Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tobers rezervē, "Lechia" pēdējās minūtēs no 0:2 izrauj neizšķirtu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tobers rezervē, "Lechia" pēdējās minūtēs no 0:2 izrauj neizšķirtu
Kristers Tobers. Foto: Lechia Gdansk

Šovakar Polijas Ekstraklases izbraukuma mačā Gdaņskas "Lechia" pēdējās 11 minūtēs guva divus vārtus un izrāva neizšķirtu pret Zabžes "Gornik". Kristers Tobers visu maču pavadīja rezervē.

Gdaņskas "Lechia" šovakar aizvadīja otro spēli kopš Ekstraklases sezonas atsākšanās, un Kristers Tobers atkal palika uz rezervistu soliņa. Pirms pāris dienām 19 gadus vecais Latvijas izlases futbolists izteicās, ka pagājušās nedēļas treniņā guvis savainojumu.

Laukuma saimnieki bija vadībā ar 2:0, taču neprata noturēt pārsvaru, ļaujot "Lechia" izraut vienu punktu. Par varoni kļuva 27 gadus vecais uzbrucējs Lukašs Zvoļinskis. 79. minūtē viņš samazināja deficītu ar sitienu apakšējā stūrī no 17 metriem, bet 87. minūtē Zvoļinskis panāca 2:2. Pēc stūra sitiena un vairākiem rikošetiem bumba veiksmīgi atrada uzbrucēju, kurš no tuvas distances sita spēcīgi un rezultatīvi.

Ar 28 spēlēs sakrātajiem 42 punktiem "Lechia" ieņem sesto vietu, pie tam trešā pozīcija ir tikai viena punkta attālumā. Tiesa, priekšā esošajām komandām viena spēle ir rezervē. Vēl pēc divām kārtām Ekstraklase tiks sadalīta divās grupās pa astoņām komandām, un "Lechia" uzdevums ir noturēties pirmajā astotņniekā. Devītā ir tieši "Gornik", kam ir par pieciem punktiem mazāk.

Citas valstis

Šodien futbola sezona sākās vai atsākās vēl vairākās Eiropas valstīs. Horvātijā Splitas "Hajduk" ar 2:1 pārspēja "Zapresic". Divas spēles tika aizvadītas Slovēnijā. Divi dueļi norisinājās arī Bulgārijā, un centrālajā spēlē līdere "Ludogorets" viesos ar 1:0 pieveica Sofijas "Levski". Tāpat tika izspēlētas četras spēles Islandes kausa ietvaros.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-05 23:55, pirms 4 gadiem
Kaut ko citu stāstīja - par to ka viņam un otram balsta pussargam bija kartiņas sakrājušās un lai nebūtu diskvalificēti abi tad izlaida otru spēlētāju kurš tad arī norāva dzelteno. Tagad jau otrajā spēlē pēc kārtas netiek sastāvā. Izpirka līgumu un pārstāja strādāt čalis?

  -1 [+] [-]

, 2020-06-06 09:17, pirms 4 gadiem
Tobītim beņķa sildītāja liktenis ???

  +1 [+] [-]

, 2020-06-06 10:56, pirms 4 gadiem
strops rakstīja: Tobītim beņķa sildītāja liktenis ???
Pagaidīsim kādu laiciņu.Pēc pāris spēlēm secinājumus izdarīt pāragri.

     [+] [-]

, 2020-06-06 11:03, pirms 4 gadiem
Interesanti, ka Tobera komandas mājas stadionā ir paredzēts aizvadīt šīs sezonas EL finālu, kas jau būtu vēsture, ja nebūtu bijis pandēmijas.