Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zjuzins uzvar Lukjanovu, "Gazovik" saglabā līderpozīcijas

Agris Suveizda

Zjuzins uzvar Lukjanovu, "Gazovik" saglabā līderpozīcijas
Ivans Lukjanovs un Artūrs Zjuzins (vēl Kaļiņingradas "Baltika" formā")
Foto: fc-baltika.ru

Jau devīto uzvaru 11 spēlēs Krievijas pēc spēka otrajā līgā izcīnīja Latvijas izlases pussarga Artūra Zjuzina pārstāvētais Orenburgas "Gazovik", kas izbraukumā ar rezultātu 1:0 apspēlēja Ivana Lukjanova pārstāvēto Astrahaņas "Volgar".

Ivans Lukjanovs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, savukārt Artūrs Zjuzins laukumā devās 67. minūtē, kad rezultāts jau bija kļuvis 1:0. Lukjanovs pirmajā puslaikā izcēlās ar pāris bīstamām standartsituācijām.

Zjuzina pārstāvētais Orenburgas "Gazovik" svinēja trešo uzvaru pēc kārtas – vēl arī 2:0 pret Valērija Karpina trenēto Armaviras "Torpedo" un 1:0 pret Jaroslavļas "Shinnik" -, un komanda ar 27 punktiem 11 mačos turnīra tabulā ieņem pirmo vietu. Tomskas "Tom" atpaliek par diviem punktiem, bet vēl trīs punktus tālāk ir Ņižņijnovgorodas "Volga". Astrahaņas "Volgar" ar 12 punktiem ieņem 15. vietu 20 komandu konkurencē.

24 gadus vecais Latvijas izlases pussargs Zjuzins sava jaunā kluba rindās Krievijas Nacionālajā līgā aizvadījis divas spēles, abās ejot uz maiņu. Savukārt 28 gadus vecais Lukjanovs, kurš vairs netiek saukts uz Latvijas izlasi, šosezon aizvadījis septiņas cīņas, sešas sācis pamatsastāvā un guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
Газовик - ФУТБОЛЬНАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ ЛИГА
События матча | Волгарь – Газовик | 11-й тур |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-09-15 09:08, pirms 9 gadiem
weedsmoker rakstīja: zjuzins uzvar lukjanovu...psc, vini ko, tenisu speleja??? speidza parpipejies
Vai ne? Itkā 1vs1 spēlējuši, nevis 11vs11, bet tādam zviedru valodas speciālistam, kā Sveizda to nesaprast