Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins sausā pret Cīrihi, Fertovam 90 minūtes pret "Slask"

Agris Suveizda

Vaņins sausā pret Cīrihi, Fertovam 90 minūtes pret "Slask"
Andris Vaņins
Foto: fc-sion.ch

Piekto sauso spēli Šveices Superlīgas sezonā aizvadīja Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins, kurš palīdzēja izcīnīt vērtīgu uzvaru Cīrihē (1:0). Vaņins līdz ar to sausā palicis katrā otrajā šīs sezonas spēlē (5 no 10), bet "Sion" bez viņa pārējos 13 mačos tikai vienreiz ir spējusi neielaist vārtus.

Trešo uzvaru pēdējās piecās spēlēs izcīnīja "Sion", kas izbraukumā pārspēja trešajā vietā esošo "Zurich" (1:0). Andris Vaņins sargāja komandas vārtus un 71. minūtē glāba no vārtu zaudēšanas. "Sion" ar 23 punktiem 23 spēlēs ieņem septīto vietu, taču viss apakšējais piecinieks ir tikai piecu punktu robežās. Pēdējo vietu desmit vienību konkurencē ar 19 punktiem šobrīd ieņem Edgara Gaurača pārstāvētais "Aarau".

Piekto spēli Polijas Ekstraklasē aizvadīja Aleksandrs Fertovs, kurš laukumā bija visas 90 minūtes un palīdzēja Kjelces "Korona" cīnīties 2:2 ar ceturtajā vietā esošo Vroclavas "Slask". "Korona" nezaudēja piekto spēli pēc kārtas (1-4-0) un ar 28 punktiem 24 mačos ieņem 14. vietu 16 komandu konkurencē.

Vēl vienu spēli "Metz" dublieru sastāvā aizvadījis Jānis Ikaunieks, kura pārstāvētā vienība cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Drancy". "Metz II" neielaida vārtus jau trešo spēli pēc kārtas un Francijas 4. līgā savā zonā ieņem 13. vietu 16 komandu konkurencē.

Portugāles pēc spēka otrajā līgā zaudējumu piedzīvoja "Atletico", kas ar Igoru Labutu vārtos piekāpās "Leixoes" (0:3). "Atletico" neuzvarēja piekto spēli pēc kārtas un ar 32 punktiem 34 mačos 24 komandu konkurencē ieņem priekšpēdējo vietu.

Bulgārijas čempionātā jau trešo zaudējumu trīs mačos pēc ziemas pārtraukuma beigām piedzīvoja Sofijas CSKA, kas šoreiz ar 0:2 piekāpās Plovdivas "Botev". Maksims Uvarenko palika rezervē. CSKA ar 44 punktiem 22 cīņās ieņem otro vietu, par uzvaras tiesu atpaliekot no "Ludogorets".

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-16 13:11, pirms 9 gadiem
Čehi nosaukuši sastāvu spēlei pret Latviju. Spēlēs tikai viens nominālais uzbrucējs, bet nu tāpat domājams būs smagi.
Do reprezentace se na Loty

     [+] [-]

, 2015-03-16 15:40, pirms 9 gadiem
Nebūtu Vaņinam tā trauma bijusi, domāju, Siona cīnītos par trijnieku.