Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Bufons apņēmības pilns spēlēt līdz 45 gadiem, Dzaneti – vismaz līdz 40

Bufons apņēmības pilns spēlēt līdz 45 gadiem, Dzaneti – vismaz līdz 40
Džanluidži Bufons
Foto: Digitale/Scanpix

Itālijas A Sērijas kluba ''Juventus'' vārtsargs Džanluidži Bufons ir pārliecināts, ka var spēlēt līdz pat 45 gadu vecumam, savukārt Milānas ''Inter'' kapteinis, argentīniešu aizsargs Havjers Dzaneti atzinis, ka negrasās beigt karjeru tikmēr, kamēr nenosvinēs savu 40. dzimšanas dienu.

32 gadus vecais Turīnas kluba ''Juventus'' vārtsargs Džanluidži Bufons sezonas pirmajā pusē tā arī nepiedalījās nevienā mačā. Iemesls - muguras trauma, kuru spēlētājs atsvaidzināja treniņā pirms 2010. gada Pasaules kausa izcīņas Itālijas izlases pirmās spēles pret Paragvajas izlasi. Jūlijā Bufonam tika veikta diska trūces operācija. Lai nu kā, laukumā pieredzējušais futbolists cer atgriezties jau janvārī un ir pārliecināts, ka vārtsargam dzīve sākas tikai pēc 40 gadiem.

''Ņemot vērā to, ko esmu redzējis lielajā futbolā, domāju, ka varu spēlēt līdz 45 gadu vecumam. Nešaubos, ka varu atgriezties ierindā tādā pašā formā, kādā biju pirms savainojuma, iesāk Bufons. ''''Juventus'' sniegums? Vasarā es pat nevarēju iedomāties, ka mēs tik ātri spēsim sasniegt tādu spēles līmeni [pašreiz ''Juventus'' A Sērijas turnīra tabulā ieņem 4. vietu, piecus punktus atpaliekot no līderes ''AC Milan'' – R.Z.]. Taču esmu laimīgs, ka toreiz kļūdījos,'' piebilda Itālijas izlases vārtsargs, kurš ''Juventus'' pārstāv kopš 2001. gada.

Tikmēr Milānas kluba ''Inter'' spēlējošā leģenda, komandas kapteinis, argentīniešu aizsargs Havjers Dzaneti paziņojis, ka nedomā beigt karjeru ātrāk par 40 gadiem. ''Esmu laimīgs ar to, kāda bijusi mana karjera,'' iesāk 37 gadus vecais futbolists, kurš ''Inter'' rindās spēlē jau kopš 1995. gada. ''Ja godīgi, vēl nekad neesmu runājis ar savu ģimeni par karjeras beigšanu. Joprojām baudu augļus, ko man sniedz futbols. Pašreiz rit manas karjeras pēdējie gadi, tāpēc vēlos izmantot lielāko daļu iespēju, kas man tiek dotas. Esmu apmierināts ar to, kā izvērsusies mana karjera. Fiziski joprojām jūtos labi un vēlos būt noderīgs gan ''Inter'', gan Argentīnas izlasei. Man mērķis ir spēlēt vismaz līdz 40 gadu vecumam, bet pēc tam arī izlemšu, ko darīt tālāk,'' ''FCInterNews.it'' sacīja Dzaneti.

Izmantotie resursi:
www.corriere.it
football-italia.net

  +1 [+] [-]

, 2010-12-27 17:49, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Kādu laiku nav redzēts Buffels darbībā.
Hose apgaismosi mani? ^_^
izlasi rakstu

  +4 [+] [-]

, 2010-12-27 17:52, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Kādu laiku nav redzēts Buffels darbībā.
Hose apgaismosi mani? ^_^
Būs vien jāatceras PK izcīņa futbolā spēle starp Itālijas un Paragvajas izlasēm...

  -2 [+] [-]

, 2010-12-27 17:56, pirms 13 gadiem
Shadow_92 rakstīja: izlasi rakstu
Man jau liekas, ka tas tik tāds sarkasms.

  -1 [+] [-]

, 2010-12-27 18:02, pirms 13 gadiem
Labi, ka neviens 16gadīgs wonderkid nesola savus līdzjutējus priecēt līdz 50 gadu vecumam...
Slēpts komentārs: Rexis95

     [+] [-]

, 2010-12-27 18:08, pirms 13 gadiem
Vai tad Viņš pirms kāda pusgada neteica, ka Viņš spēlēs līdz tam kamēr izlasē ņems?

  -2 [+] [-]

, 2010-12-27 18:58, pirms 13 gadiem
o, vēl 13 gadus

ceru, ka Buffons parādīs, ka ir labākais pasaules GK !: )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-27 19:42, pirms 13 gadiem
Wow. Prieks par spēlētājiem ar šādu attieksmi. Varēja vien Džidži pie sacītā par Juventus sniegumu piebilst kaut ko par Eiropas Līgu un spēlētāju vārdā Artjoms Rudņevs, kas stipri pabojāja viņa dubliera austrieša Aleksa Manningera dienas! Bet nu cerams, ka Bufons pēc traumas atgriezīsies labā formā un spēs tik tiešām spēlēt līdz 45 gadu vecumam. Ceru, ka arī van der Sārs vēl nekārs bučus vadzī un neliks cimdus plauktā, izlemjot vēl palīdzēt United, jo, redz, pēc Džidžī teiktā - vārtsargiem dzīve sākas tikai pēc 40!

Un Dzaneti ar savu attieksmi vienmēr ir pārsteidzis... (pozitīvā nozīmē). Nenodod arī izlasi vēl 37 gadu vecumā. Galvenais, ka vēl ir stabila sastāvdaļa gan klubā, gan izlasē. Lai veicas!