soccer24.com

Slēpts komentārs: leicester
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-24 08:36, pirms 8 gadiem
Lai piedod Andris un Dāvis, Deniss ir gada futbolists.