Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs liek Hamburgas faniem raudāt

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rudņevs liek Hamburgas faniem raudāt
Artjoms Rudņevs svin vārtu guvumu
Foto: dpa/Neue Presse

Divi vārti pirmajās divās spēlēs jaunās komandas "Hannover 96" rindās mūsu futbolistu Artjomu Rudņevu atkal ieveduši slavas saulītē. Kamēr Hannoveres kluba amatpersonas priekā berzē rokas par izdevīgo un veiksmīgo darījumu, Rudņeva īpašnieces HSV nometnē iestājušies pavisam drūmi laiki.

Līdz Artjoma Rudņeva debijai "Hannover 96" kreklā HDI arēnā bija palikušas nepilnas 15 minūtes. Pēc iesildīšanās ceļā uz ģērbtuvi Latvijas futbolists cītīgi diskutēja ar uzbrukuma partneri, senegālieti Mamu Diufu, bet tad divreiz ar vieglu ieskrējienu un vidēju spēku no aptuveni 35 metru attāluma uzsita pa tukšajiem vārtiem. Pirmoreiz bumba trāpīja pa kreisā vārtu staba iekšpusi, taču vārtos neielēca. Otrais raidījums atdūrās pret labo vārtu stabu. Nezinu, ko tobrīd pie sevis nodomāja Artjoms, bet Hannoveres stadiona dienvidu vārtus viņam ar kāju tovakar iekarot neizdevās. Toties tas sanāca ar galvu – otrā puslaika sākumā daugavpilietis, Menhengladbahas "Borussia" zviedru aizsarga Oskara Vendta īpaši netraucēts, izvirzīja mājiniekus vadībā. Hannoveres publika "Coldplay" dziesmas un vienlaikus kluba vārtu himnas "Viva La Vida" melodijas pavadībā varēja līksmot pirmoreiz šosezon.

"Un Hamburga raud," uzreiz pēc Rudņeva gūtajiem vārtiem Sky tiešraidē teica Vācijā pazīstamais komentētājs Volfs Kristofs Fūss. Cik šajā īsajā teikumā daudz patiesības, parādīja nākamās stundas. "Jā, raudam gan, Volf," twitter vietnē vienbalsīgi piekrita vairāki HSV līdzjutēji, bet Hamburgas laikraksts "Hamburger Morgenpost" virsrakstā vēstīja par Rudņeva dūrieniem HSV sirdī. Divi fakti ir īpaši interesanti. Rudņevs ir līdz šim vienīgais spēlētājs, kurš ziemas pāreju logā pievienojies kādam Bundeslīgas klubam un guvis jau divus vārtus. Un HSV ir vienīgais Bundeslīgas klubs, kas šogad vēl nav guvis nevienus pašus vārtus… Galu galā, HSV šobrīd ir 17. vietā turnīra tabulā, kas sezonas beigās nozīmētu izkrišanu uz 2. Bundeslīgu pa taisno.

Hamburga spēlē briesmīgu futbolu, un ap klubu, kā ierasts tādās situācijās (briesmīgi HSV spēlē ar apskaužamu regularitāti), ir diskusijas par jebko. Viena no iemīļotākajām līdzjutēju tēmām ir tieši Rudņeva pāreja uz Hannoveri. Emociju uzplūdā daudzi Hamburgas līdzjutēji pie visiem velniem triec Artjoma īres "iepakotāju", HSV sporta direktoru Oliveru Kroiceru. "Rudi jau pie Finka spēlēja diezgan nenozīmīgu lomu, arī pie van Mārveika tāpat. Apsveikumi Rudijam, ka viņš uzreiz guvis divus vārtus, futbolā tādi stāsti reizēm tiek rakstīti! Mēs viņu atdevām, jo arī Rudi pats izteica nepārprotamu vēlmi pāriet uz Hannoveri – un mēs nevēlējāmies spēlētāju, kurš neapmierināts un saīdzis skraidītu te apkārt," vakar TV pamatot Latvijas futbolista pāreju mēģināja Kroicers.

Hamburgas faniem (dažus viņu ierakstus forumos atradīsiet raksta apakšā) gan Kroicera teiktais īpaši pie sirds nav gājis. Noskatīties, kā klubam nevajadzīgs uzbrucējs sit vārtus konkurentes labā, kamēr pašu mīlētais klubs grimst arvien dziļāk, nevienam patiesam līdzjutējam nav patīkami. No otras puses, vismaz man ir kaut neliela vēlme aizstāvēt Kroiceru, kurš bija un ir situācijas ķīlnieks – klubs ir dziļos parādos, un tika izmantota iespēja nopelnīt kaut grašus par spēlētāju, kurš acīmredzami nebija vajadzīgs trenerim. Skaidrs, ka HSV nometnē viss pēc Artjoma pārejas sagriezies kājām gaisā, un krāsas šobrīd ir tumši pelēkos toņos – traumēti ir uzbrūkošais pussargs Maksimilians Beisters un uzbrukuma līderis Pjērs Mišels Lasoga, bet par Hannoveres pārskaitīto īres naudu jaunu uzbrucēju nopirkt nevarēja. Tomēr ne jau fanu apdziedātais fakts, ka Rudņevs lieku reizi pierāda savu vārtu gūšanas ožu, ir īstais kritikas punkts Kroiceram. Sarunā ar Sportacentrs.com viedokli pauda goal.com portāla Hamburgas apskatnieks Daniels Jovanovs: "Problēma nav tā, ka Rudņevs šobrīd ir prom – tas ir OK, jo van Mārveiks viņu negribēja. Problēma ir izpirkšanas iespēja, ko Hannovere noteikti izmantos, un summa par pāreju. Ja Lasoga vasarā aizies, HSV paliks bez uzbrucējiem – un naudas, lai iegādātos kādu Rudņeva vietā, nebija…"

Taču Rudņeva līdzjutējiem būtu nevis jāpaņirgājas par Kroiceru, bet jāpasaka viņam silts paldies. Tie, kas redzējuši HSV iepriekšējos mačus, sapratīs – pat tad, ja Rudņevs tajos spēlētu, viņš grimtu kopā ar komandu (iepriekšējā mačā pret "Hoffenheim" neviena sitiena vārtu rāmī!). Turklāt nav zvanīts, ka spēlētu vispār. Kroicers piekrita Rudņeva lūgumam mainīt komandu, un vismaz mūsu futbolists šajā situācijā nevarētu būt vēl lielāks ieguvējs. Kā vēlāk izkristalizējās presē, Hannovere par Rudņeva īrēšanu samaksāja vien 300 000 eiro (nevis iepriekš minēto pusmiljonu), kam izpirkšanas gadījumā tiks pievienoti vēl divi miljoni eiro. Jāatzīst, ka par uzbrucēju, kurš tika nopirkts par 3,5 miljoniem un debijas sezonā guva 12 vārtu Bundeslīgā, būtu iespējams izspiest vairāk… Īpaši, ja tagad pavēro Artjoma sniegumu Hannoveres sastāvā – tie nav tikai pliki vārtu guvumi.

Redzams, ka Artjoms ir ārkārtīgi izsalcis pēc futbola, turklāt viņa vērtību nu audzē arī ne katrā statistikā redzamās nianses. "Hannover 96" nebaidās iekļaut Rudņevu saspēlēs un kombinācijās, bet Artjoms to dara neticami labi – veiksmīgi apstrādā un pietur bumbu, paceļot galvu un sameklējot partnerus. Arī divcīņās Rudņeva artava ir lielāka, nekā tā bija HSV laikos. Godīgi sakot, vēl nesen nešķita diez ko ticami, ka šajos spēles elementos Rudņevs progresēs, taču nu tas ir jāatzīst – komandas sniegumam uzbrucējs nu dod ne tikai vērtīgos vārtu guvumus! Protams, joprojām ir kļūdas un brāķis tehniskajā arsenālā, taču daugavpilietis nevairās no situācijām viens pret vienu, ir kļuvis daudzpusīgāks.

Iespējams, ka tas ir treniņu rezultāts, par spīti trenera neuzticībai cītīgi strādājot pie mīnusiem Hamburgā. Taču noteikti Rudņevu atbrīvo un iedrošina mierīgā situācija Hannoverē. Taktiskajā izkārtojumā uzbrukumā Rudi nav viens pats, bet gan ar līdzīga tipa uzbrucēju Diufu. Abi bauda pilnīgu galvenā trenera Taifūna Korkuta un sporta direktora Dirka Dufnera uzticību. Kluba apkārtnē ir krietni lielāks miers, nekā tas bija haosu un skandālu nomocītajā Hamburgā. Hannoverē jaunajā dzīvoklī jau klāt ir futbolista ģimene, bet komandā iejušanās procesu paātrināja krietni ģimeniskākais kolektīvs – bez zvaigznēm, taču ar komandas spēlētājiem. Ar ungāru Sabolču Husti (agrāk pārstāvēja Sanktpēterburgas "Zenit") un Krievijā dzimušo vācieti Edgaru Pribu mūsu futbolists var sazināties krieviski, ar poli Sobiehu – poļu mēlē.

"Mums priekšējā līnijā ir labi daudz kvalitātes. Redzams, ka arī Diufam krietni par labu nāk tas, ka uzbrukumā ar viņu spēlē Rudņevs, kurš arī ir ātrs un daudz kapājas. Tāpēc ne katra pretinieku aizsardzības līnija priecājas par mūsu uzbrucējiem. Un par to savukārt priecājamies mēs," apmierināts ir kluba sporta direktors Dufners. Līdzīgiem vārdiem uzbrucējus slavē kluba prezidents Martins Kinds, savukārt treneris Korkuts no saviem – teiksim godīgi – pārsvarā viduvējajiem spēlētājiem pieprasa disciplīnu un pašaizliedzību laukumā, lai katrs būtu gatavs skriet cita vietā un atdot piespēli, kad to prasa situācija. Brazīliešu izcelsmes pussarga Leonardu Bitenkūra citāts pēc sestdienas spēles uzskatāmi parāda, ka turku trenera vēlmes ir sasniegušas spēlētāju ausis: "Šodien Mams [Diufs] guva divus vārtus, un iesita arī Rudi – sajūta tāda, it kā vārtus būtu guvis es pats. Tā nu tas ir – katru nedēļu iesit kāds cits, un svarīgākais, ka kopīgi uzvaram!"

Rudņeva foto rotāja arī pirmsspēles programmiņu, un Hannoveres preses nodaļa ar izvēli bija trāpījuši. Artjoms sāk iekarot līdzjutēju simpātijas, un ir visas iespējas atlikušo 15 spēļu laikā ne tikai kļūt par publikas mīluli, bet arī līdz galam pārliecināt "Hannover 96" vadību par to, ka investēt divus miljonus un izpirkt līgumu no HSV ir tā vērts. Internetā gan pavīdējusi informācija, ka ar katriem Rudņeva gūtajiem vārtiem HSV papildus diviem miljoniem saņems vēl aptuveni 50 000 eiro. Uz to trāpīga bija kāda Hannoveres fana piebilde – lai sasit 20 vārtus līdz vasarai, jo labāk investējusi papildus vienu miljonu eiro "Hannover 96" nebūtu sen! Bet nu – apsolītie HSV fanu komentāri internetā (pārsvarā no lielākā HSV foruma "Rauten-Forum")! Savukārt pēc tās kaut kas jauns – "siltuma karte" jeb vietas laukumā, kurās Artjoms sestdienas mačā bija visbiežāk! Bet nākamais mačs Bundeslīgā "Hannover 96" paredzēts izbraukumā 9. februāra vakarā pret Čempionu līgas 1/8 finālisti Gelzenkirhenes "Schalke 04".

HSV līdzjutēju atsauksmes internetā Rudņeva sakarā Vācijā

Rauten-Forum, 9.janvāris: mladen prelija: Uzbrucējam Hamburgā ir grūti – negūsti vārtus, esi prom (kā Bergs); gūsti vārtus, esi prom (kā Rudi).
Rauten-Forum, 25.janvāris: Selanne: Netrāpīja īsti pa bumbu apstrādes laikā, ar veiksmes palīdzību iznāca sieniņas izspēle, un otrās apstrādes laikā bumba ielēca vārtos… Tāpat kā pērn 12x…
Rauten-Forum, 25.janvāris: Inkognito: Vienreiz trāpīja pa stūra karodziņu un vienreiz vārtos. Rudi visā savā krāšņumā. (...) Situācija taču ir pavisam vienkārša – ja Rudņevs visus pārliecinās, 2 miljoni ir joks. Ja nepārliecinās nemaz, tad atgriezīsies, un viņa vērtība būs nokritusi vēl vairāk. Neredzu scenāriju, kurā mēs varētu "iegūt".
Rauten-Forum, 25.janvāris: Blue482: Rudi taču vēl tikai iesildās. Viņš jau priecājas par spēli pret HSV… iesitīs divus vārtus pret mums un pēc tam ņirdzot paskries garām mūsu soliņam un pasveicinās treneri un sporta direktoru.
Rauten-Forum, 25.janvāris: TreZ: Šādā brīdī un ar esošajiem nosacījumiem atdot Rudņevu vienkārši bija reti stulbs lēmums. (…) Atbildīgie (šajā gadījuma Kroicers) rīkojās atklāti pavirši. Vienkārši neredzu plānu un domu tajā visā. Tas, ka dienu pēc Rudņeva īres smagu traumu gūst Beisters, Rudņevs pirmajā spēlē gūst vārtus Hannoverē un teju visi konkurenti gūst punktus, tik lieliski iederas pavisam vārgajā un bezpalīdzīgajā "bildē", kuru jau gadiem piekopj vadība. Man pamazām tiešām šķiet, ka viņi par visām varītēm grib reiz izkrist no Bundeslīgas.
Twitter.com, 1.februāris: @FlorianRipke: Tūlīt otro reizi savam kaimiņam (HSV fans) pateikšos par Rudņevu!
Rauten-Forum, 1.februāris: Schiggy: Jā, Rudi to ir pelnījis. Un HSV arī…
Rauten-Forum, 1.februāris: HSVPOWER: 12 vārtu pērn viduvējā komandā. Sezonas beigās var tikt nopirkts pat par ne trim miljoniem. Šādu darījumu Hannovere neveiks vairs nekad. Kindam un Dufneram droši vien joprojām asinīs ir alkohola paliekas pēc tam, kad sarunas ar HSV tika noslēgtas.
Rauten-Forum, 1.februāris: dumdidum: Es esmu tik nenormāli satracināts. Kroiceru vajadzētu izdzīt no pilsētas… Nē: aizspert uz Mēnesi. Un tas vel būtu pārāk jauki.
Atbilde "trochex: Man ir kontakti NASA."
Atbilde "Dumdidum: DARI KAUT KO!"

Rauten-Forum, 1.februāris: Alex19984: Atsaucoties uz Kroiceru, īre ir "win-win" situācija visiem dalībniekiem…
Atbilde: "krümel84: Turienes veselības stāvoklim noteikti. Pēc pagaidām neapstiprinātām baumām, patlaban tūkstošiem hannoveriešu uz grīdas guļ ar smieklu krampjiem, un viņiem nepieciešama medicīniska palīdzība.

Rauten-Forum, 1.februāris: mooringman: 2. spēle… 2. vārti... Un mums ir Zuā! Paldies, Kroicera kungs!
Rauten-Forum, 1.februāris: Sebas: Vai Rudi būs pa spēkam otrajā aplī gūt vairāk vārtus nekā HSV?
Atbilde: "stylo85: izredzes ir labas. Rudi 2 : HSV 0.

P.S. Interesanti, ka arī "Hannover 96" klubu – tāpat kā "Hamburger SV" – saīsināti dēvē par HSV. Tautā gan par HSV biežāk tiek saukts Hamburgas klubs, tāpēc Hannoveri reizēm dēvē par "mazo HSV". Ar to, protams, mierā nav Hannoveres fani, kā arī daži preses izdevumi, kas pēc Rudņeva pārejas noteica, ka Rudņevs nu būs nonācis "īstajā HSV".
P.P.S. Twitter'ī līdzīgi kā savulaik no Hamburgas publicēju video no stadiona pēc Rudņeva vārtu guvuma, kad skatītāji trīsreiz izkliedz mūsu futbolista uzvārdu. Meklējiet konta @LV_futbols vakardienas čivinājumos!

Spēles Hannover – Borussia M'Gladbach programmiņa; Artjoma Rudņeva "Siltuma karte" sestdienas mačā (no sueddeutsche.de).

Izmantotie resursi:
Hannoverscher Sportverein von 1896 e.V.
Aktuelle Nachrichten aus Hamburg, der Region...
Start - HAZ - Hannoversche Allgemeine
Nachrichten aus Politik, Kultur, Wirtschaft und...

1 2 64 komentāri

 +51 [+] [-]

, 2014-02-04 00:40, pirms 10 gadiem
Ļoti labs raksts bija vērts izlasīt ! Tiešām prieks par Rudņevu , ka ir atradies savu īsto klubu !

 +14 [+] [-]

, 2014-02-04 00:42, pirms 10 gadiem
Lielisks raksts! Rudi atkal zirgā!!! Hamburga iet pa burbuli!!! Nevaru sagaidīt spēli Hannover 96 vs Hamburger SV...!

     [+] [-]

, 2014-02-04 00:45, pirms 10 gadiem
paldies par rakstu kad ir nākāmā spēle?

  +3 [+] [-]

, 2014-02-04 00:49, pirms 10 gadiem
Interesanti!

  +3 [+] [-]

, 2014-02-04 00:56, pirms 10 gadiem
bebitis rakstīja: paldies par rakstu kad ir nākāmā spēle?
izlasi rakstu un varēsi atbildēt uz sevis uzdoto jautājumu

  +5 [+] [-]

, 2014-02-04 00:59, pirms 10 gadiem
Paldies Miķelim. Teicami.

Video es varētu skatīties 24/7 Vakardienas 3x Rudnevs! Hannoveres līdzjutēju...

     [+] [-]

, 2014-02-04 00:59, pirms 10 gadiem
Kavits rakstīja: izlasi rakstu un varēsi atbildēt uz sevis uzdoto jautājumu
paldies, izlasīju

  -3 [+] [-]

, 2014-02-04 01:00, pirms 10 gadiem
Nu par izdevīgumu un veiksmīgumu varēs spriest pēc sezonas. Sasitīs vismaz 50% spēlēs vārtus, tad būs labi. Tagad jau vēl nekas īpašs, iesist bumbu vārtos fiziski var jebkurā brīdī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-02-04 01:04, pirms 10 gadiem
Jums neuzmetās zosāda skatoties video, kur Hannover līdzjutēji izkliedza RUDŅĒV?

Lieliski,ceru,ka turpinās tikpat izcili.

     [+] [-]

, 2014-02-04 01:07, pirms 10 gadiem
Vispār būtu interesanti, ja Hanovere Rudņevu vasarā paturētu. Diufa vietā varētu vēl Višņakovu nopirkt Domāju ka Rudņevs līdz vasarai savus 10 vārtus varētu arī mierīgi iesist, jo ar Himicu un Diufu izskatās ka labi laukumā saprotas un tie viņu ar labiem pasiem apgādā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +25 [+] [-]

, 2014-02-04 01:28, pirms 10 gadiem
Vismaz kādu šajā portālā var nosaukt par profesionāli. Paldies!

 +11 [+] [-]

, 2014-02-04 01:31, pirms 10 gadiem
sen nebiju aizrautīgi lasijis rakstu, lai gan futbols nav tas sporta veids, par kuru es interesējos visvairāk. cepums autoram!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2014-02-04 01:49, pirms 10 gadiem
Izcils darbs, izcils raksts!
Paldies autoram un vairāk tādu rakstu! Izlasīts vienā elpas vilcienā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: anshmits
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-04 02:18, pirms 10 gadiem
Super raksts. Ar interesi izlasīju, paldies!

     [+] [-]

, 2014-02-04 03:07, pirms 10 gadiem
HSV jau pagajusogad saka grimt pec spele ar Minhenes Bajern Nu tas bija jau sen gaidams...

 +11 [+] [-]

, 2014-02-04 03:12, pirms 10 gadiem
Pievienojos viedoklim - super raksts, pat neatceros kad pēdējo reizi SC kaut ko tik labu, profesionālu un ar "odziņu" esmu redzējis

  +2 [+] [-]

, 2014-02-04 03:38, pirms 10 gadiem
Paldies Miķelim par lielisko rakstu(šis bija labākais ko šogad esmu lasījis).
Lai veicas Artjomam un vismaz pa vieniem vārtiem atlikušajās spēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-02-04 05:24, pirms 10 gadiem
Paldies. Sen nebiju izlasījis apjpmīgākus rakstus iekš SC

  +2 [+] [-]

, 2014-02-04 07:11, pirms 10 gadiem
Noskatoties pēdējo spēli,acīs krita Rudņeva vēlme kombinēt,kā jau rakstā rakstīts.Artjoms ir pamainījis savu spēli un tā ir kļuvusi daudzpusīgāka.Galvenais,ka daudz kas izdevās,bet bez tehniskā brāķa, protams, neiztikt.Galvenais ,lai tas būtu mazāk.Ja Artjoms turpinās progresēt šajā jomā,tad viņa vērtība augs ne tikai bundeslīgā,bet arī Latvijas izlasē,kur šobrīd uz uzbrucēja vietu konkurence pietiek.Tad mums būs jauns Rimkus,kurš prata ne tikai pats gūt vārtus,bet arī barot partnerus ar augstvērtīgām piespēlēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-04 08:38, pirms 10 gadiem
TheUlvis rakstīja: Jums neuzmetās zosāda skatoties video, kur Hannover līdzjutēji izkliedza RUDŅĒV?

Lieliski,ceru,ka turpinās tikpat izcili.
Hannover 96 : Borussia Mönchengladbach 3:1...

  +2 [+] [-]

, 2014-02-04 08:40, pirms 10 gadiem
Ko raudat? Pasi jau HSV ir stulbi - Rudnevs guva 11 golus sava pirmaja sezona tresaja stiprakaja liga, ja nemaldos tad ari Lewandovskis lidzigu daudzumu iesita pirmaja sezona. Pirms sezonas draudzibas spele Artjoms iesita golu pret 2010. gada UEFA CL uzvaretaju Internazional Milan. Pirmaja sezonas spele, kausa, iesita divus golus.
Tad vini vinam beidz uzticeties un nelaiz uz laukuma. Tgd ir izirejusi ar domu pec sezonas pardot par mazaku cenu ka nopirka. Tgd kad beidzot vins ir izlaists uz laukumu pilnu speli (pedeja pilna spele guva tos 2 golus ko jau mineju) vins sak sist vartus in visi ir parsteigti? Tak HSV strada idioti.

     [+] [-]

, 2014-02-04 09:02, pirms 10 gadiem
Sakarīgs raksts.

     [+] [-]

, 2014-02-04 10:03, pirms 10 gadiem
ļoti labs raksts, paldies.

Artjoman veiksmi un panākumus. Arī komentārus bija patīkami palasīt, ļoti pozitīvi. Domāju, ka tieši šādi raksti un komentāri palīdz spēlētājiem.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-04 10:12, pirms 10 gadiem
Vairāk sajūsmina ne H96 fanu sajūsma (pāris spēles neiesitīs un viss pieklusīs), bet tas, ka Rudņevs ir pamainījis spēles stilu. Varbūt tas būs vajadzīgais grūdiens, lai beidzot atvērtos izlasē

  +1 [+] [-]

, 2014-02-04 10:18, pirms 10 gadiem
Šitas patika
Rauten-Forum, 1.februāris: dumdidum: Es esmu tik nenormāli satracināts. Kroiceru vajadzētu izdzīt no pilsētas… Nē: aizspert uz Mēnesi. Un tas vel būtu pārāk jauki.
Atbilde "trochex: Man ir kontakti NASA."
Atbilde "Dumdidum: DARI KAUT KO!"

  +1 [+] [-]

, 2014-02-04 10:23, pirms 10 gadiem
Siltuma karte ar labi izskatās - pa visu laukumu noskrējies. Tikai apakšējo labo stūri tur nesaprotu

  +2 [+] [-]

, 2014-02-04 10:25, pirms 10 gadiem
bembists rakstīja: Vairāk sajūsmina ne H96 fanu sajūsma (pāris spēles neiesitīs un viss pieklusīs), bet tas, ka Rudņevs ir pamainījis spēles stilu. Varbūt tas būs vajadzīgais grūdiens, lai beidzot atvērtos izlasē
Laikam jau jāsaka ka nespēja atvērties izlašē ir saistīta ar pārējo Lv futbolitu mazspēju, ja nav kāda kurš var iedot labu piespēli tad ar viens Rudnevs nav karotājs.
1 2 64 komentāri