Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam neizšķirts, Maksimenko sakāve ar 1:6

Andrejs Siliņš

Gorkšam neizšķirts, Maksimenko sakāve ar 1:6
Kaspars Gorkšs
Foto: Gints Ivuškāns, Sporta Avīze, f64

Sestdien spēles dažādu Eiropas valstu čempionātos aizvadīja Latvijas futbolisti. Kaspara Gorkša pārstāvētā Prāgas "Dukla" cīnījās neizšķirti, savukārt Vitālija Maksimenko pārstāvētā "Mattersburg" piedzīvoja lielu sakāvi savā laukumā - 1:6 pret Vīnes "Rapid".

Čehijas līgā latviešu aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā Prāgas "Dukla" spēlēja neizšķirti 0:0 pret "Sigma". Gorkšs laukumā bija visas spēles garumā. Komanda ar 16 punktiem ieņem 12. vietu, bet šīs dienas pretiniece ar četriem punktiem tabulā ir divas vietas zemāk.

Austrijas čempionātā astoto zaudējumu 16 mačos piedzīvoja "Mattersburg", kas savā laukumā ar 1:6 atzina trešajā vietā esošās Vīnes "Rapid" pārākumu. Zaudētājiem laukumā visa mača garumā bija Latvijas aizsargs Vitālijs Maksimenko.

Polijas ekstraklasē Igora Tarasova pārstāvētā "Jagiellonia" mājās ar minimālo 1:0 pieveica "Korona", kuras sastāvā visu maču nospēlēja aizsargs Vladislavs Gabovs un pussargs Aleksandrs Fertovs. "Jagiellonia" ar 18 punktiem ieņem 13. pozīciju 16 komandu konkurencē, savukārt "Korona" ar 23 punktiem ir septītajā pozīcijā.

Polijas 1. līgā "Wigry Suwałki" bez Maksima Rafaļska ierindā ar 0:1 mājās atzina "Katowice" pārākumu, un komanda ar 18 punktiem ieņem 16. pozīciju 18 komandu konkurencē. Polijas 2. līgā Sergeja Kožana pārstāvētā "Tichy 71" viesos ar 0:3 piekāpās vicelīderei "Wisla Pulawy". "Tichy 71" ar 26 punktiem ieņem septīto vietu 18 komandu konkurencē.

Ukrainas premjerlīgā sesto zaudējumu 14 spēlēs piedzīvoja "Hoverla", kas ar 1:2 izbraukumā piekāpās "Vorskla", kas tabulā pēc šī panākuma pacēlās uz piekto pozīciju. Zaudētāju sastāvā visu maču aizvadīja aizsargs Vitālijs Jagodinskis.

Krievijas Nacionālajā līgā (pēc spēka otrajā) Artūrs Zjuzins palika rezervē, bet pussarga pārstāvētā Orenburgas "Gazovik" izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, ar rezultātu 2:0 pieveica "Baykal" vienību. "Gazovik" ar 53 punktiem ieņem pirmo vietu turnīra tabulā. Citā mačā "Volgar" ar 2:1 mājās pieveica "Spartak-2", bet Ivans Lukjanovs nebija komandas pieteikumā. "Volgar" šobrīd ir piektajā pozīcijā tabulā.

     [+] [-]

, 2015-11-21 22:43, pirms 8 gadiem
Maksimenko tiešām spēlēja kā aizsargājošais pussargs ka flashscore redzams?