Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis Polijas Ekstraklases sezonu sāk ar vārtiem un piespēli

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gutkovskis Polijas Ekstraklases sezonu sāk ar vārtiem un piespēli
Vladislavs Gutkovskis
Foto: Termalica Bruk-Bet Nieciecza KS

Polijā izcili jauno sezonu sācis mūsu uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, kurš augstākās līgas 1.kārtas mačā guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli 2:0 uzvarā.

21 gadu vecais Vladislavs Gutkovskis pārgāja uz Polijas Ekstraklases debitanti "Termalica" no mazpilsētas Ņieciečas šī gada februārī un pagājušās sezonas otrajā pusē paguva aizvadīt septiņas spēles (pamatsastāvā trīs), vārtus negūstot. Komanda ieņēma 13.vietu 16 klubu konkurencē.

Šovasar Vladislavs ar "Termalica" aizvadīja pilnvērtīgu gatavošanos jaunajai sezonai, pārbaudes mačos vairākkārt izceļoties ar vārtu guvumiem. "Termalica" treneris Česlavs Mihņevičs pat nodēvēja Gutkovski par Balto Lukaku. Starpsezonas darbs palīdzēja Vladislavam izcīnīt vietu sākumsastāvā jau 1.kārtas spēlē šovakar, kad tika uzņemta Gdiņas "Arka", kuras rindās rezervē palika vārtsargs Pāvels Šteinbors.

Gutkovskis sezonu sāka izcili - jau 9.minūtē viņš izvirzīja "Termalica" vadībā! Partneris, iespējams, vēlējās izdarīt sitienu, kas neizdevās, taču Vladislavs noreaģēja, skaisti pārvirzot bumbu ar galvu. Savukārt 79.minūtē Gutkovskis piespēlēja uz tukšiem vārtiem uz maiņu uznākušajam slovākam Samuelam Stefanikam, un rezultāts kļuva 2:0. Gutkovskis, kuram šodien 90 minūtes, kļuva par neapšaubāmu spēles varoni. Tā kā šī bija 1.kārtas noslēdzošā spēle, uzreiz tapa zināms, ka Gutkovskis iekļauts kārtas simboliskajā izlasē no Ekstraklases oficiālā TV "Canal+" puses.

Jāpiebilst, ka "Twitter" vidē poļu kolēģi raksta, ka Gutkovski pēc mača kā galveno varoni vēlējās intervēt "Eurosport", taču Vladislavs atteicies, aizbildinoties ar pagaidām ne pārākām labām angļu un poļu valodas zināšanām. Tāpat poļi "Twitter" raksta, ka Gutkovskis ne ar ko nav izcēlies pagājušās sezonas izskaņā pavasarī, bet starpsezonu periodā bijis cerīgs un pilnībā šīs cerības attaisnojis sezonas ievadā.

Ja "Eurosport" Gutkovskis interviju atteica, sava kluba oficiālajai mājas lapai mūsu uzbrucējs pēc spēle sacīja: "Esmu priecīgs, ka guvu pirmos vārtus "Termalica" rindās. Spēle nebija no vieglajām, bet, neskatoties uz to, ieguvām trīs punktus. Pirmajos manos vārtos labi centrēja Davids Guba. Otrajā puslaikā piespēlēju gūtajos vārtos Stefanikam. Šī uzvara dos mums labu atbalsta punktu pirms spēles ar "Cracovia"." Ar Denisa Rakela bijušo klubu "Termalica" spēlēs arī savā laukumā šo svētdien, 24.jūlijā.

Andris Vaņins šovakar spēlēja pret slaveno "Galatasaray", ielaižot trīs vārtus un ar "Zurich" zaudējot šo maču 0:3.

Izmantotie resursi:
Bruk-Bet Termalica Nieciecza KS

  +8 [+] [-]

, 2016-07-18 21:57, pirms 8 gadiem
Baltais Lukaku labs
apsveicu ar lielisku sezonas sākumu

  +8 [+] [-]

, 2016-07-18 21:59, pirms 8 gadiem
O malacis Gutkovskis . Tagad tik jāiemācās kārtīgi angļu un poļu valodas, lai varētu atbildēt žūrnālistiem uz viņu uzdotajiem jautājumiem !

     [+] [-]

, 2016-07-18 22:06, pirms 8 gadiem
Sliktas angļu valodas zināšanas var pamaisīt arī tālakai karjeras attīstībai. Un tai attīstībai vajadzētu būt labai

     [+] [-]

, 2016-07-18 22:07, pirms 8 gadiem
Nu laiks raadiis vai tiks liidz Bundesliigai vai citai top liigai. Noveelu veiksmi, jo taa tieshaam noderees, un progreseet atskiriibaa no dazha laba latviesha. Tieshaam prieks par taadu sezonas ievadu.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-18 22:16, pirms 8 gadiem
21 gadā meistarības nav mazāk kā Rudņevam, ja būs tikpat daudz centības, tad būs arī sasniegumi

     [+] [-]

, 2016-07-18 22:45, pirms 8 gadiem
Negaidīti! Labi! Tā turpināt!

     [+] [-]

, 2016-07-18 22:49, pirms 8 gadiem
Gutjam jau nebija citu variantu. Malacis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-07-18 23:44, pirms 8 gadiem
Teicami!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-07-19 09:56, pirms 8 gadiem
Prieks par Gutkovski.