Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Palermo'' pussargs Pastore atsaka Madrides ''Real'', ''Chelsea'' un ''Barcelona''

''Palermo'' pussargs Pastore atsaka Madrides ''Real'', ''Chelsea'' un ''Barcelona''
Havjērs Pastore
Foto: digitale/Scanpix

Itālijas augstākā čempionāta ''Serie A'' kluba ''Palermo'' futbolists Havjērs Pastore izteicies, ka viņš nesen ir atteicis vairāku slavenu klubu (Londonas ''Chelsea'', ''Barcelona'' un Madrides ''Real'') piedāvājumiem. Argentīniešu pussargs apgalvo, ka vēl nav gatavs spēlēt tik lielos klubos.

''Palermo'' kluba īpašnieks Mauricio Zamparini, nosakot Pastores vērtību 70 miljonu eiro apmērā, atvairījis vairāku klubu interesi par argentīniešu pussargu. Pats 21 gadu vecais futbolists sacīja, ka pats vēl nevēlas pievienoties nevienam nosauktajiem klubiem: ''Apstiprinu informāciju, ka par mani interesi izrādīja ''Chelsea'', ''Barcelona'' un ''Real'', tomēr šobrīd man pietrūkst dažas laba futbolista īpašības, lai spēlētu šados klubos. Jūtos labi ''Palermo'' un redzu, ka šobrīd manāmi progresēju. Vērts pieminēt, ka līdzjutēju atbalsts šeit ir ļoti liels. Man ir 21 gads, un ''Palermo'' plānoju pavadīt vēl divas sezonas. Kad nākotnē radīsies iespēja pārcelties uz kādu no grandiem, tad domāšu vēlreiz.''

Pastore Sicīlijas klubam pievienojās 2009. gada vasarā un 48 spēlēs guvis desmit vārtus. Plejmeikers paspējis uzspēlēt aī Argentīnas izlasē, kur aizvadījis sešas spēles.

Savukārt cita Itālijas kluba Turīnas ''Juventus'' līdzjutējiem ir labi jaunumi – pēc vasarā iegūtā muguras savainojuma sadziedēšanas komandas treniņus atsācis apmeklēt vārtsargs Džanluidži Bufons. Plaši pazīstamais vārtsargs savainojumu ieguva Pasaules kausa laikā Dienvidāfrikā, kad trenējās kopā ar Itālijas izlasi. Futbola apavus pēc divu mēnešu pārtraukuma kājās āvis arī uzbrucējs Amauri, kurš drīz pilnībā būs sadziedējis savu ceļgala savainojumu.

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2010-12-29 09:40, pirms 13 gadiem
Pareizi ir, nekur nav jāskrien, visam savs laiks.

  +3 [+] [-]

, 2010-12-29 11:47, pirms 13 gadiem
Pastorem, starp citu, ir ļoti interesants līguma nosacījums ar Palermo. proti, pusi no transfēra summas iegūst Pastore ar savu aģentu un tikai otru pusi iegūst Palermo.

     [+] [-]

, 2010-12-29 12:35, pirms 13 gadiem
Prieks, pirmkārt, par Bufonu un Amauri. Lai gan Itālijas futbolā tā visvairāk fanoju par Milānu, varu teikt, ka Bufons Itālijas laukumos pietrūkst... Leģenda.

Ja par Pastori, tad no vienas puses žēl. Protams, tā ir paša spēlētāja izvēle, kad mainīt un kad nemainīt komandu, bet tomēr uzskatu, ka viņam ir pietiekams talants, lai spēlētu kādā lielajā klubā. Chelsea un Real sastāvā nebūtu gribējis viņu redzēt, bet Barcas jau daudz labāk. Cita lieta, ka Barca jau no Liverpool iegādājās Maskerano, kuram tur pagaidām diez ko labi neiet. Varbūt Pastore negribēja kļūt par nākamo "upuri". No šāda viedokļa šāda nogaidīšana ir tikai un vienīgi apsveicama, jo Palermo sastāvā viņš ir zvaigzne. Barcā tā nebūtu droši vien. Un, ja tagad būtu vēl jācīnās ar Afelaju par vietu sastāvā...

Nu nekas. Domāju, ka drīz tāpat vien pāreja uz kādu lielo klubu būs neizbēgama. Lai veicas progresējot. Ļoti simpatizē šī spēlētāja demonstrētā spēle.

     [+] [-]

, 2010-12-29 22:44, pirms 13 gadiem
Malacis Havjērs! Lai jau vēl uzspēlē A sērijā! Tiešām prieks skatīties šī talantīgā futbolista spēli. Vēl jau ir iespēja, ka varbūt pāries uz kādu no A sērijas grandiem, bet zinot, cik "Palermo" prasa par argentīnieti, diez vai kāds Itālijas klubs būs gatavs tā tērēties.

Runājot par "Juvetnus", tad nav vairs ilgi jāgaida brīdis, kad Bufons atkal stāsies "Juvetnus" vārtos. Tad arī uzzināsim kā Delneri plāno atrisināt Storāri "sāgu". Ļoti gaidu Dži Dži atpakaļ! Arī Amauri ievērojami pastiprinās "Juvetnus" uzbrukuma līniju; Delneri būs vairāk variācijas iespēju.