Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zjuzins atkal nāk uz maiņu, "Fakel" uzvar bez Meļņičenko un Lukjanova

Zjuzins atkal nāk uz maiņu, "Fakel" uzvar bez Meļņičenko un Lukjanova
Artūrs Zjuzins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Krievijas Pirmās līgas čempionāta otrās spēļu kārtas mačā šovakar punktus izcīnīja Latvijas futbolistu pārstāvēts komandas.

„Tambov” futbolisti izbraukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar „Khimki” komandu. Artūrs Zjuzins spēli sāka uz soliņa, bet 52. minūtē devās laukumā, nomainot Denisu Dorožkinu. Sezonas pirmajā mačā Zjuzins arī devās laukumā uz maiņu, bet „Tambov” savā laukumā ar 3:1 pieveica Habarovskas SKA.

Tikmēr Vitālija Meļņičenko un Ivana Lukjanova pārstāvētais Voroņežas „Fakel” savās mājās ar 1:0 pieveica Naļčikas „Spartak”, izcīnot otro uzvaru šosezon. Taču komandas pieteikumā šodien nebija ne Meļņičenko, ne Lukjanova, kuram mačs bija jāizlaiž diskvalifikācijas dēļ.

Ja Meļņičenko nepiedalījās arī pirmās kārtas mačā, tad Lukjanovs tajā spēlē guva uzvaras vārtus pret savu bijušo komandu Astrahaņas „Volgar” (2:1), taču nopelnīja arī divas dzeltenās kartītes.

Izmantotie resursi:
flashscore.co.uk

  +2 [+] [-]

, 2016-07-16 20:19, pirms 8 gadiem
Šodien Antons Kurakins aizvadīja spēli Skotijas kausā

     [+] [-]

, 2016-07-17 00:51, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Šodien Antons Kurakins aizvadīja spēli Skotijas kausā
Skotijas Līgas kausā