Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Silva: "Brazīlijas izlase nebija pelnījusi mūsu līdzjutēju veikto izsvilpšanu"

Rolands Eliņš

Silva: "Brazīlijas izlase nebija pelnījusi mūsu līdzjutēju veikto izsvilpšanu"
Tjagu Silva (pa labi). Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas futbola izlase šonakt “Copa America” mačā savā laukumā spēlēja neizšķirti ar Venecuēlu (0:0) un pēc spēles saņēma ļoti negatīvu reakciju no saviem līdzjutējiem. Brazīlijas izlases aizsargs Tjagu Silva šo izsvilpšanu uzskatīja par netaisnīgu.

“Manuprāt, mēs nebijām pelnījuši izsvilpšanu,” teica Tjagu Silva. “Mūsu pretiniecei Venecuēlai praktiski nebija vārtu gūšanas momentu, mēs ļoti labi pastrādājām aizsardzībā, komanda parādīja nesliktu futbolu. Domāju, ka visu paveicām labi. Taču, kad neizdodas iesist vārtus, tad kādam liekas, ka kaut kas sanācis.”

Brazīlijas izlases līdzjutēji mača gaitā redzēja, kā bumba trīs reizes ielido Venecuēlas vārtos, bet visas trīs reizes sekoja tiesneša lēmums par vārtu neieskaitīšanu. Šis bezvārtu neizšķirts liek Brazīlijai visu atstāt uz grupu turnīra pēdējo kārtu, kurā būs jāsacenšas ar Peru, un teorētiski grupas līdere Brazīlija vēl var atkrist uz trešo vietu.

Brazīlijas valstsvienības treneris Tite tikmēr nenoliedza, ka viņa vadītajai komandai ir dažas problēmas un viņam nepieciešams atrast risinājumus: “Otrajā puslaikā es teicu saviem spēlētājiem, lai turpina spēlēt ar ātrām piespēlēm un meklē brīvās zonas. Tobrīd vairs nebija jēgas mainīt taktiku. Turklāt futbolistiem jāzina, kā tas ir, tikt galā ar spiedienu. Tas ir viens no mūsu uzdevumiem. Mums ir jāsaprot savu līdzjutēju nostāja, viņi tomēr no mums gaida vārtu guvumus.”

"Copa America" A apakšgrupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Brazīlija21103:04
2.Peru21103:14
3.Venecuēla20200:02
4.Bolīvija20021:60

Izmantotie resursi:
SporTV.com | Vìdeos de futebol e outros...