Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

papildināts Itālijas kauss: ''Roma'' tiek galā ar ''Juventus'' un pusfinālā tiksies ar ''Inter''

Itālijas kauss: ''Roma'' tiek galā ar ''Juventus'' un pusfinālā tiksies ar ''Inter''
Mirko Vučiničs (AS ''Roma'') guva skaistus savas komandas pirmos vārtus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītas trīs no četrām Itālijas kausa (''Coppa Italia'') izcīņas 1/4 fināla spēlēm. Interesanti, ka divās no tām uzvarētājs tika noskaidrots ar pēc spēles 11 metru sitienu sērijas palīdzību. Panākumus pendelēs izcīnīja Milānas ''Inter'' un Sicīlijas ''Palermo''. Savukārt AC ''Milan'' viesos ar 2:1 pārspēja ''Sampdoria'', bet Turīnā vietējā ''Juventus'' ar 0:2 cieta zaudējumu pret AS ''Roma''.

''Roma'' tiek galā ar ''Juventus'' un tiksies ar ''Inter''

Grandu cīņā ''Juventus'' savā laukumā uzņēma ''Roma''. Abas vienības laukumā laida iespējami labākos sastāvus. Mājinieku sastāvā vārtos stājās Marko Storari, bet laukumā izgāja arī tādi spēlētāji kā Horhe Martiness, Momo Sisoko un Felipe Melu, bet Alberto Akvilani tika atstāts rezervē. Galvaspilsētas kluba treneris Klaudio Ranjeri nespēja izmantot Frančesko Toti pakalpojumus (kapteinis joprojām izcieš diskvalifikāciju), bet uzbrukumā sūtīja Mirko Vučiniču un Žeremī Meness, atstājot Marko Boriello uz soliņa.

Spēles sākumā vienības apmainījās ar momentiem, bet 18. minūtē tuvāk rezultāta atklāšanai bija ''Roma'', tomēr pēc labas Fabiu Simplisiu piespēles neviens neiespēja būt vārtu priekšā un pielikt kāju. ''Juventus'' atbildēja ar Alesandro Del Pjēro šāvienu, kuru ar grūtībām pāri pārliktnim pārvirzīja viesu vārtsargs Žuliu Seržiu.

Turpinājumā abas komandas vajāja savainojumi, kā rezultātā ''Roma'' sastāvā Mateo Brigi vietā devās Tadejs, bet Menesa – Boriello. Arī Juvei šajā ziņā neveicās, un Simoni Pepi nomainīja Vinčenco Jakvinta, bet Amauri – Milošs Krasičs, kurš pēc uznākšanas otrajā puslaikā drīz vien sāka radīt ''Roma'' aizsardzībai briesmas. Serbu pussargam gandrīz izdevās bumbu pārcelt pāri vārtsargam, tomēr ''gandrīz'' neskaitās, un 65. minūtē vadībā jau bija viesi no Romas. Melnkalnes izlases uzbrucējs Vučničs, saņēmis bumbu pie soda laukuma, tika galā ar Marko Motu un filigrāni raidīja bumbu tālajā vārtu stūrī, 1:0 ''Roma''.

Turpinājumā vienīgi izcilā ''Juventus'' vārtsarga Storari reakcija palīdzēja mājiniekiem neielaist otros vārtus pēc Meksesa sitiena ar galvu no tuvas distances. ''Juventus'' centās atspēlēties, tomēr Del Pjēro un Sisoko sitieni bija neprecīzi. Viesu aizsargam Meksesam patiešām paveicās 86. minūtē, kad viņš savā soda laukumā nogāza Del Pjēro, bet tiesnesis pendeli uz romiešu vārtiem nepiešķīra. Pēdējās spēles minūtēs mājinieki bija aplenkuši ''Roma'' futbolistus, tomēr pretēji spēles ritējumam ''Roma'' pēdējā minūtē panāca 2:0 – Tadejs atbrīvojās no pretspēlētājiem un, sitot šķērītē, pārspēja Storari.

Līdz ar to ''Roma'' iekļuvusi Itālijas kausa pusfinālā, kur to sagaida vēl viens smags pārbaudījums – tikšanās ar kausa īpašnieci Milānas ''Inter'', kas būs iepriekšējās sezonas Itālijas kausa fināla atkārtojums. Kā zināms, tad pusfināla stadijā uzvarētājs tiek noteikts pēc divu spēļu summas principa.

''Inter'' iztur spiedienu un izcīna uzvaru pendelēs

Kausa īpašniece Milānas ''Inter'' izbraukumā tikās ar spēcīgo ''Napoli''. Abas vienības šo kausa izcīņu uztvēra nopietni, un laukumā tika sūtīti labākie spēki. Pēc 12 nospēlētām minūtēm ''Napoli'' vajadzēja izvirzīties vadībā. Daļēja vaina jāuzņemas līnijtiesnesim, kurš pieņēma strīdīgu lēmumu par aizmugures stāvokli un pēc mājinieku pretuzbrukuma neieskaitīja Edinsona Kavani vārtus.

Momenti bija te vienai, te otrai komandai. ''Inter'' pussargs Dejans Stankovičs sita garām, ''Napoli'' uzbrucēja Mareka Hamšika sitiens mainīja lidojuma virzienu un lidoja pāri vārtiem, savukārt 37. minūtē pēc stūra sitiena pilnīgi nepiesegts bija viesu aizsargs Kristians Kivu, tomēr rumānis pa bumbu netrāpīja kā nākas. Puslaika noslēgumā mājinieku uzbrucēja Ezekjela Laveci reids beidzās ar vāju sitienu, kamēr otrā laukuma galā Estebans Kambiaso nespēja pārspēt labi spēlējošo ''Napoli'' vārtsargu De Sanktisu.

Pēc pārtraukuma Hamšiks izniekoja labu vārtu gūšanas iespēju, bet ''Inter'' pussargs Stankovičs guva savainojumu, kas var izrādīties diezgan nopietns. Interesanti, ka šajā spēlē rezultāts netika atklāts, jo iespējas abām komandām bija daudz. Pamatlaika noslēgumā mājinieki bija bīstamāki, tomēr ''Inter'' aizsardzība izturēja spiedienu un nopelnīja vēl vismaz 30 minūšu spēles.

''Napoli'' turpināja būt bīstamāki arī papildlaikā, bet atkal vienmēr kaut kas pietrūka. Pēc Kavani un Laveci aktivitātēm uzbrukumā, uzvaru mājiniekiem 117. minūtē akrobātiskā lēcienā centās izraut Zuniga, tomēr viņu vēlmes apraka ''Inter'' veterāns Havjērs Dzaneti.

Pienāca laiks uzvarētāju noskaidrot pēc spēles sitienu sērijā. Pie rezultāta 2:2 ''Napoli'' uzbrucējs Laveci trieca bumbu pāri vārtiem. Argentīnieša neveiksmīgā pendele vēlāk izrādījās liktenīga, jo visi pārējie pieci sitieni bija sekmīgi. ''Inter'' laimīgi iekļūst pusfinālā, kur tiksies ar ''Juventus'' – ''Roma'' spēles uzvarētāju.

Debitējot Van Bomelam un Emanuelsonam, ''Milan'' iekļūst pusfinālā

''Milan'' izbraukumā tikās ar Dženovas ''Sampdoria''. Milāniešu galvenais treneris Maksimiljano Allegri sākumsastāvā laida abus kluba jaunieguvumus – Marku Van Bomelu un Urbiju Emanuelsonu, savukārt uz beņķa palika Antonio Kasano, kuram šķiršanās no ''Sampdoria'' nebija tā labākā. Arī mājinieku sastāvā laukumā devās tās jaunieguvums Masimo Makarone, kura partneris uzbrukumā bija Federiko Makeda.

Likās, ka ''Milan'' izvirzījās vadībā jau sestajā minūtē, tomēr vārti netika ieskaitīti aizmugures dēļ. Viesi daudz kontrolēja bumbu un savu pārsvaru rezultātā pārvērta 17. minūtē – pēc stūra sitiena Tjagu Silva piespēlēja Alešandrem Patu, kurš nekļūdījās un atklāja rezultātu, 1:0 ''Milan''. Pēc piecām minūtēm brazīliešu futbolists izcēlās vēlreiz. Pēc Emanuelsona piespēles viņš sevi izvirzīja sitiena pozīcijā un raidīja bumbu zem vārtu pārliktņa, 2:0 ''MIlan''. Mājinieki centās atbildēt, tomēr ne Makedas, ne Makarones centieni nedeva rezultātu. Pirmo puslaiku ar bīstamu sitienu, kurš aizlidoja gar vārtu stabu, noslēdza ''Milan'' uzbrucējs Robinju.

Pēc pārtraukuma laba iespēja radās viesu futbolistam Merkelam, tomēr pēc tās ''Sampdoria'' vienus vārtu atguva. Makarone izdarīja visu kā nākas un piespēlēja Stefano Guberti, kurš no sešiem metriem ar galvu panāca 1:2. Mājinieku komandā labi uzbrukumā sapratās Makeda un Makarone, tomēr bumba vārtos negāja. Svilpienu un rupju izteicienu pavadīts ''Milan'' sastāvā laukumā devās bijušais ''Sampdoria'' uzbrucējs Antonio Kasano, kuram par spīti mājinieku negatīvi noskaņotajiem līdzjutējiem, viņš savu solo gājienu gandrīz noslēdza ar gūtiem vārtiem. Spēle beidzās, un ''Milan'' pusfinālā mērosies spēkiem ar ''Palermo''.

''Palermo'' pierāda savu pārākumu pendelēs un iekļūst pusfinālā

Pirmajā ceturtdaļfināla spēlē Sicīlijā vietējā ''Palermo'' uzņēma ''Parma''. Mājinieki šo kausa izcīņu uztvēra daudz nopietnāk, kā rezultātā laukumā tika sūtīti labākie spēki, kuriem pateicoties pirmajā puslaikā ''Palermo'' izskatījās pārliecinošāki. Labā situācijā mājiniekiem nonāca Fabricio Mikoli un arī Josips Iličičs, tomēr bumba vārtos negāja. Arī ''parma'' nesauda un pirmā puslaika noslēgumā Palladino izgāja viens pret vārtsargu, tomēr rezultātu atklāt viņam neizdevās.

Pēc pārtraukuma ''Palermo'' izdarīja vēl lielāku spiedienu uz viesu vārtiem. Pēc Mikoli piespēles tuvu vārtu guvumam bija Migljačio, kamēr Iličiča un Havjēra Pastores mēģinājumi iekarot pretinieku vārtus beidzās neveiksmīgi. ''Parma'' rindās laukumā devās no ''Juventus'' izīrētais Sebastians Džovinko, pēc kura aktīvās darbības savu komandu vajadzēja glābt mājinieku vārtsargam Solvatorem Sirigu. Atlikušajā pamatlaikā ''Palermo'' neizdevās izraut uzvaru, un bija kārta diviem papildlaikiem.

Tajos rezultāts nemainījās, un liktenis tika izšķirts pēc spēles sitienu sērijā. Gan Ernans Krespo no ''Parma'', gan Kasani no ''Palermo'' savas komandas pirmos sitienus nerealizēja. Nākamie astoņi sitieni lidoja vārtu tīklā, kas nozīmēja pēkšņo nāvi jeb sitieni līdz pirmajai kļūdai. Nervi neizturēja ''Parma'' futbolistam Frančesko Valjani, kura sitiens lidoja vārtiem secen. Jaunais ''Palermo'' talants Hara Martiness ar savu pendeli pabeidza spēli, un ieveda Sicīlijas komandu pusfinālā.

Itālijas kausa izcīņas 1/4 fināli

DatumsSpēleRezultātsVārtu guvēji
25.12.2011.Palermo – Parma0:0 (5:4 uzvara pēc spēles sit. sēr.)-
26.01.2011.Sampdoria - Milan1:2Patu 17' 22' - Guberti 51'
26.01.2011.Napoli - Inter0:0 (4:5 uzvara pēc spēles sit. sēr.)-
27.01.2011.Juventus - Roma0:2Vučiničs 65'; Tadejs 90'

Itālijas kausa izcīņas 1/2 fināli

DatumsKomandasPirmās spēles rezultāts
20.04.2011.Milan – Palermo
20.04.2011.Inter – Roma
DatumsKomandasOtrās spēles rezultāts
11.05.2011.Palermo – Milan
11.05.2011.Roma – Inter

Juventus – Roma 0:2

Sampdoria – AC Milan 1:2

Izmantotie resursi:
Football Italia - the Italian football website...

1 2 39 komentāri

     [+] [-]

, 2011-01-27 11:15, pirms 13 gadiem
"Napoli" maču diemžēl neredzēju, bet Patu "Milan" rindās nospēlēja vienkārši izcili. Lieliska realizācija. Noteikti būs Brazīlijas izlases vadošais uzbrucējs PK Brazīlijā.

     [+] [-]

, 2011-01-27 12:22, pirms 13 gadiem
liels prieks par Milānas ieguvumu Emanuelsonu. tiešām tāda tipa spēlētājs viņiem ir ļoti vajadzīgs. Serdžiņjo tipa pussargs - ātrs, fiziski spēcīgs, izturīgs un ļoti strādīgs. var bumbu novest cauri visam flangam, padot labu piespēli un ātri atgriezties aizsardzībā, ja vajag. domāju, ka Antonīni ar tādu palīgu flangā būs daudz vieglāk. tiešām bija prieks skatīties uz Urbi. kā arī viņa centrējumi bija ļoti labi. domāju, ka Milānai vēl bija jāgūst vismaz trīs vārti.
arī Van Bommels debitēja ļoti labi. uzreiz tāda, savā ziņā, stabilitāte Milānas spēlē, kad centrā ir tik agresīvs un spēcīgs pussargs. daudz viņš izšķīra savā pozīcijā un lika no sevīm baidīties pretiniekam. :|
Pato malacis, bet man visvairāk patika Odo. vispār viņš kausā spēlē labi. divas izcilas piespēles. diemžēl jaunais uzbrucējs nespēja tās realizēt. sākumā Masimo izskatījās nedaudz nedrošs, bet saņēmās. laba spēle kapteinim.
nedaudz žēl Sampu. bet prieks par Makarones debiju! rezultatīva piespēle pirmajā mačā, bet kā viņs cīnās par katru bumbu un cik izcili viņš spēlē pozicionāli. monstrs uzbrukumā. ļoti ceru, ka nenoklusīs šis uzbrucējs.

     [+] [-]

, 2011-01-27 12:37, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Napoli" maču diemžēl neredzēju, bet Patu "Milan" rindās nospēlēja vienkārši izcili. Lieliska realizācija. Noteikti būs Brazīlijas izlases vadošais uzbrucējs PK Brazīlijā.
Nū, nezinu... Tad jau arī Neimars būs paaudzies.

     [+] [-]

, 2011-01-27 12:59, pirms 13 gadiem
sa2802 rakstīja: Nū, nezinu... Tad jau arī Neimars būs paaudzies.
Tas gan, bet daudz kas būs atkarīgs arī no tā, uz kuru klubu pārcelsies un kā attīstīsies Neimara karjera. Gan jau arī Patu būs kļuvis tikai labāks. Redzēsim.

     [+] [-]

, 2011-01-27 18:55, pirms 13 gadiem
macheda vecajam feergijam veel oij oij,kaa noderees...

  -1 [+] [-]

, 2011-01-27 20:58, pirms 13 gadiem
nu pret šo pusargu trijo buus gruuti
smagi veči raksturi ir domati
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-28 10:01, pirms 13 gadiem
Es sāku saprast, kāpēc Roma negribēja izpirkt Motas līgumu Svarīgākajās spēlēs viņš ir pamatīgs flops, jā, nebija jau lielas izvēles Del Neri - laist laukumā Motu vai lēno Grigeru. Kgan pirms spēles Turīnas avīzes ziņoja, ka spēlēs Sērensens, cerams, ka vasarā izpirks viņa līgumu, beidzot jādabūn normāls labās malas aizsargs, kurš arī svarīgākajos mačos būtu uzticams!

     [+] [-]

, 2011-01-28 10:50, pirms 13 gadiem
vēl vajadzētu arī vairāk par 1 normālu uzbrucēju, jo, kad tas 1 ir traumēts tad ir kā tagad, ņemt Toni bija diezgan muļķīgi šādā situācijā
Andromeeds rakstīja: Es sāku saprast, kāpēc Roma negribēja izpirkt Motas līgumu Svarīgākajās spēlēs viņš ir pamatīgs flops, jā, nebija jau lielas izvēles Del Neri - laist laukumā Motu vai lēno Grigeru. Kgan pirms spēles Turīnas avīzes ziņoja, ka spēlēs Sērensens, cerams, ka vasarā izpirks viņa līgumu, beidzot jādabūn normāls labās malas aizsargs, kurš arī svarīgākajos mačos būtu uzticams!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-28 11:09, pirms 13 gadiem
NAMEJS 99999 rakstīja: Malači Roma, sasita pensionāru vienību
Ivar, po hodu tu sajauci ar abiem Milānas klubiem. Juventus to veterānu nemaz tik daudz nav - Aleks, Grosso, Legrotaļje, Toni un abi vārtsargi, ja viņus vispār var nosaukt par veterāniem. Tad jau drīzāk Roma jāsauc par pensionāru vienību. Kādi 6 veterāni un vēl kaudzīte ar 30-31 gadīgajiem.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-28 11:27, pirms 13 gadiem
nu, ja Juve spētu nospēlēt spēles lielāko daļu tā, kā viņi to darīja pēdējās 7-10 minūtes, tad situācija būtu savādāka. lai nu kā, Romai momenti bija labi, bet viņi tos izniekoja. savukārt abi goli bija fantastika. tīri individualitāte uzvarēja. bet Juvei visa problēma ir taktiskajā izvietojumā. nekur citur. kamēr Juve spēlēs ar diviem nemākulīgiem balstiem, tikmēr nekāds pasaules uzbrucējs nebakstīs 30 golus sezonā, ko, piemēram, fani gaida no Amauri, kuru ieguvām par gandrīz 23 ļimoniem. un tās bezjēdzīgās piespēles uz priekšu, panikošana, nu wtf? Bonučī vakar pārsteidza. kaut kā dīvaini nospēlēja. vismaz divus momentus gandriz radīja pie saviem vārtiem un vēl kādas 10 neprecīzas piespēles. savukārt pozitīvi pārsteidza, vismaz pirmajā puslaikā, Grigera.

     [+] [-]

, 2011-01-28 12:03, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Es sāku saprast, kāpēc Roma negribēja izpirkt Motas līgumu Svarīgākajās spēlēs viņš ir pamatīgs flops, jā, nebija jau lielas izvēles Del Neri - laist laukumā Motu vai lēno Grigeru. Kgan pirms spēles Turīnas avīzes ziņoja, ka spēlēs Sērensens, cerams, ka vasarā izpirks viņa līgumu, beidzot jādabūn normāls labās malas aizsargs, kurš arī svarīgākajos mačos būtu uzticams!
Ja midā spēlēs 2 oporņiki, kuri nejēdz sasaistīt uzbrukumu ar aizsardzību tā, kā spēlēja vakar, tad neviens fulbeks tur neko nelīdzēs. Un neviens uzbrucējs arī. Ar normālu servisu arī pašreizējie uzbrucēji lādētu, ka prieks.
Bet pārsteidza cik viegli Juve vakar zaudēja bumbu, un tur visa vaina ir taktiskajā izvietojumā un spēlētāju izvēlē, konkrēti - centra midā.

     [+] [-]

, 2011-01-28 12:19, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Ja midā spēlēs 2 oporņiki, kuri nejēdz sasaistīt uzbrukumu ar aizsardzību tā, kā spēlēja vakar, tad neviens fulbeks tur neko nelīdzēs. Un neviens uzbrucējs arī. Ar normālu servisu arī pašreizējie uzbrucēji lādētu, ka prieks.
Bet pārsteidza cik viegli Juve vakar zaudēja bumbu, un tur visa vaina ir taktiskajā izvietojumā un spēlētāju izvēlē, konkrēti - centra midā.
Njā, Labi Momo mani apmierina, aplauž visus pretiniekus, neko vairāk no viņa negaidu un nav arī vērts. Melu... jāmēģina iesmērēt Arsenal, es nezinu, kas ar viņu ir noticis, Spānijā un Florencē viņš bija ļoti stabils, turklāt tad viņam vēl smadzenes bija . Principā Del neri kļūdījās ar sastāva izvēli, bez jau minētā Sērensena bija domāts, ka spēlēs ar 2 box to box midiem - Markīzio un Akvilāni. Hvz, pārķīmiķoja un te ir rezultāts.

     [+] [-]

, 2011-01-28 12:35, pirms 13 gadiem
Njā, ne vārda par Milānas jaunieguvumu spāni un Inter transfēra bombu. Beidzot kāds itālis spēlēs Inter pamatsastāvā . Bet Milānas ziemas transfēru kampaņa spridzina, es tik bieži nesekoju La Ligai, kāds var noraksturot to jaunieguvumu? Sapratu, ka kreisās malas U-21 izlases spēlētājs, bet tikai šogad debitējis un padsmit mačus nospēlējis.

     [+] [-]

, 2011-01-28 12:59, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Njā, ne vārda par Milānas jaunieguvumu spāni un Inter transfēra bombu. Beidzot kāds itālis spēlēs Inter pamatsastāvā . Bet Milānas ziemas transfēru kampaņa spridzina, es tik bieži nesekoju La Ligai, kāds var noraksturot to jaunieguvumu? Sapratu, ka kreisās malas U-21 izlases spēlētājs, bet tikai šogad debitējis un padsmit mačus nospēlējis.
Interā tagad ar uzbrucējiem būs interesanta situācija. domā Pacīni spēlēs pamatā?
tas spānis, it kā, ir baigi daudzsološs. nākamais spānis, ķip. bet neko par viņu nezinu.

     [+] [-]

, 2011-01-28 13:23, pirms 13 gadiem
Žēl, ja nebija iespējas vērot šo maču, bet no otras puses...nooot! Protams, nepatīkami zaudēt Romai, tomēr šoreiz "Juventus" sakarā vērojamas daudz nepatīkamākas lietas par zaudējumu Itālijas kausā. Delneri tiešām nepatīkami pārsteidza. Kāda jēga reizē laist laukumā Melu un Sisoko, Markisio un Akvilāni atstājot uz soliņa? Nejēdzība! Motā esmu pamatīgi vīlies un vispār neredzu viņu "Juves" sastāvā. Sērensens ir pavisam cita lieta. Talantīgs un ar krietni lielāku potenciālu. Dīvaini, ka problēmas ir tieši ar midu, kuram pēc būtības bija "jārullē". Delneri būs daudz vielas pārdomām. Labi vēl, ka šī nebija līgas spēle.

Slikti, ka "Inter" dabūja Pacīni; labi, ka "Inter" pamatsastāvā beidzot spēlēs arī kāds itālietis. "Juve" tagad koncentrējoties uz Luišu Fabianu un Džibrilu Sisē. Toties ir arī ļoti patīkama ziņa. Kopā ar "Juventus" jau trenējoties 17gadīgais brazīliešu brīnumbērns, uzbrucējs Lukašs Piacons. Cik saprotu, tad "Chelsea" vēlējās iegūt šo "São Paulo" spēlētāju. Vismaz viens talantīgs uzbrucējs tiks iegādāts.

     [+] [-]

, 2011-01-28 13:28, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Žēl, ja nebija iespējas vērot šo maču, bet no otras puses...nooot! Protams, nepatīkami zaudēt Romai, tomēr šoreiz "Juventus" sakarā vērojamas daudz nepatīkamākas lietas par zaudējumu Itālijas kausā. Delneri tiešām nepatīkami pārsteidza. Kāda jēga reizē laist laukumā Melu un Sisoko, Markisio un Akvilāni atstājot uz soliņa? Nejēdzība! Motā esmu pamatīgi vīlies un vispār neredzu viņu "Juves" sastāvā. Sērensens ir pavisam cita lieta. Talantīgs un ar krietni lielāku potenciālu. Dīvaini, ka problēmas ir tieši ar midu, kuram pēc būtības bija "jārullē". Delneri būs daudz vielas pārdomām. Labi vēl, ka šī nebija līgas spēle.

Slikti, ka "Inter" dabūja Pacīni; labi, ka "Inter" pamatsastāvā beidzot spēlēs arī kāds itālietis. "Juve" tagad koncentrējoties uz Luišu Fabianu un Džibrilu Sisē. Toties ir arī ļoti patīkama ziņa. Kopā ar "Juventus" jau trenējoties 17gadīgais brazīliešu brīnumbērns, uzbrucējs Lukašs Piacons. Cik saprotu, tad "Chelsea" vēlējās iegūt šo "São Paulo" spēlētāju. Vismaz viens talantīgs uzbrucējs tiks iegādāts.
Negribu neko dizhi teikt,bet tas dzheks bildee izskataas nu uz mata kaa Kaka.Vinjam simpatizeejot Juve un vinjsh labpraat speeleetu shajaa klubaa.Nesen vinjh apmekleeja kluba treninju baazi un,ja nemaldos,arii vakardienas kausa speeli.
';

     [+] [-]

, 2011-01-28 13:42, pirms 13 gadiem
makaweli rakstīja: Negribu neko dizhi teikt,bet tas dzheks bildee izskataas nu uz mata kaa Kaka.Vinjam simpatizeejot Juve un vinjsh labpraat speeleetu shajaa klubaa.Nesen vinjh apmekleeja kluba treninju baazi un,ja nemaldos,arii vakardienas kausa speeli.
Ak pareizi! Tas taču tas pats Kakā "klons"! Paldies par informāciju! Tiešām ceru, ka Piacons īsā laikā kļūs par atslēgas figūru "Juventus" uzbrukumā.

     [+] [-]

, 2011-01-28 13:55, pirms 13 gadiem
eh, tad tikai izskata pēc viņu sauc par Kakā? divas dienas atpakaļ visa itāļu prese bija pārpildīta ar viņa izteicieniem par to, cik ļoti viņam patīk Juve un kā viņš tur sapņo spēlēt. un vakar parādījās ziņas, ka viņš varētu kļūt par Juves spēlētāju. bet ibio, kāds ir viņu redzējis spēlējam? iespējams tieši viņš ir tas, kas ir vajadzīgs Juvei. cik sapratu, tad viņš nav tīrs uzbrucējs, bet gan uzbrūkošais pussargs. tieši šāds spēlētājs Juvei ir vajadzīgs, lai savienotu laukuma vidusdaļu ar uzbrukumu.

     [+] [-]

, 2011-01-28 13:59, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Ak pareizi! Tas taču tas pats Kakā "klons"! Paldies par informāciju! Tiešām ceru, ka Piacons īsā laikā kļūs par atslēgas figūru "Juventus" uzbrukumā.
Ātri gan sacerējies, viņš taču vēl jaunāks par Džovinko, kuram vietu sastāvā Delneri neredz.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-28 14:05, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Njā, ne vārda par Milānas jaunieguvumu spāni un Inter transfēra bombu. Beidzot kāds itālis spēlēs Inter pamatsastāvā . Bet Milānas ziemas transfēru kampaņa spridzina, es tik bieži nesekoju La Ligai, kāds var noraksturot to jaunieguvumu? Sapratu, ka kreisās malas U-21 izlases spēlētājs, bet tikai šogad debitējis un padsmit mačus nospēlējis.
Patiesībā grūti teikt, kas par spēlētāju šis Didac Vila ir, taču, vadoties pēc sausas statistikas, var domāt, ka Antonini viņš spēs aizvietot (it īpaši atceroties viņa retos spēles momentus pret Cesena), ja jau paspējis uzspēlēt jauniešu U-19 un U-20 izlasēs. Tikai šosezon šis spānis tika izsaukts uz Espanyol lielo komandu un kā redzams diezgan ātri bija izcīnījis vietu pamatsastāvā, kas vēlreiz droši vien apliecina augsto meistarību, jo aizsargus parasti nepakļauj rotācijas principam.
Bet vispār Mino Raiola un Galliani labi pastrādājuši - Cassano=2,5milj., MvBommels=par brīvu, Emanuelsons=1,7milj, Didac Villa=4milj. (pēc dažiem avotiem). Kopā tas sastāda 8,2 milj., kas 1 transfēru logam uz 4 spēlētājiem ir vairāk nekā smieklīgi. Ja vēl pieskaita vasarā piesaistītos Ibru, Robinho, KPB, tad via Turati notiek spēcīga uguņošana!
Pazzini pāreja uz Inter gan diezgan jocīgi izskatās - ne jau Inter uzbrucēju, finanšu vai vēl kā dēļ, bet Sampdorias. Ok, viņi izīrēja Machedu līdz sezonas beigām, bet kas pēc tam? Maccarone un Pozzi būs pretinieku bieds...? Vēl nesen Garrone atteicās iesaistīties jebkādās pārrunās ar AC Milan par Reto Ziegleru, pamatojot ar to, ka tiek veidota spēcīgā komanda, kura taisās nopietni cīnīties - nākamajā momentā Pazzini jau ir Inter - nezinu, ko lai saka...

Bet par vakardienas spēli īsumā - Roma izskatījās labāk un pelnīti, manuprāt, uzvarēja (ar pašreizējo spēli, šķiet, ka Roma spēs izrādīt lielāku pretestību Inter 1/2 finālā). Taddei izdevās eleganti vārti - atgādināja nedaudz Elmandera momentu spēlē starp Boltonu un Chelsea, tikai toreiz zviedrs izpildīja sitienu griezienā ar kājas ārējo daļu. Kopš no ierindas izkrita Quagliarella, es pat vairs nezinu kā un kas Juventusam jādara - Julio Sergio vakar varēja bezmaz vai tribīnēs sēdēt, jo Amauri (pat ar 1. puslaiku) izskatījās nožēlojami. Izlidojuši no EL, Coppa Italia un 9 punkti no Serie A virsotnes - es tiešām ceru, ka Juventus spēs atrast jebkādu uzbrucēju, kas izvilks viņus no šīs bedres, pretējā gadījumā - tas neizskatās labi...

     [+] [-]

, 2011-01-28 14:47, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Ātri gan sacerējies, viņš taču vēl jaunāks par Džovinko, kuram vietu sastāvā Delneri neredz.
Džovinko saistībā ar "Juventus" patiešām vairs nav daudz variantu. Bet kaut vai Piacona lielā talanta dēļ es tiešām ceru, ka Delneri ātri iesaistīs viņu komandā. Zinot Delneri iecienīto 4-4-2 shēmu, brazīlietis noteikti spēlēs uzbrukumā, vismaz pēc tā, ko esmu par viņu lasījis.

     [+] [-]

, 2011-01-28 14:50, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Džovinko saistībā ar "Juventus" patiešām vairs nav daudz variantu. Bet kaut vai Piacona lielā talanta dēļ es tiešām ceru, ka Delneri ātri iesaistīs viņu komandā. Zinot Delneri iecienīto 4-4-2 shēmu, brazīlietis noteikti spēlēs uzbrukumā, vismaz pēc tā, ko esmu par viņu lasījis.
Vakar bija iespaids ka spēle neiet tieši taktiskās shēmas un sastāva izvēles dēļ centra pussargos.
Kad kāds nopietns klubs pēdējoreiz vispār kaut ko ir vinnējis, spēlējot ar 4-4-2?

     [+] [-]

, 2011-01-28 14:58, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Džovinko saistībā ar "Juventus" patiešām vairs nav daudz variantu. Bet kaut vai Piacona lielā talanta dēļ es tiešām ceru, ka Delneri ātri iesaistīs viņu komandā. Zinot Delneri iecienīto 4-4-2 shēmu, brazīlietis noteikti spēlēs uzbrukumā, vismaz pēc tā, ko esmu par viņu lasījis.
kas notika ar patriotismu? Tu tā priecājies par brazīli, kamēr Juve pati marinē savu milzīgo talantu Džovinko. :|
un 4-4-2 shēma ir pagātne. Juventus to pierāda ar katru nākamo kārtu labāk un labāk. kamēr Juve spēlēs pēc Del Neri taktikas, tikmēr Juve nekur netiks.

     [+] [-]

, 2011-01-28 15:00, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Vakar bija iespaids ka spēle neiet tieši taktiskās shēmas un sastāva izvēles dēļ centra pussargos.
Kad kāds nopietns klubs pēdējoreiz vispār kaut ko ir vinnējis, spēlējot ar 4-4-2?
Nu, šosezon "Juventus" tiešām ir daudz citu problēmu, lai tik daudz nedomātu par tituliem un kausiem. Gan jau Delneri zina ko dara. Šī ir tāda pārejas sezona, kur galvenais ir sastāva nostabilizēšana. Par pussargiem grūti pateikt. Varbūt Delneri vienkārši paeksperimentēja? Lai kā arī nebūtu, mērķis ir stabils sastāvs un spēle.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-28 15:03, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: Interā tagad ar uzbrucējiem būs interesanta situācija. domā Pacīni spēlēs pamatā?
tas spānis, it kā, ir baigi daudzsološs. nākamais spānis, ķip. bet neko par viņu nezinu.
Noteikti, ka spēlēs, Eto'o vien vajadzēs par kreiso vingeri bliezt, sen jau vairs neredzu vietu sastāvā Pandevam, nezinu, kāpēc tāds panīcis izskatās, laikam jau tāpēc, ka nespēlē savā pozīcijā. Un mani tas spānis nepārliecina, ož pēc rotācijas spēlētāja, tad jau Urbijs ir tāds drošāks variants, vismaz ir pieredzējis arī starptautiskā līmenī. Brazīliešu brīnumbērns? Pēc gadiem 2-3, iespējams, tiks pie teikšanas lielajā komandā, kgan arī neredzu jēgu, nah viņš vajadzīgs?! Džovinko jāņem atpakaļ un ar uzbrukumu viss būs kārtībā, tāds variants tikai ir iespējams, ja Aleks beidz karjeru šogad. Dilemma, bet man nekas nebūtu pretī, bez fantazistas nekas nespīd. Ja paskatās, tad Serie A grandiem sastāvā ir kaut viens un daudz maz regulāri spēlējošs fantazista - Kasāno, Kutiņju, Toti, Hamšiks utt. Kas ir Juvē? Aizvēsturisks Aleks un box to box midi .

     [+] [-]

, 2011-01-28 15:06, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: kas notika ar patriotismu? Tu tā priecājies par brazīli, kamēr Juve pati marinē savu milzīgo talantu Džovinko. :|
un 4-4-2 shēma ir pagātne. Juventus to pierāda ar katru nākamo kārtu labāk un labāk. kamēr Juve spēlēs pēc Del Neri taktikas, tikmēr Juve nekur netiks.
Vai tad "Juventus" itāliešu trūkst? "Juve" nav nekāds "ārzemnieku leģions", tā ka par to var neuztraukties. Džovinko nekur netiek marinēts, bet gan izīrēts. Ja Delneri viņu neredz savos plānos, tad neko tur nevar darīt. Es ceru, ka 4-4-2 ir tikai pagaidu shēma. Šosezon es par to tik ļoti nesatrauktos.

Ekspresjautājums:
Cik laimīgs Tu būtu, ja vismaz pusi "Inter" komandas veidotu japāņi un korejieši?

     [+] [-]

, 2011-01-28 15:12, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Vai tad "Juventus" itāliešu trūkst? "Juve" nav nekāds "ārzemnieku leģions", tā ka par to var neuztraukties. Džovinko nekur netiek marinēts, bet gan izīrēts. Ja Delneri viņu neredz savos plānos, tad neko tur nevar darīt. Es ceru, ka 4-4-2 ir tikai pagaidu shēma. Šosezon es par to tik ļoti nesatrauktos.
Pret Parmu un Napoli arī bija tā pati shēma, tik citi kadri.
Kāda jēga spēlēt "pagaidām" ar 4-4-2, lai pēc tam no tās atteiktos? Pie tam, ja ņem vērā ka ir visi iespējamie resursi lai ar to nespēlētu jau tagad?
Ar 4-4-2 vairs nav aršana, to var spēlēt pret švakuļiem, nevis regulāri pret konkurentiem ar ko cīnās par ČL vietu (Napoli).
Šitā turpinot, abas Milānas Juves 4-4-2 pārbrauks pāri, ka nemetas, un ko tad ? ...

     [+] [-]

, 2011-01-28 15:16, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: bez fantazistas nekas nespīd. Ja paskatās, tad Serie A grandiem sastāvā ir kaut viens un daudz maz regulāri spēlējošs fantazista - Kasāno, Kutiņju, Toti, Hamšiks utt. Kas ir Juvē? Aizvēsturisks Aleks un box to box midi .
Hamšiku Macari ir ielicis labajā flangā, nevis centrā, kur viņš varētu vairāk ietekmēt spēli
No Akvilani nevar izskolot 3/4-nieku?

  +1 [+] [-]

, 2011-01-28 15:18, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: No Akvilani nevar izskolot 3/4-nieku?
Traumatisks pārāk+īrēts diez vai sanāks izpirkt par lētāku summu+Romanista, manis pēc lai staigā uz visām 4 debespusēm, ja vien nevar pa lēto savākt, kas ir mazticams. Salīdzinoši labi spēlējis šosezon, mazāk traumu kā iepriekšējās sezonās, tad jau Liverpūles šefi gribēs savākt atpakaļ, redzot smieklīgo Lukasa un Poulsena spēli( sveiciens Liverpūliešu faniem no Juventus līdzjutējiem ).

  +1 [+] [-]

, 2011-01-28 15:28, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Traumatisks pārāk+īrēts diez vai sanāks izpirkt par lētāku summu+Romanista, manis pēc lai staigā uz visām 4 debespusēm, ja vien nevar pa lēto savākt, kas ir mazticams. Salīdzinoši labi spēlējis šosezon, mazāk traumu kā iepriekšējās sezonās, tad jau Liverpūles šefi gribēs savākt atpakaļ, redzot smieklīgo Lukasa un Poulsena spēli( sveiciens Liverpūliešu faniem no Juventus līdzjutējiem ).
Nujā, bet pagaidām, īstermiņā, kā 3/4? Piespēlēt jau viņš tipa māk.
Par tādu lētuci kā Barcalji jau toč nedabūs, it sevišķi ja ņem vērā, par cik Pool viņu iegādājās. Bija rudenī kaut kādas runas par 15 M janvārī, bet par to tagad sen nekas nav dzirdēts.
Lukass ir OK, spēlē kaut cik savā līmenī, kas gan nekāds ūberīgais nav, bet tomēr. Viņš vnk ir dikti ērts grēkāzis par komandas nebūšanām, bet tas nenozīmē, ka vienmēr arī ir vainīgs. Bija spēles, kad Džerards ar Toresu vnk pabriesmīgi spēlēja, bet kritizēja tikuntā nabaga Lukasu, it kā viņš arī pie tā būtu vainīgs, ka tie 2 priekšā neko nevar izdarīt.
Bet Pulsens.. pamatīgs iegrābiens Pool un ieguvums Juvei
Kopumā jā, fani jau gribētu Akvilani atpakaļ it sevišķi pēc tam, kad ir iepazinušies ar Pulsenu, bet ko par to domā vadība, nez.

     [+] [-]

, 2011-01-28 15:33, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Nujā, bet pagaidām, īstermiņā, kā 3/4? Piespēlēt jau viņš tipa māk.
Par tādu lētuci kā Barcalji jau toč nedabūs, it sevišķi ja ņem vērā, par cik Pool viņu iegādājās. Bija rudenī kaut kādas runas par 15 M janvārī, bet par to tagad sen nekas nav dzirdēts.
Lukass ir OK, spēlē kaut cik savā līmenī, kas gan nekāds ūberīgais nav, bet tomēr. Viņš vnk ir dikti ērts grēkāzis par komandas nebūšanām, bet tas nenozīmē, ka vienmēr arī ir vainīgs. Bija spēles, kad Džerards ar Toresu vnk pabriesmīgi spēlēja, bet kritizēja tikuntā nabaga Lukasu, it kā viņš arī pie tā būtu vainīgs, ka tie 2 priekšā neko nevar izdarīt.
Bet Pulsens.. pamatīgs iegrābiens Pool un ieguvums Juvei
Kopumā jā, fani jau gribētu Akvilani atpakaļ it sevišķi pēc tam, kad ir iepazinušies ar Pulsenu, bet ko par to domā vadība, nez.
Es nez, tur jau jautājumi jāuzdod Del Neri, atceros Romas laikos Akvilani diezgan bieži spēlēja Toti vietā, pie tam neslikti. Man jau liekas, ka sezona beigsies un Alberto būs atpakaļ Liverpūlē, ja vien nenotiks brīnums. Jācer un jāgaida sezonas beigas, jāsavāc Džovinko atpakaļ, tad var štukot tālāk.

     [+] [-]

, 2011-01-28 15:35, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Pret Parmu un Napoli arī bija tā pati shēma, tik citi kadri.
Kāda jēga spēlēt "pagaidām" ar 4-4-2, lai pēc tam no tās atteiktos? Pie tam, ja ņem vērā ka ir visi iespējamie resursi lai ar to nespēlētu jau tagad?
Ar 4-4-2 vairs nav aršana, to var spēlēt pret švakuļiem, nevis regulāri pret konkurentiem ar ko cīnās par ČL vietu (Napoli).
Šitā turpinot, abas Milānas Juves 4-4-2 pārbrauks pāri, ka nemetas, un ko tad ? ...
No kurienes tad radās, "Juventus" garā bezzaudējumu sērija? Manuprāt viss ir atkarīgs no tā, ko laiž laukumā (un ne tikai midā). Ja laiž tādu centra "duo" kā pret Romu, tad var spēlēt ar kādu formāciju vēlas, bet neuzvarēs. Manis pēc, lai Delneri eksperimentē, kamēr kaut kas sanāk. Bez stabila sastāva ČL tā vai tā nebūs ko darīt...vienīgais nauda. Jā, tā gan ir svarīga.

     [+] [-]

, 2011-01-28 15:51, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: No kurienes tad radās, "Juventus" garā bezzaudējumu sērija? Manuprāt viss ir atkarīgs no tā, ko laiž laukumā (un ne tikai midā). Ja laiž tādu centra "duo" kā pret Romu, tad var spēlēt ar kādu formāciju vēlas, bet neuzvarēs. Manis pēc, lai Delneri eksperimentē, kamēr kaut kas sanāk. Bez stabila sastāva ČL tā vai tā nebūs ko darīt...vienīgais nauda. Jā, tā gan ir svarīga.
Es arī nesauktu neizšķirtus pret Boloņu, Brešu un Kjēvo par īpašiem panākumiem, kuri dikti izdaiļo "bezzaudējumu" sēriju.
Inter, Roma un Napoli ir saņēmušies, AC arī nopietni izskatās = papriekš līdz tam ČL ir jātiek.
Protams, ka no feisiem laukumā arī daudz kas ir atkarīgs, bet šaubos, vai viss.
Galvenais 4-4-2 mīnuss ir tāds, ka tiklīdz nāks pretī komanda ar 3 centra midiem, pretiniekam būs 1 cilvēka pārsvars = mids zaudēts.. Ļoti nopietni 2 cilvēkiem ir jācenšas, lai spētu turēt līdzi 3. Nesenā Chelsea - Spurs spēle spilgts piemērs. Spuri varēja censties, cik grib, bet Čelsī bija skaitliskais pārsvars = teritoriālais pārsvars = iespējas veidot vairāk momentus.
Un tieši tā ar 3 cilvjiem midā spēlē abas Milānas...
1 2 39 komentāri