Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" uzbrucējam Divalam jau ceturto reizi pozitīvas Covid-19 analīzes

Agris Suveizda

"Juventus" uzbrucējam Divalam jau ceturto reizi pozitīvas Covid-19 analīzes
Paulo Divala. Foto: AP/Scanpix

Spānijas televīzijas raidījums El Chiringuito informē, ka Turīnas "Juventus" un Argentīnas izlases uzbrucējam Paulo Divalam jau ceturto reizi piecu nedēļu laikā atklātas pozitīvas Covidi-19 analīzes. Vēlāk šo informāciju apstiprināja arī Itālijas medijs Mediaset.

Divalam un viņa draudzenei Orianai Savatini, kura ir argentīniešu dziedātāja un aktrise, inficēšanās ar Covid-19 pirmoreiz tika atklāta 21. martā. Argentīniešu futbolists sacīja, ka jūtas labi un lielas problēmas ikdienā neizjūt, tiesa, trenēšanās sākotnēji elpas trūkuma dēļ gan bijusi ļoti apgrūtināta.

Vēlāk Divala atklāja, ka arī atkārtotas analīzes bijušas pozitīvas, bet nu Spānijas un Itālijas mediji ziņo, ka uzbrucējam analīzes bijušas pozitīvas jau ceturto reizi. Tādējādi ir milzīgas šaubas par to, vai Divala būs spējīgs palīdzēt Turīnas "Juventus", ja Itālijā izdosies atsākt sezonu – drīzumā komandas drīkstēs atsākt treniņprocesu.

Turīnas "Juventus" pandēmijas uzliesmojuma sākumā pozitīvas analīzes tika atklātas trim spēlētājiem – arī aizsargam Danielem Rugāni un pasaules čempionam Blēzam Matuidī. Gan Rugāni, gan Matuidī ir izveseļojušies.

26 gadus vecais Divala šajā A sērijas sezonā ir sācis 17 no 24 spēlēm un guvis septiņus vārtus. Turīnas "Juventus" pirms pieciem gadiem viņu par 32 miljoniem eiro nopirka no cita Itālijas kluba "Palermo".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/elchiringuitotv...
https://twitter.com/Sport_Mediaset/...

     [+] [-]

, 2020-04-29 12:29, pirms 4 gadiem
Mums Latvijā arī bija tas viens džeks, kuram vairāk kā mēnesi bija pozitīvas analīzes, kaut arī nopietnu simptomu neesot bijis. Tā ka jāgaida un viss. Ja nemaldos, Divala šobrīd ir Argentīnā. Iespējams tur izmanto atšķirīgus testus. Ar Itālijā esošajiem testiem varbūt jau būtu vesels

  +1 [+] [-]

, 2020-04-29 13:02, pirms 4 gadiem
Ir iespējams, ka tas vīruss viņam netraucē, bet analīzes visu laiku ir pozitīvas? Nav jau tas vīruss vēl kārtīgi izpētīts. Varbūt, ka viņš ar visu savu pozitīvo analīzi nevar aplipināt citus? Tie tādi retoriski jautājumi...

     [+] [-]

, 2020-04-29 13:46, pirms 4 gadiem
mūsu bomžiem "Zilajā krustā" tāpat - analīzēs COVID 19 pozitīvs, bet veseli un nekas netraucē..

     [+] [-]

, 2020-04-29 14:50, pirms 4 gadiem
Nav LV, bet ļoti labs itāļu futbols. Juventus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2020-04-29 17:56, pirms 4 gadiem
Ja citus nevar aplipināt tad nekādu problēmu neredzu.