Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ošs aizvada visu spēli Polijā, Hamburga bez Rudņeva zaudē "Borussia"

Ošs aizvada visu spēli Polijā, Hamburga bez Rudņeva zaudē "Borussia"
Mārcis Ošs
Foto: gornikzabrze.pl

Polijas Ekstraklases čempionāta cīņās par vietas saglabāšanu elitē uzvaras šodien izcīnīja Igora Tarasova un Vladislava Gutkovska pārstāvētās komandas, bet zaudējumu piedzīvoja Mārča Oša komanda. Tikmēr Vācijas bundeslīgā zaudējumu cieta Artjoma Rudņeva "Hamburger SV".

Mārcis Ošs aizvadīja visas 90 minūtes Zabžes "Gornik" komandas sastāvā, taču nespēja glābt no zaudējuma 1:3 pret Krakovas "Wisla" futbolistiem. Ošam šī bija ceturtā spēle, kurā viņš izgājis laukumā "Gornik" sastāvā, bet tikai otrā, kuru viņš aizvadījis no pirmās līdz pēdējai minūtei.

Bjalistokas „Jagiellonia” futbolisti savā laukumā ar 2:0 pieveica Ļečnas „Gornik”, bet Igors Tarasovs bija spēles pieteikumā, taču laukumā neizgāja. „Jagiellonia” labā vārtus guva Pjotrs Tomasiks, kurš 19. minūtē realizēja 11 metru soda sitienu, un igauņu pussargs Konstantīns Vasiļjevs, kurš pirmā puslaika kompensācijas laikā dubultoja mājinieku pārsvaru.

Tikmēr Ņečecas „Termalica Bruk-Bet” izbraukumā ar 1:0 pārspēja Bjeļsko-Balas „Podbeskidzie”, bet Vladislavs Gutkovskis šoreiz nebija iekļauts „Termalica Bruk-Bet” pieteikumā.

Cīņās par vietas saglabāšanu Ekstraklasē šobrīd līderos ir trīs Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas – „Jagiellonia” (21 punkts), Vladislava Gabova un Aleksandra Fertova Kjelces „Korona” (20) un „Termalica Bruk-Bet” (20), bet Zabžes „Gornik” ar 13 punktiem ir pēdējā vietā.

Vācijas bundeslīgā otrajā spēlē pēc kārtas ārpus pieteikuma palika Artjoms Rudņevs, bet „Hamburger SV” ar 0:3 zaudēja Dortmundes „Borussia”. Hamburgas klubs ar 34 punktiem pašlaik ir 11. vietā, bet no pārspēļu zonas komandu šķir vien trīs punkti.

Kipras čempionātā "Paphos" ar Jāni Krūmiņu vārtos izbraukumā ar 1:3 zaudēja "Doxa" futbolistiem. Cīņā par vietas saglabāšanu elitē "Paphos" pašlaik ieņem pirmspēdējo vietu, tikai par punktu apsteidzot pēdējās vietas īpašnieku, kuram augstākā līga būs jāatstāj.

Izmantotie resursi:
ekstraklasa.net

  -1 [+] [-]

, 2016-04-17 18:54, pirms 8 gadiem
Tagad Vācijas Bundeslīga ir tik zema līmeņa turnīrs, ka pilnīgi nāksies apvienot rakstus ar Polijas ekstraklasi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-17 19:02, pirms 8 gadiem
Dortmunde izgāza škrobi pēc Liverpūles! ...visu cieņu Borussia, ka spēja tik ātri savākties pèc tādas klizmas!

  -1 [+] [-]

, 2016-04-17 19:12, pirms 8 gadiem
kada jega rakstit par krievu pabiru kurs nemaz nespele!

  -4 [+] [-]

, 2016-04-17 19:21, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Kurš zin labus Latviešu izcelsmes futbolistus?
pereplotkins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-04-17 19:47, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Kurš zin izcilus Latviešu izcelsmes futbolistus, kuri ir spēlējuši augstos klubos?
Pierre-Emerick Aubameyang Vins esot piekritis pienemt latvijas pilsonibu!

     [+] [-]

, 2016-04-17 20:03, pirms 8 gadiem
Hamburgeri piedalisies parspeles,tad varbut beidzot izkritis un letais Rudis vares tikt sastava.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-17 21:51, pirms 8 gadiem
Sabalas gols
https://www.youtube.com/watch?v=KBJ...

     [+] [-]

, 2016-04-17 23:51, pirms 8 gadiem
off topic
Mūsu senais draugs Gerijs Džonsons ar Cheltenhem divas kārtas pirms beigām nodrošinājis uzvaru Anglijas piektajā līmenī un šīs komandas atgriešanos (pēc vienas sezonas) ceturtajā līmenī (resp., League Two). Tā Džonsonam ir jau piektā (!) reize, kad viņš ar kādu komandu izcīna tiesības pāriet uz augstāku līmeni Anglijas līgu sistēmā.