Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Hicfelds: "Rehāgelu Vācijā dēvē par viltīgo lapsu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Hicfelds: "Rehāgelu Vācijā dēvē par viltīgo lapsu"
Otmārs Hicfelds
Foto: AP

Šveices futbola izlases galvenais treneris Otmārs Hicfelds atzinis, ka Grieķijas izlase būs favorīte trešdienas spēlē 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra ietvaros.

Atgādināsim, ka rītvakar 20.30 pēc Latvijas laika Šveices izlase aizvadīs svarīgu spēli pret Grieķijas izlasi 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra ietvaros. Atgādinām, ka šajā apakšgrupā spēlē arī Latvijas izlase.

Šveices izlases galvenais treneris uzskata, ka Grieķijas izlase ir favorīte rītdienas mačā, tāpat viņš nodēvējis Grieķijas izlases galveno treneri par viltīgo lapsu:

"Grieķijai ir pieredzējuši futbolisti, spēcīga aizsardzība, kā arī treneris, kuru mēs Vācijā saucam par viltīgo lapsu. Savas karjeras laikā nekad pirms spēlēm neesmu runājis par iespējamo zaudējumu. Vienmēr noskaņoju savu komandu tā, lai tā censtos sasniegt pēc iespējas labāku rezultātu, lai tā cenšās uzvarēt.

Es vienmēr cienu savu pretinieku, taču vienmēr jācenšas sasniegt maksimālo. Pirms katras spēles izjūtu spiedienu, jo vēlos uzvarēt. Tieši tas pats būs arī trešdienas spēlē," preses konferencē skaidroja Otmārs Hicfelds.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

     [+] [-]

, 2008-10-14 19:32, pirms 16 gadiem
nu novēlu vinnēt grieķijai! mums izdevīgāk, jo grieķus mēs vairs nepaņemsim, bet toties šveici mājās gan ir liela iespēja. Tā kā lai viltīgā lapsa izgriež pogas šveiciešiem un nenoraujas pa savu rudo purnu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja