Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: "Pahara lēmums demisionēt, iespējams, bija sasteigts"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gorkšs: "Pahara lēmums demisionēt, iespējams, bija sasteigts"
Kaspars Gorkšs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas futbola izlase PK2018 kvalifikācijas cikla spēlē sestdien ar 0:1 izbraukumā piekāpās Šveicei, bet pēc tam otrdien sekoja fiasko pārbaudes mačā Gruzijā (0:5). Pēc graujošā zaudējuma Latvijas izlases trenera amatu pameta Marians Pahars, bet savs viedoklis šajos notikumos ir arī valstsvienības kapteinim Kasparam Gorkšam.

Komentējot LFF prezidenta Gunta Indriksona atvainošanos futbola līdzjutējiem un Latvijas izlases smago zaudējumu Gruzijā kopumā, Kaspars Gorkšs Sportacentrs.com sacījis: "Man nepatīk, ka Indriksona kungs atvainojas faniem par mūsu parādīto sniegumu. Viņam, iespējams, būtu lietas, par kurām atvainoties, taču ne par mūsu spēli pret Gruzijas valstsvienību. Jāatvainojas būtu mums, spēlētājiem. Tiem, kuri bija uz laukumā. Tad es arī, liekot roku uz sirds, izsaku savu nožēlu par mūsu blāvo sniegumu šajā spēlē. Un uzņemos atbildību par visu, kas notika laukumā. Mēs nospēlējām slikti. Ļoti slikti. To izsaka rezultāts uz tablo.

Taču pārmetumus par attieksmi vai tās trūkumu es neklausīšos. Mēs nebijām fiziski un mentāli gatavi šai spēlei - īsā laika atstarpe pēc spēles ar Šveici un garie pārlidojumi darīja savu. Arī pati spēle pret Šveici bija gan fiziski, gan mentāli smaga. Kārtējo reizi parādot cienījamu sniegumu, mēs no laukuma prom devāmies kā zaudētāji. Tieši tas man liekas pats kaitinošākais. Nevis zaudējums draudzības spēlē Gruzijai, bet tas, ka, parādot labu sniegumu pret tik augstas klases pretinieku kā Šveice, mēs no laukuma dodamies ar nulle punktiem. Puiši šajā spēlē laukumā atstāja visu. Es redzēju, ar kādu pašatdevi un azartu viņi desmit dienas gatavojās šai spēlei, un es redzēju, cik liela bija vilšanās pēc tās. Es šeit nemeklēju attaisnojumus. Tāds nav mans mērķis. Taču nerunāt par to un pakļaut komandu ļoti vienpusīgai kritikai arī ir muļķīgi.

Uzskatu, ka Pahara lēmums demisionēt pēc Gruzijas spēles bija sasteigts. Iespējams, tās bija garākā laika posmā uzkrātas sarūgtinājuma sekas. Varbūt šī doma viņam galvā bija jau kopš zaudējuma Fēru salām, un uz emociju pamata viņš šo savu nodomu īstenoja pēc kaunpilnā zaudējuma Gruzijai. To varbūt vēlāk nokomentēs pats Pahara kungs. No savas puses es saku lielu paldies viņam par šo četru gadu laikā ieguldīto darbu. Un novēlu visu to labāko tālākajā trenera karjerā. Jaunu treneri nebūs viegli atrast. Mums akūti trūkst mūsdienu pasaules futbola standartiem sagatavotu treneru ar starptautisku pieredzi.

Kopš mana karjera tuvojas beigām, esmu daudz domājis par savu lomu un statusu nākotnē. Futbols ir mana dzīve un es vēlos palikt Latvijas futbolā arī pēc savu aktīvo futbolista gaitu noslēgšanas. Savā karjerā esmu daudz piedzīvojis spēlējot gan Latvijā, gan ārzemju klubos. Man ir izveidojies savs viedoklis par notiekošo Latvijas futbolā. Attiecīgi ļoti gribētos turpināt savu karjeru ārpus laukuma un palīdzēt Latvijas futbola saimniecībā.

Futbols pasaulē pēdējā desmitgadē ir piedzīvojis straujāko attīstību savā pastāvēšanas vēsturē. Futbola attīstībā tiek guldīti aizvien lielāki naudas resursi, un tas straujiem soļiem iet uz priekšu, iegūstot aizvien dominējošāku vietu pasaulē. Gribētos šādu augošu tendenci redzēt arī Latvijā, bet pašlaik jāatzīst - mēs mīcāmies uz vietas. Latvijas futbolam vajag jaunas asinis, jaunu attīstības plānu. Jaunu redzējumu, kur mēs gribētu atrasties nākamo desmit gadu laikā. Ja es ar savām idejām un savu entuziasmu spētu Latvijas futbolam dot kādu grūdienu, tad būtu gatavs palīdzēt jebkādā kapacitātē."

1 2 49 komentāri

  -3 [+] [-]

, 2017-03-30 18:22, pirms 7 gadiem
Futbola attīstībā tiek guldīti aizvien lielāki naudas resursi, un tas straujiem soļiem iet uz priekšu, iegūstot aizvien dominējošāku vietu pasaulē

Teātera pulciņiem??

  +2 [+] [-]

, 2017-03-30 18:26, pirms 7 gadiem
kapteiņa pieklājīgums un vainas apziņa par megacaurumu aizsardzības centrā, bet tā labs, kas labi beidzās- demisija tika gaidīta jau ilgāku laiku

  +9 [+] [-]

, 2017-03-30 18:27, pirms 7 gadiem
Vai cik grūti lidojumi,nu šausmas.A tiem brazīļiem ,kas no Ķīnas lidoja uz Dienvidameriku un sita golus-tiem bija tuvāk jālido ??

  +4 [+] [-]

, 2017-03-30 18:28, pirms 7 gadiem
Kaspars tagad cierē uz LFF amatu?
PS
rindkopa par pārlidojumiem, sagatavotību ir ārpus katras kritikas... Pažēlojiet sevi un klusējiet... Amatieru futbolā džeki norāpo no laukuma, kā sevi ir atdevuši... šeit vienā spēlē - pašatdeve, cīņa, bet nākamajā - pārlidojumi, ēdiens un vēl kas

  +2 [+] [-]

, 2017-03-30 18:30, pirms 7 gadiem
Argentīnieši ,nez,nav prasījuši lai atļauj Spānijā spēlēt Dienvidamerikas FIFA 2018 atlases spēles lai nav tik tālu jālido un jānogurst ?

 +16 [+] [-]

, 2017-03-30 18:30, pirms 7 gadiem
Viena no traģēdijām visā šajā stāstā ir tā, ka LFF nav ne naudas (neies jau sev ņemt nost), ne iespēju, ne arī vēlmes piesaistīt kaut Eiropas mūsdienu futbola līmeņa speciālistu, tā kā sagaidām pie stūres vai nu Starkovu, vai Kazakēviču, vai Pertiju, vai kaut kādu nouneimu no kaut kādas postpadomju valsts. Un vēl viena traģēdija ir tā, ka vainu Indriksons noveļ uz treneriem, uz spēlētājiem, uz blakusapstākļiem, bet nerunā pār par to, ka visus šos 20 gadus ir vedis kuģi nekurienē un šī bezcerība, ko tagad redzam izlases sniegumā, ir viņa LFF (bez)darbības augļi. Atkārtošos vēlreiz - Euro2004 izlases kodols bija vēl vecās sistēmas augļi, kam pamati bija ielikti vēl pirmsindriksona LFF laikos.

 +12 [+] [-]

, 2017-03-30 18:30, pirms 7 gadiem
Domāju,ka viņam kā trenerim vienkārši bija kauns,atšķirībā no visiem pārejiem.

  +4 [+] [-]

, 2017-03-30 18:38, pirms 7 gadiem
kā ta sasteigts, varbūt beidzot kāds noņems no trases "aizsardzības balstu" un ļaus jaunākiem kadriem skriet nevis rāpot!!!

  +3 [+] [-]

, 2017-03-30 18:39, pirms 7 gadiem
Pandora rakstīja: Viena no traģēdijām visā šajā stāstā ir tā, ka LFF nav ne naudas (neies jau sev ņemt nost), ne iespēju, ne arī vēlmes piesaistīt kaut Eiropas mūsdienu futbola līmeņa speciālistu, tā kā sagaidām pie stūres vai nu Starkovu, vai Kazakēviču, vai Pertiju, vai kaut kādu nouneimu no kaut kādas postpadomju valsts. Un vēl viena traģēdija ir tā, ka vainu Indriksons noveļ uz treneriem, uz spēlētājiem, uz blakusapstākļiem, bet nerunā pār par to, ka visus šos 20 gadus ir vedis kuģi nekurienē un šī bezcerība, ko tagad redzam izlases sniegumā, ir viņa LFF (bez)darbības augļi. Atkārtošos vēlreiz - Euro2004 izlases kodols bija vēl vecās sistēmas augļi, kam pamati bija ielikti vēl pirmsindriksona LFF laikos.
piekrītu.. tam, ka nav rezultātu, ir sistēmas vaina. vai nu nav treneru, jauniešu treneru utml ja basketbolā mums ir divi NBA un čupa eiropā + jaunie talanti, tad hokejā ir 1 NHL un visss. LFF nespēj izaudzināt jaunu kalvi, vaina sistēmā pilnīgi noteikti... Ja vadot uzņēmumu, tas grimst, tad vainīga nebūs ne grāmatvede, ne administratore, bet gan direktors

  +4 [+] [-]

, 2017-03-30 18:45, pirms 7 gadiem
Galvenā vaina meklējama LFF. Tēvs stāstīja, ka atrodoties Daugavas stadionā štatā bija tikai kādi 10 algoti darbinieki, bet darbs bija darīts labāķ par tagadējo, kad darbinieku štats ir ap 100, kuri saņem uzpūstas algas,pie tam nevajadzīgas , nelietderīgas , nekādu pienesumu nedodošas .Mežeckis ir "kāzu ģenerālis" kurš braukā tikai uz UEFA spēlēm inspektora amatā, un papildus saņem lielu naudu.Nezinu prezidenta pilnvaras, bet puse jāpadzen ar s.ūdinu mietu.Kā Kazakēvičs var būt vēl papildus U-21 treneris? Kas viņš ir? Latvijas futbola guru? Kādi ir viņa sasniegumi futbolā? Tādus jautājumus var uzdot vēl daudziem LFF " darboņiem".Maza cerība rodas lasot Gorkša sacīto, varbūt viņš spēs iztīrīt šo mēslu stalli.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-30 18:46, pirms 7 gadiem
Pandora rakstīja: Viena no traģēdijām visā šajā stāstā ir tā, ka LFF nav ne naudas (neies jau sev ņemt nost), ne iespēju, ne arī vēlmes piesaistīt kaut Eiropas mūsdienu futbola līmeņa speciālistu, tā kā sagaidām pie stūres vai nu Starkovu, vai Kazakēviču, vai Pertiju, vai kaut kādu nouneimu no kaut kādas postpadomju valsts. Un vēl viena traģēdija ir tā, ka vainu Indriksons noveļ uz treneriem, uz spēlētājiem, uz blakusapstākļiem, bet nerunā pār par to, ka visus šos 20 gadus ir vedis kuģi nekurienē un šī bezcerība, ko tagad redzam izlases sniegumā, ir viņa LFF (bez)darbības augļi. Atkārtošos vēlreiz - Euro2004 izlases kodols bija vēl vecās sistēmas augļi, kam pamati bija ielikti vēl pirmsindriksona LFF laikos.
ehh jūs ar to Euro04 tā smagi esat uzsēdināti, kādi augļi...tam nebija nekādu loģisku izskaidrojumu, tas vienkārši bija brīnums un nekas cits, tie spēlētāji bija tik pat sūdīgi kā visus citus gadus citi. Pasaulē daudz tādu mazo brīnumu bijis.
Bet visam citam var piekrist.

  +4 [+] [-]

, 2017-03-30 18:47, pirms 7 gadiem
xxx77lv rakstīja: Kaspar, Tev jau nu ar vajadzētu vienu daļu atbildības uzņemties nevis gudri prātuļot tgd...
Lasīt jau laikam nemākam?
Jāatvainojas būtu mums, spēlētājiem. Tiem, kuri bija uz laukumā. Tad es arī, liekot roku uz sirds, izsaku savu nožēlu par mūsu blāvo sniegumu šajā spēlē. Un uzņemos atbildību par visu, kas notika laukumā. Mēs nospēlējām slikti.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-30 18:48, pirms 7 gadiem
Kaspar tev arī vajadzētu doties pelnītā atpūtā un dot vietu ''jaunajām asinīm''.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-30 18:49, pirms 7 gadiem
Nu tas, ka pasaulē futbols attīstās lieliem soļiem, nav noliedzams. Ar katru gadu arvien vairāk naudas ienāk arī Latvijas futbolā, bet tas laikam redzams tikai LFF šefu maciņos. Kā vienmēr galvenais nav pat to stadionu būve (nerunājot nemaz par izlases vajadzībām, kur spēlēt), kā tik piepildīt par brīvu savus un savu draugu maciņus!!! Ejiet taču pie vienas vietas tie gudrie arhitekti!!! Aizbrauciet uz to pašu Somiju, Zviedriju!!! Vai tad tur parastam klubam stadiona izmaksas var būt dārgākas kā mums dienvidos (neņemot vērā mūsu lēto darbaspēku)!!! Vai LFF vispār zina pie cik skolām no kopējā skaita ir pietiekoša izmēra laukumi (nerunājot nemaz par starptautiskiem standartiem)?

 +10 [+] [-]

, 2017-03-30 18:49, pirms 7 gadiem
Pahara lielākā kļūda bija Starkovu paņemt atpakaļ

  +4 [+] [-]

, 2017-03-30 18:56, pirms 7 gadiem
Pahars varēja vēl trenēt.

     [+] [-]

, 2017-03-30 18:56, pirms 7 gadiem
Ko nozīmē uzņemties atbildību?
Ko var gudri ļurkstēt visu laiku....0:5 pret Gruziju ar vienu vārtu gūšanas momentu visas spēles laikā ir KAUNS!!!!
Atbildību šis uzņemās....tad es un kaimiņu suns Bobis arī uzņemās

  +3 [+] [-]

, 2017-03-30 18:59, pirms 7 gadiem
Tukša muldēšana, kas, kā pēdējā laikā izskatās - Kasparam labāk padodas par to, kas jādara laukumā... Baigo Amēriku tgd pēkšņi atklāja!
Visi tur LFF ir vainīgi! VISI!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-30 19:01, pirms 7 gadiem
Ne Gvardiola ne Maurinjo nespētu labāk vadīt šo izlasi kā to darīja Pahars... Ko šeit vadīt, ja nav ko vadīt.....spēlētāju resursi ir tik niecīgi. Vidus līnijā un uzbrukumā ir pilnīga impotence nu pilnīga. Pahars jau ir izmēginājis un devis iespēju jau tik daudziem...ko, lai vēl te saka. Pēc Eiro 2004 bija jābūt lielajam uzplaukumam, bija jābūt laicīgai paaudžu maiņai, jaunam atspērienam, bet kur mēs esam tagad.... Žēl Pahara, jo ar pašreizējiem spēlētāju resursiem pie cita trenera 0:5 būtu ikdiena!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-03-30 19:09, pirms 7 gadiem
inokentijs371 rakstīja: Galvenā vaina meklējama LFF. Tēvs stāstīja, ka atrodoties Daugavas stadionā štatā bija tikai kādi 10 algoti darbinieki, bet darbs bija darīts labāķ par tagadējo, kad darbinieku štats ir ap 100, kuri saņem uzpūstas algas,pie tam nevajadzīgas , nelietderīgas , nekādu pienesumu nedodošas .Mežeckis ir "kāzu ģenerālis" kurš braukā tikai uz UEFA spēlēm inspektora amatā, un papildus saņem lielu naudu.Nezinu prezidenta pilnvaras, bet puse jāpadzen ar s.ūdinu mietu.Kā Kazakēvičs var būt vēl papildus U-21 treneris? Kas viņš ir? Latvijas futbola guru? Kādi ir viņa sasniegumi futbolā? Tādus jautājumus var uzdot vēl daudziem LFF " darboņiem".Maza cerība rodas lasot Gorkša sacīto, varbūt viņš spēs iztīrīt šo mēslu stalli.
Ko viņš tur iztīrīs tev? Bīdīs tālāk iepriekšējās Indriksona štelles un aizsegsies ar patriotismu.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-30 19:12, pirms 7 gadiem
Aizvieto šajā Hārtlija komentārā vārdu "hokejs" ar "futbols" un visam var piekrist

"Latvijas hokejā ir jāuzlabo treneru attīstīšana. Nevar izaudzināt labus spēlētājus, ja treneris nav labs. Tāpat kā skolā – slikta skolotāja audzēkņi nevar būt labi skolēni. Esmu strādājis ar U-16 un U-18 izlases treneriem, pirms mēneša mums bija treneru seminārs, uz kuru ieradās gandrīz 100 treneri. Viņi vēlas uzlabot Latvijas hokeju," pauda Hārtlijs. "Jebkurā sporta veidā būtu jābūt trīs uzdevumiem. Pirmkārt, treneriem ir jāpalīdz jauniešiem kļūt par labiem cilvēkiem, jāiemāca cieņa, vērtības un godīgums gan laukumā, gan ārpus tā. Otrkārt, jāpalīdz viņiem kļūt par labiem sportistiem. Nav svarīgi, vai viņi kļūs par profesionāļiem, bet viņiem ir jāparāda veselīga uztura nozīme, kā jātrenējas, kā par sevi jārūpējas. Tāpat ir jāparāda, kādu kaitējumu var nodarīt alkohols un narkotikas. Tā ir vecāku, skolotāju un treneru atbildība. Treškārt, ir jāparāda pareizais veids, kā spēlēt šo spēli. Kā jāspēlē ar ripu, kā jāspēlē bez tās. Viena lieta ir mācīt, kā gūt vārtus, bet nepieciešami arī pamati. Es uzskatu līdz 14 gadu vecumam svarīgākais ir iemācīt, kā pareizi spēlēt. Uzvarēt arī ir svarīgi, to vēlas visi. Sākot domāt par uzvarēšanu, treneri sāk laist laukumā labākos spēlētājus, bet pārējie nolemj beigt spēlēt."

  +2 [+] [-]

, 2017-03-30 19:20, pirms 7 gadiem
kamer mezeckis ar indriksonu bus kopa nekas nemainisies lv futbola, varamies sava sula, driz pat nebus kur spelet izlasei, bus jabrauc bralukam lugt, trakums.

  -4 [+] [-]

, 2017-03-30 19:42, pirms 7 gadiem
Neatbalstu demisijas pēc pārbaudes spēlēm. Jādemisionē ir pēc oficiālām spēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-30 20:33, pirms 7 gadiem
ko te runat par futbola attistibu ja Latvija nav pat neviena kartiga futbolu prezentejosa stadiona kaiminvalstis katram Eiropas limena klubam ir savs stadions izlasei savs mums visu nosaka Zuks Zukam ir nauda bus stadions Zukam naudas par maz nebus stadions ne valsts nedz ari pasvaldibas stadionus necels tas ir nereals sapnis virkne virsligas klubi caur sevi atmazga naudu perk legionarus stadioni vinus neinterese tapat ka tie LR izlases speletaji kuri spele sajos klubos caur tiem nauda neatmazgajas un uz izlasi vini atnak galigi negatavi jo klubi virsligas speles prieksroku dod legionariem savukart odiozais Skonto stadions ir zem tiesas amura! vienu dienu atbrauks ekskavators atnaks tiesas izpilditajs un stadiona nebus! Uz Daugavu nav ko ceret tas stadions tiek gatavots LR simtgadei skumji ar futbolu esam pie sasistas siles un skiet ka vel ilgi tur busim

  +6 [+] [-]

, 2017-03-30 20:35, pirms 7 gadiem
tad kāpēc vajag rīkot pārbaudes spēles pēc kvalifikācijas spēles, ne pirms, lai iespēlētos atkal???nesaprotu vispār to loģiku un spēles lietderību!!!!

     [+] [-]

, 2017-03-30 20:53, pirms 7 gadiem
Dāmas un kungi!
Par cik ir skaidrs, ka pašattīrīšanās iekš LFF nav iespējama, tad aicinu mūs visus vienkārši rakstīt pa taisno uz FIFA un izteikt savu (lūdzu, pieklājīgi un pamatoti) savu sašutumu par LFF bezdarbību un 20 gados iespēto stagnāciju un korupciju. Šobrīd neredzu iespēju, ka mūsu pusmafijas brigāde aizvāksies, tai skaitā, neatstājot jau Gunčas pieminētos, uzticamos kadrus, turpmākai Latvijas futbola kropļošanai. Lūk, saite, caur kuru iespējams sazināties ar FIFA Contact FIFA - FIFA.com

  +2 [+] [-]

, 2017-03-30 20:53, pirms 7 gadiem
vilnis_stana_106649 rakstīja: ko te runat par futbola attistibu ja Latvija nav pat neviena kartiga futbolu prezentejosa stadiona kaiminvalstis katram Eiropas limena klubam ir savs stadions izlasei savs mums visu nosaka Zuks Zukam ir nauda bus stadions Zukam naudas par maz nebus stadions ne valsts nedz ari pasvaldibas stadionus necels tas ir nereals sapnis virkne virsligas klubi caur sevi atmazga naudu perk legionarus stadioni vinus neinterese tapat ka tie LR izlases speletaji kuri spele sajos klubos caur tiem nauda neatmazgajas un uz izlasi vini atnak galigi negatavi jo klubi virsligas speles prieksroku dod legionariem savukart odiozais Skonto stadions ir zem tiesas amura! vienu dienu atbrauks ekskavators atnaks tiesas izpilditajs un stadiona nebus! Uz Daugavu nav ko ceret tas stadions tiek gatavots LR simtgadei skumji ar futbolu esam pie sasistas siles un skiet ka vel ilgi tur busim
Nu tas, ka Daugavas stadionu pie vienām sāpēm nevar uztaisīt ar atbilstošām ģērbtuvēm un tuneli starptautiskajam futbolam ir vienkārši totāli nesaprotami (vismaz pagaidām nevar - varbūt kas mainījies?)

  +3 [+] [-]

, 2017-03-30 20:55, pirms 7 gadiem
garmate rakstīja: tad kāpēc vajag rīkot pārbaudes spēles pēc kvalifikācijas spēles, ne pirms, lai iespēlētos atkal???nesaprotu vispār to loģiku un spēles lietderību!!!!
Var likt kad grib, bet kāpēc uz laukuma pret Gruziju atradās Gorkšs, Vaņins un vēl vairāki vecie un zināmie kadri? Kas par viņiem nav zināms un kā viņi vēl būtu jāpārbauda?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-30 21:09, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Neatbalstu demisijas pēc pārbaudes spēlēm. Jādemisionē ir pēc oficiālām spēlēm.
jā, to vajadzēja jau agrāk izdarīt 2016.g. pēc zāģa Farēru s. Rīgā 0:2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-30 21:19, pirms 7 gadiem
HMB-BROKASTE rakstīja: sitiem toto atstradats, Kamazs ar tovaarishiem sabidija, puikas nospeleja

Krasava un uvazuha!!!! zhel tik ka nebija info uz kadu rez speles

Skumigi!!!!
Līmenis, protams, labs - Valsts prezidenta priekšā (lai kāds viņš nebūtu) maukt toto. Vispār nebrīnos.

     [+] [-]

, 2017-03-30 21:38, pirms 7 gadiem
Futbols pasaulē attīstās, bet Islande ar 300t iedzīvotāju pamanījās uzvarēt Nīderlandi, Angliju, Turciju u.c...
Lestera, Leipziga spēlē(s) ČL ar ļoti viduvēju sastāvu!

Es gan pagaidām redzu to, ka talantu kļūst mazāk(visi vēlas nopelnīt no viņiem) + visi vēlas nopelnīt no Ķīnas!

  +2 [+] [-]

, 2017-03-30 21:41, pirms 7 gadiem
Ļoti daudz valstu rada vidusmēra spēlētājus, bet ar to bieži ir pietiekami, lai atrastu vietu pat top5 līgās!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-30 22:05, pirms 7 gadiem
Tiešām gribētu to pamatojumu par futbola attīstību...
Man jau šķiet, ka labāko futbolu spēlēja- Brazīlīja, Vācija 2002 un tagad atsevišķi futbolisti var to parādīt!
1 2 49 komentāri