Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Sheriff": "Spēli izšķīra vārtsarga savainojums"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Sheriff": "Spēli izšķīra vārtsarga savainojums"
Pēc mirkļa mājinieki gūs trešos vārtus
Foto: AP/Scanpix

Pēc vakardienas Eiropas līgas E grupas spēles, kurā Borisovas "BATE" savā laukumā ar 3:1 apspēlēja Tiraspoles "Sheriff", komandu pārstāvji sniedza komentārus par aizvadīto spēli. Par vienu no spēles atslēgas momentiem daudzi uzskata tiraspoliešu pamatvārtsarga Vladislava Stojanova savainojumu. Viņa aizvietotājs Dmitrijs Stažila nospēlēja nedroši.

Atgādināsim, ka vakar "BATE" savā laukumā ar 3:1 apspēlēja Tiraspoles "Sheriff", pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē tiekot Eiropas līgas izslēgšanas mačos. "Sheriff" izredzes ieņemt grupā otro vietu ir diezgan minimālas. Par galveno zaudējuma iemeslu daudzi Moldovas kluba pārstāvji nosaukuši komandas pamatvārtsarga Vladislava Stojanova savainojumu otrā puslaika sākumā.

Andrejs Sosnickis, "Sheriff" galvenais treneris: "Laukumā ritēja bezkompromisu cīņa ar daudzām divcīņām. Pirmajā puslaikā lielu daļu no tām zaudējām, pie tam bija daudz neprecīzu piespēļu. Otrā puslaika sākumu aizvadījām labi, bet tad roku lauza pamatvārtsargs Stojanovs. Pret rezerves vārtsargu pretenziju gan nav. Mums priekšā vēl divi mači, tādēļ rokas nenolaižam."

Andrē Djedu, "Sheriff" uzbrucējs: "Pretinieks uzvarēja pelnīti. Šoreiz tas izskatījās krietni labāk nekā divas nedēļas iepriekš Tiraspolē. Mums izredžu praktiski nebija, kaut arī pirmo puslaiku aizvadījām neslikti. Domāju, ka spēles ritējumu ietekmēja pamatvārtsarga trauma. Pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem atspēlēties bija praktiski nereāli."

Aleksandrs Pavlovs, "BATE" uzvaras vārtu autors: "Esmu ļoti priecīgs, emocijas gāžas pāri malām. Uzvarējām pelnīti, jo nospēlējām labāk nekā Tiraspolē. Pārliecība par saviem spēkiem parādījās pēc otrajiem gūtajiem vārtiem. Neilgi pirms tā traumu guva pretinieku vārtsargs, tādēļ mums bija uzdevums pēc iespējas biežāk sist pa vārtiem. Tas nostrādāja."

Viktors Gončarenko, "BATE" galvenais treneris: "Zinājām pretinieka stiprās puses, un veiksmīgi tās neitralizējām. Manuprāt, šajā spēlē bija divi atslēgas momenti. Pirmais, nepatika komandas spēle pēc pirmajiem gūtajiem vārtiem, sākām spēlēt nervozi. Otrais, pēc otrajiem gūtajiem vārtiem noticējām saviem spēkiem. Pie sasniegtā neapstāsimies, jo cīnīsimies par pirmo vietu grupā. Gribam uzvarēt arī Baltkrievijas čempionātā, lai nākamā gada Čempionu līgas kvalifikācijā būtu starp izsētajām komandām visās kārtās."

Izmantotie resursi:
Прессбол — белорусская спортивная газета
Football.By : Футбол в Беларуси, Европе и мире,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja