Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Brazīlija grauj un grupu turnīru pabeidz bez ielaistiem vārtiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brazīlija grauj un grupu turnīru pabeidz bez ielaistiem vārtiem
Dani Alvess. Foto: Imago Sport/Scanpix

Dienvidamerikas čempionātā pie pārliecinošas uzvaras grupu turnīra noslēgumā tikusi turnīra saimniece Brazīlija, kas ar 5:0 sakāva Peru un ieguva pirmo vietu.

Lai atklātu spēles rezultātu, brazīliešiem bija nepieciešamas tikai 12 minūtes, kad pēc stūra sitiena bumba atdūrās pret vārtu stabu, bet punktu ar galvu pielika Madrides "Real" balsta pussargs Kazemiru. Drīz vien sāncenšu vārtsargu par rupju kļūdu sodīja "Liverpool" uzbrucējs Robertu Firmīnu – 2:0. Sulīgu punktu pirmajam puslaikam ar rezultatīvu tālsitienu pielika Evertons.

Spēles turpinājumā ar precīziem sitieniem atzīmējās arī veterāns Dani Alvess un Viljans, kurš 90. minūtē panāca 5:0 Brazīlijas labā. Kompensācijas laikā laukuma saimniekiem bija izcila iespēja gūt arī sestos vārtus, tomēr Gabriels Žezuss nespēja realizēt 11 metru soda sitienu. Taču aizķeršanās nemazināja brazīliešu priekus par pirmo vietu grupā.

Otro vietu izcīnīja Venecuēla, kas šovakar ar 3:1 pieveica Bolīviju, tādējādi iegūstot piecus punktus. Visticamāk, tālāk tiks arī Peru, jo nākamajā posmā iekļūs divas no trim trešo vietu ieguvējām. Peru ir četri punkti, bet citās grupās trešo vietu ieņemošajām komandām nav vairāk par vienu. Venecuēlas labā ar diviem vārtiem izcēlās Darvins Mačiss no Spānijas otrās līgas kluba "Cadiz".

A grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Brazīlija32108:07
2.Venecuēla31203:15
3.Peru31113:64
4.Bolīvija30032:90

  -2 [+] [-]

, 2019-06-23 09:37, pirms 5 gadiem
Brazīlija bija laba komanda, vēsturiski laba....

Bet tad viņi ierija 1-7....

Kopš tiem laikiem šī komanda ir zaudējusi cieņu manās acīs un visas šis sētas turniru uzvaras ir kaķim zem astes liekamas.