Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rehāgels: "Aizsargus negribētu vainot"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rehāgels: "Aizsargus negribētu vainot"
Oto Rehāgels
Foto: AFP

Grieķijas futbola izlases galvenais treneris Oto Rehāgels pēc zaudējuma 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā Šveices izlasei atteicies kritizēt savus futbolistus.

Grieķijas izlase trešdienas vakarā savā laukumā neizmantoja lielisku iespēju attālināties no tuvākajiem sekotājiem, zaudējot ar 1:2. Vienus no vārtiem komanda ielaida pēc 11 metru soda sitiena, bet Rehāgels atteicās komentēt šo tiesneša lēmumu piešķirt pendeli.

"Komanda cīnījās visiem spēkiem, taču diemžēl mēs ielaidām divus vārtus ļoti svarīgos spēles brīžos." Uz jautājumu, vai treneris ir apmierināts ar komandas aizsargu sniegumu šajā spēlē, treneris atbildēja izvairīgi:

"Patsazoglu ir ļoti labs spēlētājs, viņš var spēlēt vairākās pozīcijās. Viņš nospēlēja labi. Mēs nolēmām, ka viņam jāspēlē centrā. Runājot par Papadopulosu, viņš bija līdzvainīgs abos vārtu zaudējumos, taču futbolā tā gadās."

Izmantotie resursi:
sportingreece.com