Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U21 izlasei sausais zaudējums Lietuvai un pēdējā vieta turnīrā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

U21 izlasei sausais zaudējums Lietuvai un pēdējā vieta turnīrā
Marks Kurtišs
Foto: LFF

Viļņā notikušajā pārbaudes turnīrā pēdējā vietā palika Latvijas U21 futbola izlase, kas pēc uzvaras pār baltkrieviem šodien palika sausā pret Lietuvas vienaudžiem – 0:3.

Latvijas izlase izveidoja pirmo vārtu gūšanas iespēju. Pie soda laukuma tika nogāzts uzbrucējs Marks Kurtišs, soda sitienu ar kreiso kāju no labās malas izpildīja Andrejs Cigaņiks, tomēr viņa sistā bumba desmitajā minūtē lidoja virs lietuviešu vārtu pārliktņa.

Savukārt laukuma saimnieki pirmo nopietno momentu pārvērta vārtu guvumā. No soda laukuma robežām pie sitiena tika Paņulis, kurš raidīja bumbu tālajā apakšējā stūrī, panākdams 1:0 Lietuvas U21 valstsvienības labā.

Cigaņiks neizmantoja vēl vienu iespēju, un 30. minūtē mājiniekiem izdevās dubultot pārsvaru. Latvieši iekrita aizsardzībā, izlaižot cauri piespēli, un izgājienu vienatnē pret vārtsargu realizēja Jankausks – 2:0.

Lai svinētu uzvaru turnīrā, Latvijas U21 komandai otrajā puslaikā vajadzēja gūt vismaz vienus vārtus, un mūsējie kontrolēja bumbu un devās uz priekšu. Izdevās pārņemt iniciatīvu, bet ne radīt nopietnas iespējas, savukārt lietuvieši 59. minūtē bija precīzi trešo reizi. 3:0 panāca Donāts Koniks.

Desmit minūtes līdz pamatlaika beigām cerību stariņu iedegt varēja Ņikita Ivanovs. Pēc centrējuma no labās malas un lietuviešu vārtsarga izgājiena bumba nonāca uz viņa kājas, tomēr mājinieku vārtsargs tika galā ar bīstamo sitienu.

Tādējādi Latvijas U21 izlase piedzīvoja sauso zaudējumu un pārbaudes turnīrā palika pēdējā vietā, lai gan pirmajā mačā ar 4:3 pieveica Baltkrieviju. Baltkrievi ar 2:1 pārspēja Lietuvu, līdz ar to abas komandas tika pie labākas vārtu bilances.

2019. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklu Latvija sāks 10. jūnijā pret grupas pastarīti Andoru. Vēl pretī stāsies Anglijas, Nīderlandes, Ukrainas un Skotijas futbolisti.

Latvijas U21 – Lietuvas U21 0:3 (0:2)

Latvijas izlases sākumsastāvs: Zommers, Sorokins, Černomordijs, Tumanovs, Koļesovs, Ķigurs, Liepa, Fjodorovs, Cigaņiks, Kurtišs, Uldriķis.

  +6 [+] [-]

, 2017-03-28 19:54, pirms 7 gadiem
Pēc šā var spriest, ka arī tuvākajā nakotnē nekādi snieguma uzlabojumi nav gaidāmi. Kad beidzot no LFF aizvāksies visa tā banda ar Indriksonu un Mežecki priekšgalā? Kamēr viņi tur sēdēs, nekādas perspektīvas!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-28 20:11, pirms 7 gadiem
Pandora rakstīja: Pēc šā var spriest, ka arī tuvākajā nakotnē nekādi snieguma uzlabojumi nav gaidāmi. Kad beidzot no LFF aizvāksies visa tā banda ar Indriksonu un Mežecki priekšgalā? Kamēr viņi tur sēdēs, nekādas perspektīvas!
Tā gan. Ņemot vērē arī 0:5 pret mūsu līmeņa komandu Gruziju. Bet sēdēs viņi kamēr nenometīs. Tāpat kā ar Kiru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-03-28 21:05, pirms 7 gadiem
Si banda neaizvaksies nekad,tapec ka tas ir klans,kad vinu nebus vinu vieta naks tadi pasi,ja musu pasu sabiedriba nekas nemainisies.
To Pandora>>>>>>>>>

  +1 [+] [-]

, 2017-03-28 21:39, pirms 7 gadiem
HMB-LV.FIXERIS2 rakstīja: Aug lieliska jaunaa maina
pie tam u-19 izlase raada vel sliktaku sniegumu

  +2 [+] [-]

, 2017-03-28 22:17, pirms 7 gadiem
DAINI KAZAKEVIČS , AIZEJ VIENREIZ PROM PUSTRENER! Kauns